50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bakin size ne getirdimmmmm hadi liste geliyorrrrrrrrrrrr

YESIL CAY ICMEYEN KALMASIN

1-yesa

2-suleulku

Allahim yaa cektigim fotografa bak yamuk:) sagdaki kkabuk tarcin soldaki yesil cay poseti ben icinde birakirim bayaa bi:)

canim milton keynes northampton civarlarindayim londraya 40dk uzakliktayim

Uploaded with ImageShack.us

katzi ekledim listeye hadi kalk canim yap da gel bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ELINDE YESIL CAY BULUNANLAR YESIL CAY ICELIM ICTIRELIM DIYENLER OHHH MISS icelim acilalim

1-yesa

2-suleulku

3-katzi

hadi canlar bekliyorummmm:)

@sense hayat boyu yapabileceğim şekilde sporu hayatıma sokmaya çalışıyorum..
iki spor birden yapsam ilerdede bu kadar spor yapacak vaktim veya mecalim olacakmı bilmiyorum. bu yüzden vucudumu çok spora alıştırırımda sonra yapamadığımda kilo alırım diye korkuyorum açıkcası.
birde şunu farkettim kendi bünyemde devamlı aynı sporu yaptığımda vucudum bi süre sonra tepki vermiyor. zayıflamam duruyor.. mesela ilk deite başladığımda dışarıda yürüyüş yapıodum çok güzel kilo verdim.. ama bi süre sonra durdu. sonra lesliye başladım yeniden hızla kilo vermeye başladım..şimdi oda durakladı.. dönüşümü olarak yapmak istiyorum hesini.hem sıkılmamış oluyorum böylelikle

Ben yandım valla yaaa çok yüklendim bırakınca geri gelecek değiştirmeden olmuyo evet
selam kızlar nbr
kota sıfırlandı
geri döndüm kızlaropuyorumnanaktan
hepiniz iyisiniz umarım
Nerdesin sen bakiiim Şeniz

kızlar:( ya ben lahana corbası diyetine başlıycam.. başlıyamıyorum çok pis kokuyo bi yolu yok mu bunun:(

İçme adam gibi bişiyler ye :olmaz:
yapma be cnm kola neyse de nescafesiz yapamam ben:(
iştahımı da kapatıyor. yeşil çay içemiyorum ya şekerler. bi formül varsa içebilmek için lütfen paylaşın benimle. tadı kötü geliyor. alışmak istiyorum ama.

Yapamam diye bişiy yok sigara ve kahveyi bıraktım sen de yaparsın
ben gecen sene resmen işkence gibi yapmıstım bu diyeti cok fenaydı..
bu sene biraz farklı pişirdim.. içine bulyon koydum. bi nebze düzelmiş gibi geldi tadı.. ama lahana işte yaa:D öğk delikafadulden

Bulyon yokkkkk zararlıııı vücudun su tutar kimyasal onlar kullanma :bbo:
ben osmangazideyim:) bu arada canım sallamaların nerdeyse hepsini denedim. hiçbirini sevmedim.:umursamaz:

sallama demle daha sağlıklı aktardan tarttır al karanfil at kaynat mesela zemuszemus

cnm brighton'a yakınmısın? biliyor musun o şehri? nasılsır yaşamak? gidene kadar baya kilo vermeliyim :lepi:

canim brightona degil de hastingse gittim valla pek guzeldi bence benzer sehirlerdir ikisi de okyanus kenari valla herkes ben gelmeden pahali hep yagmur yagiyor insanlari soguk dediler 3ude yalan valla resmen kaliplasmis dogru olmayan soylentiler yalan haberler:)) cok cok ucuz yerlerde buldum kuzenimin dugune giyecegim kiyafeti burdan aldim indirimdeydi 55tlye (25pound) aldim sok oldum buna benzer seyler 250-300den asagi degildi turkiyede hep yagmur yagmiyor insanlari da asiri sicak yolda kiminle karsilassam selam verip gulumsuyoruz hal hatir soruyoruz turkiyede bi yap bakalim ne oluyor hehe:)

