50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr

slim in 6 harikaa .. 25 dk da sucuk gibi oluyosunuz..

özellikle vakti olmayanlar için..

ayrıca bacak ağrım geçti artık çoook kolay yapıyorum hareketleri:lepi:

ağrı sızı da yoksositososito

ben de devam ediyorum kuzucum. ben bir tek start it up i yapiyiom. ikinci video hangisi ve ne zaman basliyoruz

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnn opuyorumnanaktan

klikçim işine bebeğine çok sevindim koskoca bir hayırlı olsun sana al bakalım a.s.

Ama sağlıklı yaşama devam öyle tatlıları löp löp götürmek yok bebişi besliycen anlaştık vereliniortak

çok sağol sensecimm...
darısı diğer isteyenlerin başınaa
evet yaa bende salmak istemiyorum

klikkkkk! ne güzel haberler bunlarrrrr :)
canım çok tebrik ederim. hem işini hem bebişini...ay çok sevindim yaaa!
ama sakın hamileyim diye boşlama bizi.

çok teşekürler yaa
hiç hamile olaraka döneceğim aklıma gelmemişti ama oldu işte
opuyorumnanaktan

ben de devam ediyorum kuzucum. ben bir tek start it up i yapiyiom. ikinci video hangisi ve ne zaman basliyoruz

perşembe başlamıştık.. bu perşembe değil haftaya perşembe bitiriyoruz start it up ı..

sonra rump it up var süresi biraz daha uzun..

daha beter kan ter içinde bırakıyomuş..

bende bu sıralar sadece slim in 6 yapıyorum bi süreliğine bıraktım lesliyi..

bide slim in 6 nın karın hareketleri var 11 dklık akşamları onu yapıyorum

slim de bacaklarını tutulmadımı...bende cuma yapmıştım daha bugün düzeldim rahatça yürüyebiliyorum..... merdiven bile inip çıkamıyordum....

şimdi okudum da zeytin çok fayadalıymış. gün için de1 defa yemek lazımmış benim hiç aklıma gelmez zeytin yemek

slim de bacaklarını tutulmadımı...bende cuma yapmıştım daha bugün düzeldim rahatça yürüyebiliyorum..... merdiven bile inip çıkamıyordum....

2 gün bende aynı şekildeydim canım..

ama bırakmadım şimdi çook rahatça yapıyorum..

hatta bi hareketi var bi bacağı öne doğru esnenip diğerini kırıyo onda bacağımı doğru düzgün kıramıyodum..şimdi o hareketi bile süper yapıyorum.. başlamışsan bırakma sakın

kahvekokusu;13504964 [COLOR="DarkRed" .!.:
canım belirli bir kiloya indikten sonra kilo vermek zorlaşır..acaba sen de öyle bir dönemde misin:uhm:
bu aralar biraz bünyeni şaşırtsan, örneğin yemek saatlerinde değişiklik yapsan , porsiyonlarını ve yediklerini biraz değiştirsen nasıl oluryerimseniben
[/COLOR]

canımıniçisi , muz yerine kiraz ve kayısı yapalım bundan sonra ,
sanırım ödem var sen de ,sıcaklarla birlikte vücutta şişlik yapması normal..
bolca sıvı haşlanmış sebze ve yeşillik tüket , ödemini atmaya çalış..
bakalım sonuç ne olacakbuyrunnnnnnnnn

2 hafta önce 52 lerdeydim bir tatile gittim geldim bu haldeyim .mafoldumben...ödem sandım bende bol bol bitki çayı içiyorum banamısın demedi...dediklerine dikkat vedeyim bundan sonra koçum bakalım ne olacak

2 gün bende aynı şekildeydim canım..

ama bırakmadım şimdi çook rahatça yapıyorum..

hatta bi hareketi var bi bacağı öne doğru esnenip diğerini kırıyo onda bacağımı doğru düzgün kıramıyodum..şimdi o hareketi bile süper yapıyorum.. başlamışsan bırakma sakın

ben çok ağrıyınca bırakmıştım geçsin diye....ama bugün başlarım inş.....bide onu deniyim bakalım ne olacak

perşembe başlamıştık.. bu perşembe değil haftaya perşembe bitiriyoruz start it up ı..

sonra rump it up var süresi biraz daha uzun..

daha beter kan ter içinde bırakıyomuş..

bende bu sıralar sadece slim in 6 yapıyorum bi süreliğine bıraktım lesliyi..

bide slim in 6 nın karın hareketleri var 11 dklık akşamları onu yapıyorum

beni de ikinci ve ucuncu yapisimda zorladi sonra normala dondu
bende biraktim leslie ve pilatesi bir sureligine
o zaman persembe rump it up a basliyoruz. ok....ben karin hareketlerini yapmiyorumm valla...

