50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nilufert haklisin canim. tatil heyecani kapladi beni..

kuzu tsk ederim canim benim...

kizlar ben de simit yok ya, cok sukur. hic olmazsa iyi bir ozelligim var. gobegim de yok. benim vucudumun ust kismi sorunsuz.
ne varsa alt tarafta. dediginiz gibi selulit hat safhada. dizlerime kadar indiler nerdeyse. klcam da selulitli :-(( bir de ust bacaklarim kalin..
catlak yok ben de hic, fazla kilo vermedim ondan sanirsam.

selulitin de caresi yok artik napalim kizlar ya..

walal çatlakları geçtim benim popomda öyle.
mesela yukardan bacaklarımın iç kısmına bakınca bende böle dümdüz değil sabah ilgimi çekti.nasıl desem tepe tee sanki

Leslie tekme attırırken yanda aynan var bi bacağı kaldırınca diğer bacağın iç kısmının görüntüsü aynaya yansıyor amanınnnnnnnnnnnnn görmemiş olıyim sempatiksalakcinni otururken bacaklarını birbirini yapıştırıp sıkıyorum moralim bozuluyo derimin altında bişiyler vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr böcük girmiş böcük sempatiksalakcinni

:umursamaz:
Canım benim popom, üst bacak arkalarım dize kadar iğrenç selülitliydi. Ayakta dururken rezalet birşekilde hepsi ortadaydı. 1 ay kadar bacak arkalarımı çalıştırdım ağır bir şekilde. Kızartma ve asitli içecek tüketmedim. Hepsi yokolmuş gözlerime inanamadım. Hem de ben bunları selülitler geçsin diye değil zayıflamak için yapmıştım. Selülitlerin artık benimle beraber ömür boyu yaşayacağını düşünüyordum hiç ümidim yoktu yani. Hem ben hergün bacaklarıma krem sürüp masaj yapacak kadar sabırlı bir insan da değilim hiç krem vs kullanmadım, hiç masaj yapmadım. Selülit kaderimiz değilmiş bunu anladım :hooray:

gecen yil ben de selulitlerimi yoketmistim. dugunumden 3 hafta once basladim, selulit yagi surup, strecle sardim her aksam isten gelince.

ama bu kis hepsi geri geldiler. omur boyu ugrasmamiz lazim bu selulitlerle, yokolsalar da geri geliyorlarr

Canım benim popom, üst bacak arkalarım dize kadar iğrenç selülitliydi. Ayakta dururken rezalet birşekilde hepsi ortadaydı. 1 ay kadar bacak arkalarımı çalıştırdım ağır bir şekilde. Kızartma ve asitli içecek tüketmedim. Hepsi yokolmuş gözlerime inanamadım. Hem de ben bunları selülitler geçsin diye değil zayıflamak için yapmıştım. Selülitlerin artık benimle beraber ömür boyu yaşayacağını düşünüyordum hiç ümidim yoktu yani. Hem ben hergün bacaklarıma krem sürüp masaj yapacak kadar sabırlı bir insan da değilim hiç krem vs kullanmadım, hiç masaj yapmadım. Selülit kaderimiz değilmiş bunu anladım :hooray:

Kızartma ve asitli içecekleri sene başından beri tüketmiyorum ama kahve çok içiyordum bi ara çok şimdi de çok yeşil çay içiyorum onda da kafein var ya o da yapıyo olabilir mi ki?

Leslie tekme attırırken yanda aynan var bi bacağı kaldırınca diğer bacağın iç kısmının görüntüsü aynaya yansıyor amanınnnnnnnnnnnnn görmemiş olıyim sempatiksalakcinni otururken bacaklarını birbirini yapıştırıp sıkıyorum moralim bozuluyo derimin altında bişiyler vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr böcük girmiş böcük sempatiksalakcinni

allah seni bildiği gibi yapsın hiç gülcem yoktu yaa:roflol::roflol:

allah seni bildiği gibi yapsın hiç gülcem yoktu yaa:roflol::roflol:

Heheeeee :D

@sense ben başlıycam slim in 6 ya beraber başlıyalımmıı?

aa ama sen bugün dinlenicektinhihoyyyt

Yok cnm dün dinlendim bugün yaparım bişiyler

Başlangıç yapıyim yaa Leslie programım bitti zaten beraber başlıyoruz o zaman bugün ??? (duramıyo di mi yerinde hop bir ki üç :D)

Lachesis hareketli bişiy mi yoksa callan a mı benziyo slim in 6 ??

