5.Ylmda gelen mucizem... Ben de Hamileyim

tebrik ederim allah tamamına erdinsin.kucagına almak nasip etsin.böyle haberler beni çok mutlu ediyor:lepi:

tebrik ederim cnm allah saglikli sihhatli dogum nasip etsin saglikla bebisini alirsin kucagina isallahhh

gözün aydın canım tebrik ederim Rabbim 3ünüzü de korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzucuklarını :CüvCüv:

canonmm benim bacıımmm hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin sıkıntı çektin sabır ettin inş rabbim sağlıkla kucaklamannı nasip eder inş darısı bana ve isteyen tüm kadınlara olsun inş allah

canım benım gozun aydın cok sevındım ınşallah allahım kucagına almayıda nasıp eder hayırlısı olsun allahım tum ısteyenlere yasatsın bu duyguyu

tebrikler canım allah tamamına erdirsin darısıs olmayanların başına.sağsalim bebeklerini kucağına alman dileğiyle...

semacim burdan da tebrik etmek istedim, senin icin o kadar mutluyumki, Rabbim cok saglikli bir hamilelik gecirmeni nasip eder Insallah. yakinda bebisler mi bebis mi ogrenirsin, gonlundeki olur Insallah canim. sabrin sonunda cok sukur gordun bu guzel gunleri, cok daha guzel gunler var Insallah onunde. dularinda beni de unutma tatlim. tum arkadaslara sevgiler.

çok sağol günüm rabbim en kısa zamanda sana da meleğini veiri inş
hep dualarımdasın rabbim bana da hayırlısıyla sona ulaşmayı nasip etsin

kızlar çok sağolun bu güzel kalpten gelen duygularınız için sizleri seviyom sevgi sadece görmekle olmazmış onu anladım yazılarınızı okuyunca ne kadar mutlu oluyom bi bilsenizzz çok teşekkürler rabbim bu kandil günün yüzü suyu hürmetine hepinize en kısa zaman da hayırlı evlatlar veriri inşşşş

canım benim allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin topicini yeni gördüm bitanem öpüyorum seni darısı bizlere de olsunnn

canım çk sevindim tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. allah herkesin gönlündeki muradını versin inş.

inan ukurken çok duygulandım.. bende 10gün sonra 5yılıma giricem kısmetse.. bizde bebiş için çok çaba harcasık ama malesef.. henüz bebğim yok..

seni çok tebrik ederim canım.. allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin

canım üzme kendini en kısa zaman da seninde bebğin glir inş sende sorun neydi canım tüp bebek denedin mi hiçç hayırlısını iste canım en kısa zaman da rabbim sanada hayırlı evlatlar versin inşşşşşşşşş

canım gözün aydın allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah bebeğinede kendinede dikkat et

semacım canım gözün aydın allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...darısıda bizlerin başına. çok sevindim

ayy semoşumm ben senin topicini görmedim kuşum kusuruma bakma yaaaa...
ALLAHIM sag salim kucagını almayı nasip etsin gülümmm.seni çok seviyorumm saglıklı sıhhatli bebişlerin olsun inşallah.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…