Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehhehehe ilaaaaaaaaaaaaa dulcineacigim guldurdun gece gece yawrim ya altimda en kalinindan tayt vardi valla :))) dun naza da soyledim hayatimdaki tek erkek cizelgemdeki kosan adam:))
Aaa ben de bugünkü sporlarımı yazam:
8 dk kol ve kalça videolarını yaptım. 10 dk da kendimce tepindim :))) Yatmadan önce en az 50 mekik çekcem. NESME ve YESA sağolsun, onlar alıştırdı beni iyicenek bu mekik olayına :lepi:
hehhehehe ilaaaaaaaaaaaaa dulcineacigim guldurdun gece gece yawrim ya altimda en kalinindan tayt vardi valla :))) dun naza da soyledim hayatimdaki tek erkek cizelgemdeki kosan adam:))
ne yatmasiymis alinti kralicem benim gormedim yahuuu azicik alinti ya da gulelim hehhe sırnaşık şey:mymeka: naniknaniknaniknanikguclubacismile yetttimiiiiiii:jeyyar: -tatlicadiarzu- e gel senide üpemmmmŞeniz manyadım yineeee:1ninca:
:)) ohaoldumsmile :ecrin_bebek:
bencedee gel bi üpem seniiŞeniz:))) Ossuuuun, algı diye bişi var, onu tayt değil, çorap olarak benimsiyom ben :))) Adam mı :))))) Cimcimem senin cinsel tercihleri tekrardan sorgulasak mı acep kaydirigubbakcemile3
gız gari o gariiiilaelaelaelaelaeo adam degil kadin diyeni yakarim:)
Buraya yazardım da, arkadaşım uyardı bir konuda ben de özel mesajlan gönderecem, kusura bakmayınmelabaaaaaa kocumuz KAHVE KOKUSU bi sey gonderme ama canim buraya yaz o bakar:)))
Yesacım seksi cadıcım dün üşenmedim senin bugün ne giydin kısmına koyduğun fotoyu buldum :)) Ne hoşsun öyle kız, sana acil bi yawıklı lazım, ne öyle minicik etek giyiyon. Dar olsa anlıcam da uçan cinsten bi de, püf desem mal meydana çıkcak aklinialirimsmile
kuzum benim de menum iyi sayilirdi da bugun sonrasinda disari ciktim o pek iyi olmadi bi de gelince de bi seyler yedim yine o da pek iyi olmadi:)) hala da yiyesim var yahu biri beni durdursun:)
oooooooooooo kimler gelmis:))
arkadaslar ama boyle olmuyor surekli konu disi muhabbet ediyorsunuz bu topik hep muhabet hep muhabbet ilgili kisilere soyleyecegim kapatsinlar hehhehh hem 50 kilo olan insan neden zayiflamak ister ki hic anlamam hehhehehe alintidir
ayyyyyyyyy karnim sis hala bi seyler yiyesim var ben bi mutfaga inip geliyorumm:))
Aynı anda yazmışız bi kerem :))) Taaam adam olsun ama hala bi düzeltme yapmak istiyom izninle, koşmuyo o, yerinde sayıyo :)))))
Yasemincim tontişkom, hoşgeldin, iyilik canım yesa senle ben yesayla uğraşır oldum, yoksa yanlış mı yapıyom :)))) Yesadan korkulur deee mi :)
hoşbulduuuuummmdelikafadulden gece gecee vallaa cıvıdımm ayy özlemişim yavopuyorumnanaktanbosver tatlım bugun pazardı keyfınce davranmıssın hafta ıcı salmak yok toparlanalım dımı ayrıca artık aksam oldu yemek yemek yok meyve yıyebılırsın ayrıca yesacım cok merak ettım fotoyu yaa
herkese hosgeldınız dıyelım
Buraya yazardım da, arkadaşım uyardı bir konuda ben de özel mesajlan gönderecem, kusura bakmayın.
Yaaaa öyle bir konu vardıııııııı. Vaktiyle baktım ama bulamıyom şimdi. Bana yardım edin, hangi kategoride o?
Aynı anda yazmışız bi kerem :))) Taaam adam olsun ama hala bi düzeltme yapmak istiyom izninle, koşmuyo o, yerinde sayıyo :)))))
Yasemincim tontişkom, hoşgeldin, iyilik canım yesa senle ben yesayla uğraşır oldum, yoksa yanlış mı yapıyom :)))) Yesadan korkulur deee mi :)
bencedee gel bi üpem seniiŞeniz
gız gari o gariiiilaelaelaelaelae
bosver tatlım bugun pazardı keyfınce davranmıssın hafta ıcı salmak yok toparlanalım dımı ayrıca artık aksam oldu yemek yemek yok meyve yıyebılırsın ayrıca yesacım cok merak ettım fotoyu yaa
herkese hosgeldınız dıyelım
arkadaslar olmuyor ama nutcasecim demin ne dedim ben adam diyeni yakarim dedim:)) sadece saclari uzamis biraz ama kestirecek ben uzun sacli erkek sevmem biliyor onu da o haliyle kabul etmiyorum heheh off gece gece civittim yine dur bi seyler yiyeyim kendime gelirimmm he:)