50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bayaa aldım tatlımm benimde yime sendromum tutmuştuuu 3 kilo almama sebeb oldu

bende hayatta küs kalamam bişeyler kemirir durur benigamyoncuiremsu

kıyamam arada bana da geliyo o yeme çılgınlıkları....

kız ben küsmekten çok korkarım...küsken insanın başına bişi gelcek diye korkarım..allah korusun yanii...
he bide işime gelmiyo küsmekaklinialirimsmile
rabbim de bilmiş beni fazla küstürmeyen bi adam vermiş...o inatçıdır ama ben küsemem hiç:hulya:

ben buraya gelmeye utanıyorum:kedi:
yesam beni affetŞeniz
bu hafta yine kaçtımdelikafadulden

ben de küsmeyi beceremem hiç yaaa...bugun bişeye kızdım azıcık kapris yapayım,soğuk davranayım dedim, baktım benimki çok üzülüyor kıyamadım hiçopuyorumnanaktan tabi evlenince bir şey değişir mi bilmiyorum...

iyi geceleeer fıstıklar ben kaçarr kocişş işten gelecek şincikk o gelmeden kapatayımmm
hepinizii öptüüümmŞeniz

kıyamam arada bana da geliyo o yeme çılgınlıkları....

kız ben küsmekten çok korkarım...küsken insanın başına bişi gelcek diye korkarım..allah korusun yanii...
he bide işime gelmiyo küsmekaklinialirimsmile
rabbim de bilmiş beni fazla küstürmeyen bi adam vermiş...o inatçıdır ama ben küsemem hiç:hulya:

çok şükür benimkide küsken değill bazen kafama kakar hatamıı birazcıcık o kadar

ben buraya gelmeye utanıyorum:kedi:
yesam beni affetŞeniz
bu hafta yine kaçtımdelikafadulden
hain kaçakk kaydirigubbakcemile
ama şimdii ben kaçıyooommmkaydirigubbakcemile4

waterspider ben de boyayı sevmiyorum sürekli boyatmak gerekiyor...her ay dibi geliyo...ama röfle de gölge de daaha rahat

canım zaten sac rengımın yakın tonlarında boyatyrm ole her ay da gelmıoben subatda boyattım su sıralar rahatsız etmeye basladı yakında yenıden boyatırım bende roflede dıbı koyu ucu sarı olunca sınır oluodum ama senın sacın rengı acıksa cok kotu durmaz. bırde oryal kullanıyrlardı bende cok kotu oluodu

ben de gölge yaptırdım 1 kere ....a benzedim
bida hayatta yaptırmam

bence boyada sacımız daha az yıpranıyor ve daha fazla kuafore gıtmemıze ragmen maddı olarak aynı yere cıkıo cunku benım sacım cok oldugu ıcın 120den baslıolardı yapmaya sımdı pazarlıkla 60 a falan boyatabılıyrm aynı yere cıkıo yanı

kızlar iyi geceler.yarın izne ayrılıyorum memlekete gidicez .arada uğrarım. hepinizi kocaman öpüyorum. tweety cim üzme kendini eminim şimdi kocanda senden bi adım bekliyordur hoşçakal.

canım zaten sac rengımın yakın tonlarında boyatyrm ole her ay da gelmıoben subatda boyattım su sıralar rahatsız etmeye basladı yakında yenıden boyatırım bende roflede dıbı koyu ucu sarı olunca sınır oluodum ama senın sacın rengı acıksa cok kotu durmaz. bırde oryal kullanıyrlardı bende cok kotu oluodu

aman yaa açıcılar çok zararlı yaa...boya daha sağlıklı ona göre tabiçç:hulya:

valla ben onun aşk anlayışından bişi anlamıyorum
diyorum ya kereste işte
böyle aşk olmaz olsun
depresyonlara giriyorum valla

tamam gülüm sakin ol..yarına geçeropuyorumnanaktan

bu arada kızlar ben yatıyorum..sabah erken kalkcm hadi öptümaklinialirimsmile

Back
X