50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kzlar çalışığım yerde geçici bi görevle gelmiş yaşlı bir amca var .yazık misafirhanede tek göz odada kalıyor.öğleden sonra onu yemeğe çağırdım gidip yemek yapıcam. öpüyorum sizi muck muck.ilgilenicem hepinizle dönüşte tek tek

günaydınn koçum bende kahvaltı yapmadım dahaa

soğan çorbası gibi kokuyorum şu an şu kür işe yarasın diye duş almadım daha:bbo: :a015:

selam tatlışım ağda yapmadan olmuyo kuzucum zaten işe yarayıp yaramıyca şimdi belli olcak kol altında işe yaradı bacaklarda da sorun çıkmazsa bundan iyisi şamda kayısı diycemm-tatlicadiarzu-

bi bacağım biter bitmez soğan suyunu sürdüm hatta suyu bitirdim bacak kurudu brn sürdüm 5 dk sonra işlem tamam
sonra öteki bacağa geliyor sıra :ecrin_bebek:
benim soğan acıcık mordu lila soğansırnaşık şey
ben yanlız bırakırmıyım seni daqlışımolumunekankayizsmileŞeniz

ayyyy gel bi sarılan gıymedlim menimmm olumunekankayizsmile Şeniz
valla süper yaa normalde kaç günde çıkıyodu ??? şimdi kaç günde çıktı??

sayısal verileri alalım yasuş hanım biliyorsunuz bu bilimsel bir araştırma bir insan türün kurtuluşundan sözediyoruz sempatiksalakcinni

günaydınn koçum bende kahvaltı yapmadım dahaa

soğan çorbası gibi kokuyorum şu an şu kür işe yarasın diye duş almadım daha:bbo: :a015:

canımmm napıyosun. bende yarın fırsat bulursam bugün yapacam soğanı amam mor soğan yok şimdi ya.evdekiler sarı soğan. ya ben işte bundan önce limon tuz yapmıştım .milletinkini cayır cayır yakmış bende hiç etki etmedi. hatta çıktılar hemen. bu soğana güveniyorum şimdi. önce bacaklarıma denicem. Alalhım walla b,tse heryerimize yaparız ne güzel olur kızlarr yaa. bi kurtulsak şöle bebek gibi olsak.

ayyyy gel bi sarılan gıymedlim menimmm olumunekankayizsmile Şeniz
valla süper yaa normalde kaç günde çıkıyodu ??? şimdi kaç günde çıktı??

sayısal verileri alalım yasuş hanım biliyorsunuz bu bilimsel bir araştırma bir insan türün kurtuluşundan sözediyoruz sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu kıllardan kurtulsak walla tartıdada yüzümüz güler en az 200 gr az çıkarız walla.hatta biz bu kilo bildirimlerini yaparken kılllıydım kılsısdım diyedemi ayırsak acaba:1ninca::1ninca:

kahvekokusu 51.4------(1.4 kg vermiş) :hooray:
anchusa 51.1----------(1.2 kg vermiş)
yasemin 56.4----------(500 gram vermiş)
nilufert 53.5---------(500 gram vermiş)
nesmekaya 51.8--------(400 gram vermiş)
lachesis 56.9---------(400 gram vermiş)
sensewitch 47.2-------(200 gram vermiş)
spatz 53.5------------(100 gram vermiş)
kuzu 55.8-------------(100 gram vermiş)
yesa 51---------------(vermis bi seyler:)

zukseddin 55----------(aynı)
truf 53.6-------------(1.4 kg almış) kötükedihüso
suleulku 55-----------(1.2 kg almış) kötükedihüso
katrece 52.2----------(1 kg almış) kötükedihüso
ulker 59.6------------(600 gr almış) kötükedihüso

semerta 51.1 ilk bildirim hoşgeldinn :3:
babymom 59.0 ilk bildirim hoşgeldinn :3:
melahatt 59 ilk bildirim hoşgeldinn :3:

klik artık bebiş bekliyor:)
:emir_bebek: hihoyyyt

canımmm napıyosun. bende yarın fırsat bulursam bugün yapacam soğanı amam mor soğan yok şimdi ya.evdekiler sarı soğan. ya ben işte bundan önce limon tuz yapmıştım .milletinkini cayır cayır yakmış bende hiç etki etmedi. hatta çıktılar hemen. bu soğana güveniyorum şimdi. önce bacaklarıma denicem. Alalhım walla b,tse heryerimize yaparız ne güzel olur kızlarr yaa. bi kurtulsak şöle bebek gibi olsak.

o günleri görür müyüz yaaaa?

1 kökten de 5 tane çıkmaz ki arkadaşşşşş eskiden 3 tane çıkıyodu jiletledim artık iyice semizlendiler 5 erli takılıyolar...

lazere hiç yanaşmak istemiyorum...bi ışının vücudumdan geçmesi iyi bişiy değil gibi geliyo bana :1ninca:

Ve haftanın birincisi 1.4 kilo ile bu haftanın koçu kahvekokusu
tebrikler kahvekokusu :hooray: vereliniortak

Yesa mı abarttı yine :))n
evet ya yesa nerden bildin
o dedi nişanlandı diye inanmadıydım ama teyit etmek için sordum
hatta onun kehanetine göre
lachesis, ben, anchusaydı sanırım hepsi hamile dediydi
ev cadısı uğradı da bugün bi ara
ne var ne yok deyince sıraladı böyle
Yesa dan başka cadı yok ki, olmayan şeyi oldu diyen kaydirigubbakcemile3 Sen de direkt kutlayınca, birisinin bu haberi verdiğini abartıp annadım zaten :lepi: Aaa lachesis ve anchusayı da mı o gruba katmış, bana truf hamile dese inanırdım ama :)e
evet ya bu yesa cadısı hiç az değil ış

anammmmmmmmmmmm bu ne yahuuu dun kulagimin cinlamasindan uyuyamadim valla -tatlicadiarzu- nerem cadi bi de yaaa melek gibi kizim ben boshayallersmile

ana nerden çıktın kız sen. kulağınamı üfürdüler
Aynı şeyi yazıyim dedim yaaa

YESACAN nerden çıktın bakiiim sen???
detoks nası gidiyo??
yapmadın mı yoksa???inifsinif:

hehehe biri sac deyince atladim hemen :teytey:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dolapta sebze namina hiiiiiiiiiiic bi sey yok meyve desen bi elma bi armut bizimkiler bugun yok onun icin kafama gore yaparim demistim ama kaldi malesef benim detox valla bugun yaaa :mymeka:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dolapta sebze namina hiiiiiiiiiiic bi sey yok meyve desen bi elma bi armut bizimkiler bugun yok onun icin kafama gore yaparim demistim ama kaldi malesef benim detox valla bugun yaaa :mymeka:[/B]

oyun bozan seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :olmaz:
alsaydın ya dünnnnnnnnn yeseydin ya bugünnnnnnnnnnnnnnn
açım ben yaa başıma vurdu.... :1:

Back
X