Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasasin yarim gunluk de olsa cicek oldummm)))))))))))
anchusa cnm o bali bizim isyerinin yemekhanesinde satiyorlar tema getirip, sakli cennet markasi sanirim. internette bi bak istersen, ya da evde bakayim sana tam adini yazarim cnm..
ben de seni seviyorum tatlım benimmmmm.
walla işyerinde doğru düzgün arkadaşımyok daha doğrusu bayan yok .sadece 1 tane
siz yetiyorsunuz walla bana
nanecik var mi bu gece icin plan? yemek, parti, mum ufleme vsy vsy???
patron olayına pek güldüm. benim de çok sorun olmadıda. sadece şuanda çalıştım yer de sedace mimar arkadaş var birde ben bayan olarak . gerisi kel hodul evli barklı göbekli amcalar. o yüzden yok arkadaşım. birde burda genç olan arkadaşların ev hanımı eşleri var onlarla iyiyim birde o kadarben is yeri arkadaslari bakimindan hep cok cok sansli oldum. biz meslektas degil hep arkadas olmusuzdur, zaten sevmem ben rekabetin oldugu ortamlari..insallah bundan sonraki iismdede boyle olur.. ama bak patronlar bakimindan o sansi pek yakalayamadim. hele en son calistigim beyefendi....... herhalde o sahistan sonra herkesle calisabilirim ben, o yetenegi kazandirdi bana...
annemler, abimler, ablamlar hepsi gelecekler, biz de toplanicaz. ufak capli bir kutlama. mum uflicem evet...
esim dun gece 12 de kutladi... kalp kutuda cikolata almis bana. hediyesini de zaten beraber almistik)))
patron olayına pek güldüm. benim de çok sorun olmadıda. sadece şuanda çalıştım yer de sedace mimar arkadaş var birde ben bayan olarak . gerisi kel hodul evli barklı göbekli amcalar. o yüzden yok arkadaşım. birde burda genç olan arkadaşların ev hanımı eşleri var onlarla iyiyim birde o kadar
hımm ölemi hiç menülerinizde çikotalardan bahsetmemişsiniz pepper hanım . halbuki yediniz onları dimi???
bende yesa gibi yazayımsırnaşık şey
1-KUZU
2-SENSE
3-ANCHUSA
varmı başka gelen???
tema ballarını yanlış hatırlamıyorsam migros da görmüştüm
migros-real-kipa-macro larda satiliyormus, baktim da simdi
:))) özür şekerimaaa, valla bahsettim. dunku menume yzdim; 2 minik kalp cikolata diy.
hatta koc cicek yapmadi beni cikolatalar yuzunden.
bugun yemedim ama hicccc.
aaa, valla bahsettim. dunku menume yzdim; 2 minik kalp cikolata diy.
hatta koc cicek yapmadi beni cikolatalar yuzunden.
bugun yemedim ama hicccc.
valla ben sense gibi olamam yaa. o bekar, onu zorla yediren bi esi yok.. evinin isini yapan da var, istedigi gibi spora zaman ayirabilir.
ben yuruyuse bile cikamiyorum , isten eve gidince bi kosturmaca basliyor ben de.
cicek ve bocekleri bence cevre faktorlerini de gozonunde bulundurarak vermelisin anchusacigim..
-- cicek olamadim ya hemen camur atmalara basladim..
yaa sen çok komiksin yaa kaydirigubbakcemile bakıp bakıp gülüyorum şuna sanki gerçekten ben
ya kızlar bal demişsiniz ya . bal hani çok faydalı ama ben o balparmak falan gerçekmi acaba değilse boşu boşuna şeker yemek istemiyorum ben.o yüzden hiç bal yemiyorum.gerçek değildir diye
Bi ara spor desteği olarak termojenik kullanıyordum onun etken maddesiydi vücut sıcaklığını yükseltiyo daha çabuk terliyorsun ve yağ yakıyosunKırımızı biber, içeriğindeki mucizevi kapsaisin bileşiği metabolizmanızı ateşlemekle kalmaz; iştahı da baskılayarak tatlı krizlerini önlerken bize yardımcı olur. Japonya’da yapılan bir araştırmada kahvaltıda kırmızı biber tüketen kadınların tüketmeyenlere göre günün diğer saatlerinde daha hafif öğünler tükettikleri görülmüştür.
bende yesa gibi yazayımsırnaşık şey
1-KUZU
2-SENSE
3-ANCHUSA
varmı başka gelen???
bende bende varım......neye slim in 6 demi değilsede genede var kafamçokkarıştıdelikafadulden
yapmam... kolay mi cicek olmak??? bizim forumun daimi cicekleri sensewitch ve kuzu...digerleri (bende dahil) ciceklikten boceklige, boceklikten ciceklige surekli transfer olan kilo verme sevdalilari...
ay bugun herkese kiziyorum yemek konusunda.. kendimi gestapo subayi gibi hissettim...biri beni durdursunnn... yoksa hakkimd ayanlis duusnmeye baslayacaksiniz valla
valla ben sense gibi olamam yaa. o bekar, onu zorla yediren bi esi yok.. evinin isini yapan da var, istedigi gibi spora zaman ayirabilir.
ben yuruyuse bile cikamiyorum , isten eve gidince bi kosturmaca basliyor ben de.
cicek ve bocekleri bence cevre faktorlerini de gozonunde bulundurarak vermelisin anchusacigim..
-- cicek olamadim ya hemen camur atmalara basladim..
selam kızlar..
sabah 11:30 gibi dişçideki işim bitti..Fakat dişlerimdeki yapım çalışmaları nedeni ile çorbadan başka bişey yiyemiyorum..
sanırım iradi olmayan kilo verme günlerine girmiş bulunuyorum..
vatana millete hayırlı olsun![]()