5.Ylmda gelen mucizem... Ben de Hamileyim

ranuna04

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
2.646
1
116
Diğer
selam kk nın güzelleri eylül ayında 5.yılıma gireceken hamile kaldım allahıma binlerce şükürler
ilk evlendiğimd hemen çocuğum olur modundaydım günler geçti olmadı haftalar geçti olmadı aylar geçti yine yokk allahım sen sabrımı arttır derken 1 yıl geçti 2 yıl...ve 5.yılıma ulaştım bu beş yıla 3 defa aşılama rahim filmi ve laparaskopi sığdırdım ve en sonunda tüp bebeğe karar verdik 18 temuzzda transferim oldu ve şimdi allahıma binlerce şükür hamileyim hemde ikiz olma ihtimalide yüksekmiş
rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin ettiğinide sabırlar versin
bizleride tamamına erdirsinnn

canim benim ne mutlu sana
tebrik ederim hayirli ugurlu olsun Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
saglikli bir 9 ay diliyorum
darisi bizlere olur insallah

hayırlı olsun allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah. allahım olmayan herkese versin. bende 8 buçuk aylık hamileyim bebegimi kucagıma almayı sabırsızlıkla bekliyorum.

tebrikler canım:1hug:a.s. allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah:Saruboceq:

saolun arkadaşlar rabbim tamamına erdirir inşşş
bu müjdeli haber aldığım da dua ettim allaım bütün kadınlara bu mutluluğu yaşatsın diyeee
tarifi imkansızzz

hayırlı uğurlu olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

allah kucağınıza almayı nasip etsin.sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle.darısı bizim başımıza.

gozun aydın canım ne guzel en sonunda bebegının mujdesını almıssın saglıklı bı sekılde kucagınada alırsın ıns darısı bız olmayanlara

gözün aydin canim benim
:Saruboceq:rabbim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:
:Saruboceq:ikiz yada tek saglikli olsunda:Saruboceq:
:Saruboceq:rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu:Saruboceq:

allah razı olsın kızlar darısı olmayanaların başına iyi ki varsınız güzel dilekleriniz için teşekkürederimm

canım benım rabbım nazarlardan koruusn sizi :)
çok gzuelbi hber bu.saglıkla kucagına alırısn inş bebklerini burdan o guzel haberide paylaş emı bizimle duamdasınz

gözün aydin canim benim
:Saruboceq:rabbim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:
:Saruboceq:ikiz yada tek saglikli olsunda:Saruboceq:
:Saruboceq:rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu:Saruboceq:[/COLOR][/CENTER][/B][/QUOTE]

amin incim amin....

semoşum canım benim şükürler olsun bebişlerine kavuştun .rabbim 9 ayını sorunsuz geçirmeyi nasip etsin .biliyosun çok dualar ettik sonuç olarak rabbim mücizesini yolladı allahım bebişlerini nazarlardan korusun .darısı olmayan tüm arkadaşlara ve tabiki banada .rabbim hepimizin gönlüne göre versin.seni çok öpüyorum canım arkadaşım tekrardan tebrikler .opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

cnm tebrik ederim,çok şükür Rabbim derdinenize derman olmuş yüzünüze gülmüş cnm ,inşallah sağlıkla kucağınıza almakta nasip olur,dikkat et kendine çok iyi dinlenmen lazım benim de kuzenin 4 deneme de hamşle kaldı tüp bebek yöntemi ile ama nerdeyse üç ay dışarı bile çıkmadı hep uzandı ve çok şükür şim 8-9 aylık bi oğlişi var,çokkkkkkkkk iyi beslen çokkkkkkkkkkk iyi dinlen taze anne adaycımopuyorumnanaktan

tebrikler canım allah sana bağılasın saglıcakla kucagına aldırmayı koklamanı nasip etsin
haftalar ayları aylar yılları nasıl kovalıyor demi bende bu sekilde 3. yılıma girdim kabus dolu günler geciriyorum her ay bi ümitle bekledim heray ümitlerimi aldı gitti yani zaman adet kovalamayla gecti gitti allahım bizede versin insallah bebeklerimizi kimseyi melekleriyle sınamasın tekrar yürekten hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum canım gözün aydın

Merhaba arkadaşım,diğer forumdan halimile kalmadan önce yazılarını takip ettim,ama forum uzun olduğu için sonucu öğrenememiştim...çok çoookkk sevindim,Allah hayıorlısıyla kucağına almanı nasip etsin.darısı biz olmayanların başına diyorum.Allah kısmet ederse ben de bu ay içinde herşey yolunda giderse aşılama yaptıracağım.8 yıllık evvliyim 4 senedir istiyorum ama tam anlamıyla işin ucunu bırakmadan devam ediyorum.hiçüzerinde durmadan tedavilerimi yarım bırakmıştım.sağ tüpümde daralma ve çikolata kistim var.yumurtanın soldan büyümesini bekliycez.işallah büyürse aşılama olacakmış,yoksa bir anlamı olmazzmış...

keşke ben de buradan hamilelik müjdemi verebilsem... :CüvCüv: çok çok tebrik ederim seni arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…