ödem ödem ödem sıkıldım artık...sular bitki caylari..tuzsuz yagsız beslenme...en son ne zaman tatlı yedmi veya fast food yedigimi hatırmayorum bile....
en sonunda ilaç alıcam kurtuucam ödemden ama ben ilac kullanmayı istemiorum....
ödem sokturucu bi ilaç var ama mutlaka yan etkiside vardır...ayrıca vucut kendını duzene sokup odemi cozerse bi daha kolay kolaytoplamıo...ama ilaç alınca sadece 2gunluk bi rahatlama saglıyo..sora gene odem...
simdi bi rezenecayi içeyim...sabah beri 2 litre su ve bi rezene cayı içmistim...
ben onu ihmal etmiyorum bide o beni ihmal etse:)))))
bi sabah elim yuzum sis olmadan uyanmak istiyorum artık....3 gun once bol gelen pantolon bugun olmadi....
pembeinci senin uyguladığın bi diyet listen varmı ne kadar zamanda verdin 4 kilo:uhm:
canım 2 haftyı geçti başlayalı haftada 1 kilo vedim uyguladığım diyetle
geçmiş saylarda yazmıştım tekrar paylaşırım benim kide bayağı katı bir diyet
6 öğün besleniyorum
pilav yok ekmek yok bolbol meyve sebze var et ürünleride ya haşlanmış ya ızgar kızartma yok.
senağlama cabanla oda seni bırakacak inşallah yakında sen moralini yuksek tut yeter zaten yapman gerekenleri yapıyorsun
pembeinci kullanıcısından alıntı
Listenin düzenli olması için bence listeye katılmak isteyen adını ve kilosunu listeye kendisi yazsın çıkmak isteyen arkadaşlar (istediği kiloya gelen veya rejim yapmaktan vazgeçen) adını siler çıkar listemizden böylece karışıklık olmaz
Canım zaten listemiz gerçekten zayıflamak isteyenlerin listesi çarşamba günleride tartınma günümüz yarışma başlığı altında açtık zaten . a.s
offff bütün linkleri dendim olmadi yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?