selam kk nın güzelleri eylül ayında 5.yılıma gireceken hamile kaldım allahıma binlerce şükürler
ilk evlendiğimd hemen çocuğum olur modundaydım günler geçti olmadı haftalar geçti olmadı aylar geçti yine yokk allahım sen sabrımı arttır derken 1 yıl geçti 2 yıl...ve 5.yılıma ulaştım bu beş yıla 3 defa aşılama rahim filmi ve laparaskopi sığdırdım ve en sonunda tüp bebeğe karar verdik 18 temuzzda transferim oldu ve şimdi allahıma binlerce şükür hamileyim hemde ikiz olma ihtimalide yüksekmiş
rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin ettiğinide sabırlar versin
bizleride tamamına erdirsinnn
selam kk nın güzelleri eylül ayında 5.yılıma gireceken hamile kaldım allahıma binlerce şükürler
ilk evlendiğimd hemen çocuğum olur modundaydım günler geçti olmadı haftalar geçti olmadı aylar geçti yine yokk allahım sen sabrımı arttır derken 1 yıl geçti 2 yıl...ve 5.yılıma ulaştım bu beş yıla 3 defa aşılama rahim filmi ve laparaskopi sığdırdım ve en sonunda tüp bebeğe karar verdik 18 temuzzda transferim oldu ve şimdi allahıma binlerce şükür hamileyim hemde ikiz olma ihtimalide yüksekmiş
rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin ettiğinide sabırlar versin
semacim burdan da tebrik etmek istedim, senin icin o kadar mutluyumki, Rabbim cok saglikli bir hamilelik gecirmeni nasip eder Insallah. yakinda bebisler mi bebis mi ogrenirsin, gonlundeki olur Insallah canim. sabrin sonunda cok sukur gordun bu guzel gunleri, cok daha guzel gunler var Insallah onunde. dularinda beni de unutma tatlim. tum arkadaslara sevgiler.
canım çk sevindim tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. allah herkesin gönlündeki muradını versin inş.
inan ukurken çok duygulandım.. bende 10gün sonra 5yılıma giricem kısmetse.. bizde bebiş için çok çaba harcasık ama malesef.. henüz bebğim yok..
seni çok tebrik ederim canım.. allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin
semacım canım gözün aydın allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...darısıda bizlerin başına. çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?