selam kızlar nasılsınız, slim in 6 ile yamuldunuz demek, ben uyarmıştım kaydirigubbakcemile3
az zamanda iyi çalıştırıyor ama gerçekten, ben de şu pump ıt up ı deniycem, bakalım o nasılmış. rejim falan yapmıyorum, malum zor zamanlar kusura bakmayın, menümü yazmıyorum o sebepten koçum kusuruma bakmasın. Şeniz

canim brightona degil de hastingse gittim valla pek guzeldi bence benzer sehirlerdir ikisi de okyanus kenari valla herkes ben gelmeden pahali hep yagmur yagiyor insanlari soguk dediler 3ude yalan valla resmen kaliplasmis dogru olmayan soylentiler yalan haberler:)) cok cok ucuz yerlerde buldum kuzenimin dugune giyecegim kiyafeti burdan aldim indirimdeydi 55tlye (25pound) aldim sok oldum buna benzer seyler 250-300den asagi degildi turkiyede hep yagmur yagmiyor insanlari da asiri sicak yolda kiminle karsilassam selam verip gulumsuyoruz hal hatir soruyoruz turkiyede bi yap bakalim ne oluyor hehe:)

canım bende aynı şeyleri duyuyorum ohhh içim rahatladı valla. gidip görmüş yaşamış birinde duymak güzel bunları. bende sussex'de yükseklisans yapıcam inş. çok kararsızdım gitmekle gitmemek arasında kalıyordum. şimdi içime daha çok yattı. tabi ielts'a girmem lazım inş gececeğim onu da:) iletişim sorun oluyor mu peki cnm. alışmışsındır sen tabi de ilk zamanlar zorlandın mı?

canim benim bolumm ing ogrt o yuzden zorlanmadim ama sen de zorlanmazsin merak etme senin gidecegin yerlerde aksanlari cok belirgin degil ama ne kadar kuzey o kadar aksan belirginligi o kadar zorluk icin rahat olsun bu tur firsatlar hayatta bi kere gelir insanin eline o yuzden kesinlikle degerlendir sukret valla bas git bu arada ylsy mi acaba ??dur ozelden konusalim canim icine etmeyelim forumun :))

LACHESISSSSSSSSS
canim hosgeldin ben de simdi indiriyorummmmmmm SLIM IN 6 pack indiriyorum digerinde sorun cikti da bu hemen iki link indireyim dedim hobaaaaaaaaaa:)

canim yap corbana bi sey demiyoruz da sirf corba ile omur gecmez :) yani onu oglen yesen aksama sebze yemegi et tavuk neyim yesen daha saglikli bi de NE CORBASI YAPARSAN YAP bulyon katma canim benim

sense

tarifinde yazıyodu bulyon yaa:S ciddi misin:S öeh napcam ben:S

Canım yapmışsan iç bu seferlik ama bulyonda dolu koruyucu madde var tuzlu olduğu için vücutta su tutar sağlıklı beslenmeye çalışıyos beybi kimyasalın ne işi var ondan dedim

bi de hayatım detoks harici böyle şeyler yapma derim ben yemeğini ye mis gibi yaaa :lepi:

tamam =/ tarifinde yazıyo diye koymustum ben.
adam gibi yemek yapayım bari en iyisi..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

senseeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben son halini cok merak ediyroum canim yaaaaaaaaaaaaa bi resim neyim yoksanaaaaaaaaa
laelaelaelaelae

Canım yapmışsan iç bu seferlik ama bulyonda dolu koruyucu madde var tuzlu olduğu için vücutta su tutar sağlıklı beslenmeye çalışıyos beybi kimyasalın ne işi var ondan dedim

bi de hayatım detoks harici böyle şeyler yapma derim ben yemeğini ye mis gibi yaaa :lepi:

tamam =/ haklısın..
spora gidip geliyim de adam gibi bi yemek yaparım kendime artık. çorbayı da çok yapmamıştım zaten.dökerim olur biter. lahanayı da salataya dograrım.
zaten agır spor yapıyorum bi de tangocuyum ben. enerjiye ihtiyacım var dogru =(

Back
X