öff ya şu okullar bir kapansa tatil olsa..evimde istediğim zaman kalksam vaktimi kendime göre ayarlasam........sabah serinliğinde yürüyüşümü yapsam balkonda ehli keyif bir kahvaltı yapsam.....

slimin karın hareketleri çok güzel....hele bir ayağnı diğer dize koyup kendine çekiyorsun o varya öldürüyor beni.....hiç sonuna kadar yapamadım.....

birde mecitefendinin selulit kremini hic birakmadan kullaniyorum. galiba ise yarayacak, surdukten sonra hafif yanma hissediyorum. vichy de de ayni seyi hissetmistim...

beni de ikinci ve ucuncu yapisimda zorladi sonra normala dondu
bende biraktim leslie ve pilatesi bir sureligine
o zaman persembe rump it up a basliyoruz. ok....ben karin hareketlerini yapmiyorumm valla...

kaydirigubbakcemile5 tamam ama bu perşembe değil haftaya..

bu arada slimle esnekliğim çok arttı.. o diz kırma hareketinde artık dizim yere bile değiyor..

hemde 4 günde oldu..

öff ya şu okullar bir kapansa tatil olsa..evimde istediğim zaman kalksam vaktimi kendime göre ayarlasam........sabah serinliğinde yürüyüşümü yapsam balkonda ehli keyif bir kahvaltı yapsam.....

ayy ne güzel senin yaz avantajın var canım ya. bizde o da yok. 20 gün izin var. onuda ailelerin yanınamı gideceksin tatilmi yapacaksın. evinde mi oturacaksın belli değil.
yazın bende işe giderken balkonun da kahvaltı yapanlara çok imrenirim

kaydirigubbakcemile5 tamam ama bu perşembe değil haftaya..

bu arada slimle esnekliğim çok arttı.. o diz kırma hareketinde artık dizim yere bile değiyor..

hemde 4 günde oldu..

iki hafta mi yapcaz bir videoyu... karin harakjetlerine bende baslayayim bari. onun videosunun adi ne???? bende sunlar var
start it up, rump it up, burn it up, slim limber, slim and 6 pack....bunlarin hepsini ne zmaan yapcaz kuzucum. bi anlativersene
limber esneme isinma galiba onu d ayapiyor msuun???
pack karin
digerleri ne ve nasil yaydin gunlere bunu

ayy ne güzel senin yaz avantajın var canım ya. bizde o da yok. 20 gün izin var. onuda ailelerin yanınamı gideceksin tatilmi yapacaksın. evinde mi oturacaksın belli değil.
yazın bende işe giderken balkonun da kahvaltı yapanlara çok imrenirim

demi ya...en zoruda o...tatil süren kısıtlı olunca aile yanında da olmayınca nereye gideceğin belli olmuyor...gurbetin en kötü tarafıda bu .......

biz tatil olunca sanki bana yazın çalışılmazmış gibi geliyor.....kardeşim işe giderken garip gelirdi nereye gidiyor bu diye......ohaoldumsmile

iki hafta mi yapcaz bir videoyu... karin harakjetlerine bende baslayayim bari. onun videosunun adi ne???? bende sunlar var
start it up, rump it up, burn it up, slim limber, slim and 6 pack....bunlarin hepsini ne zmaan yapcaz kuzucum. bi anlativersene
pack karin

hepsi 2 hafta yapılıyor....toplan 6 hafta sürüyor.start 2 hafta rump 2 hafta burn 2 hafta.....

karın ve esneme egzersizleri sana kalmış....

pack karin

slim and 6 pack olabilir canım o karın hareketleri. 11-12 dk'lık birşey, baksana o muymuş? çok güzel yakıyo karın kaslarını. ben start it up'ı yapıp, üstüne bu karınları yaptım. galiba kuzu da öle yapıyo.

Back
X