5.Ylmda gelen mucizem... Ben de Hamileyim

cok tebrik ederim Allahim seni de kuzucuklarini da korusun, kucagina almayi nasip etsin. amin. kendine ilk uc ay lutfen cok dikkat et, hersey gonlunce olucak Insallah.

tebrik ederim arkadaşım..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.çok duygulandım okurken.. Allahım biz olmayanlara da nasip etsin mafoldumben

teşekkürederim canım aşılaman tutar inş bende hep düşünürdüm acaba bir gün bende hamileyim diyebilecekmiyim diye 5 yıl hep umut ettim nasip bugüneymiş
sende inan meleğin sana gelecek bak görecen sende buradan müjdeli haberi verecen bizlere yumoşun soldan gelişir inşşşş dua et canımm moralini de yüksek tut

canlarım çook sağolun allahım en kısa zamanda siz gzel arkDAŞLARA NASıP EDER ıNŞ şunu unutmayın ama moralinizi yüksek tutun herşeyin bi zamanı var
önceden bende üzülürdüm geceleri sessiz sessiz ağladığımı bi allah bilir bi ben keşke üzmeseymişim kendimi zamanı şimdi doldu rabbim ol dediii darısı sizlere inşşş

allah kucağına almayı nasip etsin inş evin neşe dolsun darısıda bizim başımıza olsun inş

semoşumm Rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin darısı başımıza inşallahh Şeniz

Semammmm canım benim başlığııı açmışsınnnnn yuppii:dance:Tekrarrrrrrr TEBRİK ediyorum seniiiiiiiii:sm_cool:Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrularınııı...Güzelll bir hamilelikkkkk geçirirsin inşallahhhh.Allaha emanett olll duaların için allah razıı olsun canım:asigim:sefiyomm seniiŞeniz

Semacim cok sukur Allah'a, yazinda da belirttigin gibi bu sabrin bedeli olsa gerek..Allah tamamina erdirsin ve saglikli gebelikler versin..seni yurekten tebrik ediyorum canim arkadasim..Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip kismet etsin insallah..senin gibi tum hamile olan arkadaslara da insallah..

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım....
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin meleklerini

makberim balım pasifiğim çok sağol canlarım ve diğer arkadaşlar çook sağolun tebrikleri duyunca benmiyim bu diyorum halen inanamıyorum allahım en kısa zaman da siz güzel arkadaşlarıma da nasip etsinnnnnn

tabrik ederim cnm hayırlı uğurlu olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
hepimizin

Semam güzel arkadaşım
Allahım dualarımızı kabul etti sonunda.. şükürler olsun :Saruboceq:
Allahım sağ salim kucağına lamak nasip etsin canım benim..
Darısı bu yolda yürüyen herkese .. bekleyenlere olsun
Allaha emanet ol bebişlerinle
:1hug:

canım tebrik ederim.rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına salmayı nasip etsin.hepimizinkiyle berabe rinşallah.allahım olmayanlara versin tez günde tez zamanda.

semacım tebrık ederım canım..
rabbım saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın
:teytey::teytey::teytey::teytey:

tebrik ederim canım, Allah sağlıcakla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin.. bizlerde bir gün mucizemize kavuşuruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…