50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet gelelim bana :kedi:

çarşamba günü 55,0 çıkan ben bugün tamı tamına 55,9 , 55,7 , 55,5 , 55,9 çıktım sırasıyla
her çıkmamda tartı değişti. ohaoldumsmile

ama ben en yüksek olan 55,9 u baz alıyorum
kendime acımıyorum
bu bana bir ders olsun diyorum :mymeka:

kilom , 55,9 :delphin:

Menstr yakin mi??O donemde benimde cok oynuyor...Birde gece tam uyurken dogadan form cayi iciyom.Hem odemi aliyor hem de sabaha bagirsaklarimi calistiriyor. Boyle yapinca daha stabil cikmaya basladi benim kilo sabahlari.Ah tabi birde sabah kahvem var bagirsaklari calistiran kahvalti esnasinda.Sonra tartiya cikinca pek bir hafif oluyorsun

Selam kızlar, ben yine bir tartı günü sendromu yaşıyorum sanırsam, yok yaşamıyorsam ağlıycam mafoldumben
Yine fazla çıktım tartıda, yarına kadar belkiycem bildirmek için:(

ohooo biz de bunlari rakip sanıyorduk yaaa...:lepi:
benim gibi tembeli şampiyon yapıcaksınız bu gidişle. beni sizler yarattinizopuyorumnanaktan

54.8 çıktım da söylemesi ayıp 400 gr vermişimkaydirigubbakcemile2hihoyyyt:hooray:

tartı günü çarşamba olsaydı eğer 55 tim ve 700 gr vermiş olarak seni yenmiş olacaktım
ama 200 gr almış gözüküyorum geçen haftaya göre
gerçeği ise 900 gr almış olmak
arada böyle olur hep verecek halimiz yok ya arada da alalım
ha bu arada
dün biraz callanetics
biraz plates
8 minute buns yapmıştım acaba kas şişkinliğimidir
1 haftadır spor yapmıyordum çünkü
bide akşamın 8inde turşu bulgur pilavı kavur az çorba neyin yediydim omu yansıdı acaba tartıya
aman neyse ne bu ayın sonunda 53 oluyum da bu hafta sonuncu oluyum farketmez.

Menstr yakin mi??O donemde benimde cok oynuyor...Birde gece tam uyurken dogadan form cayi iciyom.Hem odemi aliyor hem de sabaha bagirsaklarimi calistiriyor. Boyle yapinca daha stabil cikmaya basladi benim kilo sabahlari.Ah tabi birde sabah kahvem var bagirsaklari calistiran kahvalti esnasinda.Sonra tartiya cikinca pek bir hafif oluyorsun

o doğadan form çayını gece yatarken içince ben gece yatamıyordum tuvalette kalmaktan
ve karın ağrısı çekip duruyordum
bi de lahana yağı sürüyodum göbek bölgesine ama hangisinden ağrıdan kıvranıyodum bilemiyorum.
şimdi lipton form plus çayı içiyorum onunda içinde mısır püskülü filan var o da attırır 1 haftadır içmiyordum bu sabah içtim güzel oldu
kahve türk kahvesi mi, nescafe mi canım?
mensim biteli 2 gün oluyor anlamadım ben de ama yemeyi abartıp 1 haftadır spor yapmamamdan kaynaklanıyor olabilir
:gitme:

tartı günü çarşamba olsaydı eğer 55 tim ve 700 gr vermiş olarak seni yenmiş olacaktım
ama 200 gr almış gözüküyorum geçen haftaya göre
gerçeği ise 900 gr almış olmak
arada böyle olur hep verecek halimiz yok ya arada da alalım
ha bu arada
dün biraz callanetics
biraz plates
8 minute buns yapmıştım acaba kas şişkinliğimidir
1 haftadır spor yapmıyordum çünkü
bide akşamın 8inde turşu bulgur pilavı kavur az çorba neyin yediydim omu yansıdı acaba tartıya
aman neyse ne bu ayın sonunda 53 oluyum da bu hafta sonuncu oluyum farketmez.
:

bırak şimdi bu tesellileri:mymeka: haticeye değil neticeye bakıcanlaelaelaelaelae

yesaaaaa
benim hem saçlarım uzun hem kilo veriyorum hıhhhhhlülülülülülü

selam şimdi okuldan yazıyorum...... evde okulda kursta her yerde siz varsınız.......guclubacismile

zayıflama adına başka neler yapabilrim diye düşündüm 3 gruba dahil oldum ama çok sıkıcıydı.... burası şenlikli......oda insan kilo vermez alır sıkntıdan.....

okula gelmedan önce 2 fincen karışık çay içtim (funda, biberiye, mate vs......) ve 5 mil yürüdüm ama ben çok beğenmedim çok yavaşlar koşmalarda öyle ilk defa terim sırtımda soğudu üşüdüğümü hisettim.5 mil sonuçta yavaşta olsa süre uzun yaa daha faydalı olabilir ama bence 4 mil daha eğlenceli...

selam şimdi okuldan yazıyorum...... evde okulda kursta her yerde siz varsınız.......guclubacismile

zayıflama adına başka neler yapabilrim diye düşündüm 3 gruba dahil oldum ama çok sıkıcıydı.... burası şenlikli......oda insan kilo vermez alır sıkntıdan.....

okula gelmedan önce 2 fincen karışık çay içtim (funda, biberiye, mate vs......) ve 5 mil yürüdüm ama ben çok beğenmedim çok yavaşlar koşmalarda öyle ilk defa terim sırtımda soğudu üşüdüğümü hisettim.5 mil sonuçta yavaşta olsa süre uzun yaa daha faydalı olabilir ama bence 4 mil daha eğlenceli...

Sen de her gün yapıyor musun canım 4 mili?

şimdi kurs olduğu için 2 gün yapamadım ama normalde her gün......

Valla bravo, ben her gün aynı sporu yapamıyorum, her gün değiştiriyorum, sıkılıyorum ama bugün şu 4 mili deniyim bakalım, onu da ilk indirdiğimde yapmıştım sadece.

ara öğünümü şimdi yaptım anca geldiğim için okula....bir elma bir çubuk kraker.....

Valla bravo, ben her gün aynı sporu yapamıyorum, her gün değiştiriyorum, sıkılıyorum ama bugün şu 4 mili deniyim bakalım, onu da ilk indirdiğimde yapmıştım sadece.

4 milde aralarda koşma yaptırdığı için seviyorum ben.... interval koşu diyorlarya 5 dk yürüyüş 2 dk koşu daha faydalıymış zayıflama için.....

bazen zorla yaptığımda oluyor oda başlayana kadar 2-3 dk sonra kaptırıyorsun kendini leslie..........

Back
X