Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin. 54.6 daan 53.1 e dusmusum. Tam 1.5 kilo vermisim bu hafta...zemuszemus
canım yaaa ne yaptında verdin.....bizde yapalım. çok tebrik ederim seni bravo...
anchusa tebrikler tatlim.
naptin sen yaaa, valla kopya ver bize de..
Amerikan uzay kurumu NASA, bu sabaha karşı dünyanın yakınlarından küçük bir göktaşı geçeceğini, ancak tehlike yaratmayacağını bildirdi.
NASA'nın Pasadena'daki Jet Motorları Laboratuvarından (JPL) yapılan açıklamaya göre, TSİ 02.00'den sonra geçecek göktaşının Dünya'ya 359 bin kilometre yaklaşacağı tahmin ediliyor.
JPL, bu mesafenin Dünya ile Ay arasındaki uzaklığın 10'da 9'u kadar olduğunu kaydetti.
Yaklaşık 22 metre genişliğindeki göktaşı, görevi kuyrukluyıldız ve diğer gezgin gökcisimlerini keşfetmek ve Dünya'ya yakınlıklarını değerlendirmek olan Arizona eyaletinin Tucson kenti yakınlarındaki "Catalina Uzay İzleme" teleskobu tarafından tespit edildi.
Küçük bir asteroid, geçen Ocak ayında, Dünya'nın çok daha yakınından, 130 bin kilometre mesafeden geçmişti.
kizlar bu ggecee gecicekmis insallah carpmaz
Selam cengaverler, yarın yarış sonuçlanıyor :dance:
Ben hani bu hafta dikkat etmeme rağmen kilo veremiyom diyodum ya, lekelenme sandığım şey zımbırtıya dönüştü (belirti yaşamadığım için annamadım başta, düzensiz ya benim zımbırtılar). Yani ne kadar kilo verdiğimi haftaya anlıcam esasBi de kanama miktarının az olması sizce olumsuz bi durum mudur??
Gunaydin. 54.6 daan 53.1 e dusmusum. Tam 1.5 kilo vermisim bu hafta...zemuszemus
saolasinnn bitanemmm sende bi fincan ic turk kahvesi seviosan eger bebegimm sanada afiyet seker olsun simdiden sutlu nuriyem tatlim
bu arada bu çizelge yapma tarifini kk da nerede bulabilirim acaba ? :uhm:
kız sen boşnak neyimmisin?
çizelge tarifimi google hazretlerine kk tickerfactory bilmem ne yaz o bizden iyi bilir canım
bu arada virgül yerine nokta koyarsan küsuratları da çıkyor
Yillardir power yoga ve pilates yapiyordum ve haftada 3 gun kosuyordum.ne ne ne neeeeeeeeeeeeeeeeee
tebrikler canım süpersin valla bu kadar az kilodayken bu kadar kilo vermek süper bir şey olmalı
çok sevindim adına
darısı devamına inşallah
tabiki hepimize
son zamanlarda aldığın kilolarmıydı birkaç aylık
ya da kronikleşmiş 1-2 yıllık kilolarmıydı gidenler alkisalkisalkis
kızlar bu topiği öpüp başımızın üstüne koyalım çok güzel paylaşımlar yapıyoruz birbirimizn sıkıntısını paylaşıyoruz......
3. zayıflama grubunda deneme süresine girmiştim kimseler yok... yazan yok giren yok. menüsünü yazan gidiyor şikayet ettim orda yazanlara bida gelme dediler çok şikayet ediyormuşum motivasyonlarını düşünüyormuşum anlıcanız kovuldum.....
kuzum uzatmaya calisiyorum bi peppermintcigimin saclari gibi olsa da once yasemncigimki gibi olsun sonra pepper ayyyyyyyy insallah yaza kadar hadi bakalim hobaaaaaaa zemuszemus
canlarımm benimmmmŞenizŞenizŞeniz
birsürü sey alıntıladım ama yarın cvplıycam insallahh
simdi size mutlulugumu paylasmak için geldim yalnızcaa :gitme:
çünkü biiyorum ki geçen gün ki hüznümden ötürü benim için üzülen, benim için mutluluk dileyen, sırf ben mutlu olayım, olumsuz seyler düsünmiyim diye bana birsürü vaktini ayıranlarınız vardıŞeniz
canlarım benim, Allahımın armağanları, Allahım eksik etmesin sizi benden. Şeniz
o kadar çok seviyorum ki herbirinizi:gitme:
görseniz su an kocaman kırmızı palyaço bi burnum, ve simsis gözlerle yazıyorum
mutluuktan ağladım ama bu defa, sükrümde aciz kaldıgım mutluugumdan.......:gitme:
canyarim,babasıyla konusmus istersen hemen bile istemeye gideriz demisss:gitme::gitme:
o kadar tarifsiz mutluluklardayım ki su ann:gitme::gitme::gitme::gitme:
dualarınız, iyi dilekleriniz için ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN
SİZE DE ,SİZİN İÇİN GÖNÜLDEN DUA EDECEk DOSTLAR, VE DE O DUALARA AMİN DİYECEk MELEkLER NASİP ETSİN..
kızlar bu topiği öpüp başımızın üstüne koyalım çok güzel paylaşımlar yapıyoruz birbirimizn sıkıntısını paylaşıyoruz......
3. zayıflama grubunda deneme süresine girmiştim kimseler yok... yazan yok giren yok. menüsünü yazan gidiyor şikayet ettim orda yazanlara bida gelme dediler çok şikayet ediyormuşum motivasyonlarını düşünüyormuşum anlıcanız kovuldum.....
Hih... Sen misin baska gruplara giden burayi birakipta.
O ne grubu???Ne farki var diger gruplardan. Ben buradan baska en cok su kayinvalideden inciler diye bir topic var. Oraya giriyom. cok egleniyorum orayi okurken..
gunaydin con conlarrr
55,0 100 gr vermisim.
yine de sevindim , cunku regl siskinligimde var.
ama regl olamadim hala ???????
evet gelelim bana :kedi:
çarşamba günü 55,0 çıkan ben bugün tamı tamına 55,9 , 55,7 , 55,5 , 55,9 çıktım sırasıyla
her çıkmamda tartı değişti. ohaoldumsmile
ama ben en yüksek olan 55,9 u baz alıyorum
kendime acımıyorum
bu bana bir ders olsun diyorum :mymeka:
kilom , 55,9![]()