Heheeeee :D

Yok cnm dün dinlendim bugün yaparım bişiyler

Başlangıç yapıyim yaa Leslie programım bitti zaten beraber başlıyoruz o zaman bugün ??? (duramıyo di mi yerinde hop bir ki üç :D)

Lachesis hareketli bişiy mi yoksa callan a mı benziyo slim in 6 ??

tamam baaaaaşşlıyooooruzzzzzz:lepi:

tamam baaaaaşşlıyooooruzzzzzz:lepi:

neya başlıyonuzz yaaaa
ne çeviriyonuzzzz

kizlarrrrrr, bu oglen alisveris merkezine gidicem, havlu falan alicam.

bir dee kendime d.gunu hediyesi bronz allik almayi dusunuyorum. yanik tene makyaj yapilmaz, sadece bi allik surerim bir de parlatici diye dusunuyorum yaninca.

ayy yaa cok bi heyecanliyim ben bugun yaa

Herkese Günaydın, pepper doğum günün kutlu olsunnn,
Arkadaşlar aranıza dün katıldım ve 53 Kiloyum demiştim ya dün hani şu kilo boy nabız ölçen aletler varya onda tartıldım 51.100 çıktım:))) 1,5 ay önce kondisyon bisikleti almıştım onun yararlarını gördüm sanırım ama ya tartı yanlışsa :( neyse tartım gelsim hep aynı tartıyla tartılacağıma göre bundan sonrasına bakarız:)) bu arada kahve muhabbetleri geçmiş ben kahve tüketmiyorum şekersiz içemediğim için çayıda şekersiz tüketiyorum yaklaşık 2 yıldır. artıkın yanımda ara öğün için meyve leblebi kuru üzüm yeşil çay bi de galete getiriyorum ki yemeğe birden saldırmayayım:)
Dün kü doğum günündede bi dilim yaş pasta, bisküvili pastadan küçük bi dilim, bi tane küçük kandil simiti ve çok az erik ve kiraz yedim diğer börek vs lerin hiç birine dokunmadım, akşam yemeğinde de düz bi tabakta silme pilav, kuru fasülyenin tanelerin den çok çok azda sebze yedim. Hiç spor yapamadım çok geç eve döndüm ama hep ayaktaydım iki bebiş vardı kucağımda hoplatıp durdum onları,
Nasıl iyi Gidiyormuyum ne dersiniz??

@spatz bizim nesil düşük bel mağduru.. hepimizin aynı bende yanları tam olarak dümdüz yapamadım.. tam pantolon yerinde. korsei bende denemeyi düşündüm ama sadece yarım saat dayanabildim. bidahada hiç aklımdan geçirmedim..

hadi ya..nefessiz bırakıyor korse insanı dimi?ben boxer şeklinde sıkı çamaşır giydiğimde bile karnımı düzleştiriyor gibi hissediyorum. bir bakayım şu korse işine.

aghhh aghhh
ya birde ne kadar gençkalmış kendine bakmış deselerde boş walla.

bi kere insanın bakışalrı gözlerinden anlaşılıyor yaşlandığı.

evet canım aynen öyle. hem gözlerinden, hem de vücudundan. spor yapsa da yer çekimine karşı duramıyor insan...

Bi de o kadın spor yapıyo içkisi sigarası yok :(((

Benim selülitli bedenim de öyle olucak :((

Bacaklarımın içi berbat kızlar saklanmışlar görememiştim diz kapağımın üstüne sarkmış durumdalar yol yol böyle

selülit yağı da sürüyom ama nafile, masaj aleti ile masaj yapıcam bakalım inşallah işe yarar şu slim in 6 yı da indiriyim bari yaaa o da azaltıyomuş Lachesis hergün callan yapan biri olraka yapamadıysa ben hayatta yapamam ama deniycem ...

