50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarım gecen sene yapmıstım lahana diyetini.. inanılmaz bi sabır varmıs valla bende.. bu sene yapamıyorum:S ama yapıcam.. çay yaptım yanına şekersiz:D belki iyi gider:D

bu arada kendimi tanıtayım..
ismim su. eskisehirde öğrenciyim. örgün iktisat okuyorum. 21yasındayım.

valla sabır varmış gerçekten cnm.bu arada hangi okuldasın? bende eskişehirdeyim. yüksek l. yapıyorum.

canlarım gecen sene yapmıstım lahana diyetini.. inanılmaz bi sabır varmıs valla bende.. bu sene yapamıyorum:S ama yapıcam.. çay yaptım yanına şekersiz:D belki iyi gider:D

bu arada kendimi tanıtayım..
ismim su. eskisehirde öğrenciyim. örgün iktisat okuyorum. 21yasındayım.

sana diyetinde kolay gelsin ...hoş geldin aramıza bu arada.....

yaseminli yeşilçay çok güzel. liptonun. sallama çay ama bu da.. bir de kızlar.. içine bikaç tane karanfil atarsanız kokusu güzel olur. dolayısıyla içimi de..
bildiğimiz agızda çiğnenen karanfil

menümü yazayım.......

sabah büyük bir kase kur meyveli nesfit.......( normalde onu eşimle birlikte yerdik bugün ayarım kaçmış tek yedim biraz fazla geldi.....dün akşam tost yediğim için bu sabahta ekmek yemek istemedim.....=

ara bir küçük yeşil elma

öğle büyük bir tabak nohut yeşil mercimek kuskustan oluşan bol yeşillikli bir salata ve yanında ayran.....

yok yok değil start up başlangıç bide istersen karın ve esneme videolarıda var....

canim sesimi duydugun icin cok tesekkurler karin videosu hangisi acaba??

yapma be cnm kola neyse de nescafesiz yapamam ben:(
iştahımı da kapatıyor. yeşil çay içemiyorum ya şekerler. bi formül varsa içebilmek için lütfen paylaşın benimle. tadı kötü geliyor. alışmak istiyorum ama.

canim sadesinden alma limonlu al icine kabuk tarcin neyim kat sahane olur ben deyim ayyy canim cekti HAYDI CANLAR HERKES YESIL CAY ALSIN DA GELSIN ELINEEE bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzz

@excity canimmm su 15gun sana nescafe yasak ondan sonra odul 1 bardak icebilirsin :)

sallama içme onların tadı çok kötü....ben çaykurun yeşil çayını içiyorum demleme şeklince.....çok güzel çokta memnunumn....

canım bana hep sallama önerdiler. belki de benim işime öyle gelmiştir:utangac:. tadları gerçekten çok kötüydü ama bana öyle geliyor sanıyordum:) bi de demleme deneyim bakalım. çok sagol şeker. Şeniz

spora gidicektim sabah gidemedim.. sızmış kalmışım.acaip yorgun hissediyorum bugünlerde nedense.. öğleden sonra gideyim artık

canim sesimi duydugun icin cok tesekkurler karin videosu hangisi acaba??

canim sadesinden alma limonlu al icine kabuk tarcin neyim kat sahane olur ben deyim ayyy canim cekti HAYDI CANLAR HERKES YESIL CAY ALSIN DA GELSIN ELINEEE bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzz

@excity canimmm su 15gun sana nescafe yasak ondan sonra odul 1 bardak icebilirsin :)

valla cnm korktum zaten yapamadım nescafeyisırnaşık şey senin dediğin türlü de deneyeceğim. yeşilçay kolik olurmuşum. nerde o günler...

slim in pack yazıyor sanırım 2 rapid linki olanın ilki diğerine esneme videosu

cok saolasin canim simdi start it up iniyor sonra da pack indireyim kilo verirsem paylasiriz canim sempatiksalakcinni

valla cnm korktum zaten yapamadım nescafeyisırnaşık şey senin dediğin türlü de deneyeceğim. yeşilçay kolik olurmuşum. nerde o günler...
**yesacım bide çok iyisin ya. bi bardak nescafe ödülü için:roflol::roflol:

afferin kuzummmmm NESCAFE YOK arkadaslar hele bi duyuyum ayyy ben onsuz yapamiyorum alismisim icmeyince kotu oluyorum bilmem ne falan filan DUYMAYIMMMMMMMMMM sen su 15gunde 2 kiloyu ver canim ben daha ne oduller vercem sana hehe

bu arada yaptiniz mi yesil cayinizi bakalim ben yaptim icine de kabuk tarcin kattim ohhhh misss

Back
X