50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkese......

katrecim çok sevindim senin adına inş Allah tamamına eriştirsin en kısa zamanda.....

kiloma gelince.... 53.1.....çıldırttı beni tartı yaa (sanki onun ne suçu varsa).100 gram almışız
dün spor yapmamıştım saat 22.00 anca boş kalmıştım.geç oldu diye... acaba yapsaydım dahamı az çıkardım ki????

sabah yediklerime gelince tam buğday ekmeğinden tost, portakal suyu, 2 zeytin 1,5 domates kahvaltılık sos..... bizdanda leslie yapacam.....sonrada okula gidecem.....

günaydın arkadaşlar.
çok mutluyum çünkü sabah tartıldım,54,5 olmuşum zemuszemus
çizelgemide değiştirmenin vaktidir yani ama bu çizelgeyede buçuklar yazılmıyor ki yaa
hedefim 55 idi ama şimdi 53 e düşürdüm.tabi öncelikle şu verdiğim kiloları korumam lazım
dünde leslie yapayım dedim,pc den 4 mil yazan bir videoyu açtım.anam neydi o öyle kaydirigubbakcemile3 habire koşturdu durdu beni leslie abla kaydirigubbakcemile3
yürüme değil koşma videosuydu galiba.
bu arada katrece,senin adına çok mutlu oldum.allah tamamına erdirsin inşallah. :Saruboceq:
hep böyle mutlu ol.
anchusa,senide tebrik ederim vereliniortak
ikimizde mutlu sona ulaştık sositososito

Amerikan uzay kurumu NASA, bu sabaha karşı dünyanın yakınlarından küçük bir göktaşı geçeceğini, ancak tehlike yaratmayacağını bildirdi.

NASA'nın Pasadena'daki Jet Motorları Laboratuvarından (JPL) yapılan açıklamaya göre, TSİ 02.00'den sonra geçecek göktaşının Dünya'ya 359 bin kilometre yaklaşacağı tahmin ediliyor.

JPL, bu mesafenin Dünya ile Ay arasındaki uzaklığın 10'da 9'u kadar olduğunu kaydetti.

Yaklaşık 22 metre genişliğindeki göktaşı, görevi kuyrukluyıldız ve diğer gezgin gökcisimlerini keşfetmek ve Dünya'ya yakınlıklarını değerlendirmek olan Arizona eyaletinin Tucson kenti yakınlarındaki "Catalina Uzay İzleme" teleskobu tarafından tespit edildi.

Küçük bir asteroid, geçen Ocak ayında, Dünya'nın çok daha yakınından, 130 bin kilometre mesafeden geçmişti.

kizlar bu ggecee gecicekmis insallah carpmaz

canım bu tür gereksiz kaygılar taşıma lütfen
ben ne güzel izlesem keşke dedim
tabi o saatte mışıl mışıl uyuyodum
takma kafana böyle şeyleri

Selam cengaverler, yarın yarış sonuçlanıyor :dance:

Ben hani bu hafta dikkat etmeme rağmen kilo veremiyom diyodum ya, lekelenme sandığım şey zımbırtıya dönüştü (belirti yaşamadığım için annamadım başta, düzensiz ya benim zımbırtılar). Yani ne kadar kilo verdiğimi haftaya anlıcam esas ;) Bi de kanama miktarının az olması sizce olumsuz bi durum mudur??

ilk günler olabilir canım
ama sen pkolusun sanırım
ara ara kontrollerini oluyorsun değilmi
aksatma sakın

Gunaydin. 54.6 daan 53.1 e dusmusum. Tam 1.5 kilo vermisim bu hafta...zemuszemus

ne ne ne neeeeeeeeeeeeeeeeee
tebrikler canım süpersin valla bu kadar az kilodayken bu kadar kilo vermek süper bir şey olmalı
çok sevindim adına
darısı devamına inşallah
tabiki hepimize
son zamanlarda aldığın kilolarmıydı birkaç aylık
ya da kronikleşmiş 1-2 yıllık kilolarmıydı gidenler alkisalkisalkis

saolasinnn bitanemmm sende bi fincan ic turk kahvesi seviosan eger bebegimm sanada afiyet seker olsun simdiden sutlu nuriyem tatlim

kız sen boşnak neyimmisin?

bu arada bu çizelge yapma tarifini kk da nerede bulabilirim acaba ? :uhm:

çizelge tarifimi google hazretlerine kk tickerfactory bilmem ne yaz o bizden iyi bilir canım
bu arada virgül yerine nokta koyarsan küsuratları da çıkyor

yesa cadısı ne diye pazar günü bildirim yapıyosun sen annamadım
liposakşına filanmı gidiceksin
yoksa süper bi iksirmi buldun
yazsana bugün

kız sen boşnak neyimmisin?