popom komple çatlak zaten çatlaklar için bi formül var ama kışın uygulanır ve de tırsıyorum biraz uzun süren bişiy

SELÜLİT VE ÇATLAKLARA ÖLÜMMMMMMMMMMMM zemuszemus

şu limonlu kahveli şey mi çatlak formülü dediğin?

nilufert haklisin canim. tatil heyecani kapladi beni..

kuzu tsk ederim canim benim...

kizlar ben de simit yok ya, cok sukur. hic olmazsa iyi bir ozelligim var. gobegim de yok. benim vucudumun ust kismi sorunsuz.
ne varsa alt tarafta. dediginiz gibi selulit hat safhada. dizlerime kadar indiler nerdeyse. klcam da selulitli :-(( bir de ust bacaklarim kalin..
catlak yok ben de hic, fazla kilo vermedim ondan sanirsam.

selulitin de caresi yok artik napalim kizlar ya..

benim de pilates yapmaya başladığımdan beri selulitlerim azaldı.çok hoşuma gidiyo bu durumopuyorumnanaktan

aynı kilodayız ama vücut yapıları ne kadar farklı oluyorolumunekankayizsmile

slim in 6ya canımzemuszemus

ben slim in 6'nın karın videosunu yapıyorum. 12 dakikalık ayrı bir video o. aynı yerden indirdim. tavsiye ederim..

hadi ya..nefessiz bırakıyor korse insanı dimi?ben boxer şeklinde sıkı çamaşır giydiğimde bile karnımı düzleştiriyor gibi hissediyorum. bir bakayım şu korse işine.

ben slim in 6'nın karın videosunu yapıyorum. 12 dakikalık ayrı bir video o. aynı yerden indirdim. tavsiye ederim..

hmm. hemen indireyim.. ne görsem atlıyorum zaten :roflol:

bazıları sadece izlenmekle kalıyo sırnaşık şey ama bunu yapıcam kararlıyım:umursamaz:

:umursamaz:

gecen yil ben de selulitlerimi yoketmistim. dugunumden 3 hafta once basladim, selulit yagi surup, strecle sardim her aksam isten gelince.

ama bu kis hepsi geri geldiler. omur boyu ugrasmamiz lazim bu selulitlerle, yokolsalar da geri geliyorlarr

Evet aynen öyle biraz boşlayınca geri geliyolar, sürekli de sıkamayacağımıza göre böyle bahar aylarında başlicaz çalışmalara :)

Kızartma ve asitli içecekleri sene başından beri tüketmiyorum ama kahve çok içiyordum bi ara çok şimdi de çok yeşil çay içiyorum onda da kafein var ya o da yapıyo olabilir mi ki?

Kahve ben de içiyorum sürekli ve selülit yaptığına inanmıyorum. Hergün kupalarca kahve içen komşumuzun gram selüliti yok bacakları taş gibi olsa onda olurdu. Benimkilerde geçmezdi. Hem kahve kan dolaşımını (ya da kan basıncımıydı) arttırıyormuş. Bu ters etki demek değil mi?

kizlarrrrrr, bu oglen alisveris merkezine gidicem, havlu falan alicam.

bir dee kendime d.gunu hediyesi bronz allik almayi dusunuyorum. yanik tene makyaj yapilmaz, sadece bi allik surerim bir de parlatici diye dusunuyorum yaninca.

ayy yaa cok bi heyecanliyim ben bugun yaa

al canım al çok yakışırzemuszemus ben haftasonu güzel bir allık aldım max factorden ama bronz değil pembe tonlarda. ama o kadar hafif ki çok doğal duruyor.

Yok canım acnelyse ve madecassol kullanarak vücudunu soyuyosun boshayallersmile

heeee...tehlikeli deil midir yaa?benim yoktu hiç çatlağım, yer yer başladı belimde ve kalçamdaeyvahedigeldismile

hmm. hemen indireyim.. ne görsem atlıyorum zaten :roflol:

bazıları sadece izlenmekle kalıyo sırnaşık şey ama bunu yapıcam kararlıyım:umursamaz:

benimde kocaman bir spor video arşivim oluştu ama dediğin gibi bi göz atmakla kaldım hepsinekaydirigubbakcemile3

Back
X