çizelge tarifimi google hazretlerine kk tickerfactory bilmem ne yaz o bizden iyi bilir canım
bu arada virgül yerine nokta koyarsan küsuratları da çıkyor

googlden buldum zaten ama hep ingilizce.anlamıyorum.ama kk da nereye ne yazacağımın ayrıntılı bir anlatımı vardı.ben onu sormuştum.yinede teşekürler cevabın için.
bu arada bana tebrik yok mu :çok üzgünüm:

ne ne ne neeeeeeeeeeeeeeeeee
tebrikler canım süpersin valla bu kadar az kilodayken bu kadar kilo vermek süper bir şey olmalı
çok sevindim adına
darısı devamına inşallah
tabiki hepimize
son zamanlarda aldığın kilolarmıydı birkaç aylık
ya da kronikleşmiş 1-2 yıllık kilolarmıydı gidenler alkisalkisalkis
Yillardir power yoga ve pilates yapiyordum ve haftada 3 gun kosuyordum.
Ben 6 ay once evlenirken de 51 idim. Sonra esimle farkli ulkelerde yasamaya basladik. Ben yavas yavas 6 ay icinde 57 ye ciktim.Calisma tempom cok yuksekti. Bu tempoda birde yediklerime mi dikkat etcem deyip paso yedim.Birde sporu biraktim. .Yani anlayacagin hacim kazandim. Simdi o hacimi daraltmaya calisiyorum.

kızlar bu topiği öpüp başımızın üstüne koyalım çok güzel paylaşımlar yapıyoruz birbirimizn sıkıntısını paylaşıyoruz......
3. zayıflama grubunda deneme süresine girmiştim kimseler yok... yazan yok giren yok. menüsünü yazan gidiyor şikayet ettim orda yazanlara bida gelme dediler çok şikayet ediyormuşum motivasyonlarını düşünüyormuşum anlıcanız kovuldum.....

kızlar bu topiği öpüp başımızın üstüne koyalım çok güzel paylaşımlar yapıyoruz birbirimizn sıkıntısını paylaşıyoruz......
3. zayıflama grubunda deneme süresine girmiştim kimseler yok... yazan yok giren yok. menüsünü yazan gidiyor şikayet ettim orda yazanlara bida gelme dediler çok şikayet ediyormuşum motivasyonlarını düşünüyormuşum anlıcanız kovuldum.....

Hih... Sen misin baska gruplara giden burayi birakipta.
O ne grubu???Ne farki var diger gruplardan. Ben buradan baska en cok su kayinvalideden inciler diye bir topic var. Oraya giriyom. cok egleniyorum orayi okurken..

kuzum uzatmaya calisiyorum bi peppermintcigimin saclari gibi olsa da once yasemncigimki gibi olsun sonra pepper ayyyyyyyy insallah yaza kadar hadi bakalim hobaaaaaaa zemuszemus

yesa söylemesi ayıp benim saçlar bugün ayrı bir güzel
böyleeeeeeeeeee belime kadaaar
sonracıma köpüklü kıvır kıvır
düşün kıvır kıvırken belime kadar

canlarımm benimmmmŞenizŞenizŞeniz

birsürü sey alıntıladım ama yarın cvplıycam insallahh

simdi size mutlulugumu paylasmak için geldim yalnızcaa :gitme:

çünkü biiyorum ki geçen gün ki hüznümden ötürü benim için üzülen, benim için mutluluk dileyen, sırf ben mutlu olayım, olumsuz seyler düsünmiyim diye bana birsürü vaktini ayıranlarınız vardıŞeniz

canlarım benim, Allahımın armağanları, Allahım eksik etmesin sizi benden. Şeniz

o kadar çok seviyorum ki herbirinizi:gitme:

görseniz su an kocaman kırmızı palyaço bi burnum, ve simsis gözlerle yazıyorum

mutluuktan ağladım ama bu defa, sükrümde aciz kaldıgım mutluugumdan.......:gitme:

canyarim,babasıyla konusmus istersen hemen bile istemeye gideriz demisss:gitme::gitme:

o kadar tarifsiz mutluluklardayım ki su ann:gitme::gitme::gitme::gitme:

dualarınız, iyi dilekleriniz için ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN
SİZE DE ,SİZİN İÇİN GÖNÜLDEN DUA EDECEk DOSTLAR, VE DE O DUALARA AMİN DİYECEk MELEkLER NASİP ETSİN..

tabiki burda çok farlı herşey
arkadaşlıklar paylaşımlar
boşver oralarıb

Hih... Sen misin baska gruplara giden burayi birakipta.
O ne grubu???Ne farki var diger gruplardan. Ben buradan baska en cok su kayinvalideden inciler diye bir topic var. Oraya giriyom. cok egleniyorum orayi okurken..

ben boş olduğumda kk da ilgimi çeken herşeye bakarım
bazen fazla boş olduğumda ilgimi çekmeyene de bakarım
ama sadece 50-59 topiği vardır benim için zayıflama adına

evet gelelim bana :kedi:

çarşamba günü 55,0 çıkan ben bugün tamı tamına 55,9 , 55,7 , 55,5 , 55,9 çıktım sırasıyla
her çıkmamda tartı değişti. ohaoldumsmile

ama ben en yüksek olan 55,9 u baz alıyorum
kendime acımıyorum
bu bana bir ders olsun diyorum :mymeka:

kilom , 55,9 :delphin:

gunaydin con conlarrr

55,0 100 gr vermisim.

yine de sevindim , cunku regl siskinligimde var.

ama regl olamadim hala ???????

evet gelelim bana :kedi:

çarşamba günü 55,0 çıkan ben bugün tamı tamına 55,9 , 55,7 , 55,5 , 55,9 çıktım sırasıyla
her çıkmamda tartı değişti. ohaoldumsmile

ama ben en yüksek olan 55,9 u baz alıyorum
kendime acımıyorum
bu bana bir ders olsun diyorum :mymeka:

kilom , 55,9 :delphin:

ohooo biz de bunlari rakip sanıyorduk yaaa...:lepi:
benim gibi tembeli şampiyon yapıcaksınız bu gidişle. beni sizler yarattinizopuyorumnanaktan

54.8 çıktım da söylemesi ayıp 400 gr vermişimkaydirigubbakcemile2hihoyyyt:hooray:

Back
X