50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

NILUFERT CANIM aslan NILUFERT parcala yaglarimizi -tatlicadiarzu- [/QUOTE]

yağ parçalıyo demek ne güzellllllllllllllllllllllllsempatiksalakcinni

benim canım koç. yağlarınızla parçalıcam kilolarınızla ezcem sizi.
ama şimdi yemek yapıyorum . misafr çağırdımm.
ilgilencem dobik dobik yağlarınızla

tünaydın kızlarr. ama ben daha yeni açıldım.çörek otu yedim.su içtim.çok uyumuşum yaa.. biliyorum çok uyku da şişiriyor.
nikini unuttum lacheis miyd i:utangac: hoşbulduk canımm.
müsli yiyeceğim galibaa.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!

53.1 çıktımmmmm:sm_cool: allahım inananmıyorummmmm! ayhh çok mutluyum oleyyyyyy:teytey:

öpüyorum nanaklarınızdannnnnn! iyi ki varsınızzzzzzzzzzz:dance:

ya size bir sır vereyim ben 4 seanstır kavitasyona giriyorum göbekten ama kimse duymasına.s
karbondioksitle yağ parçalama o di mi bu?

açsan canım .kalk bi yulaf ezmesi bul onu yee. yulaf ezmesi tam detoksluk. kanını temizliyor bikere.aç durma

ay sabah bi heves baktım yok belki alırım şimdi çıkıp bi daha yokluyim mutfağı
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!

53.1 çıktımmmmm:sm_cool: allahım inananmıyorummmmm! ayhh çok mutluyum oleyyyyyy:teytey:

öpüyorum nanaklarınızdannnnnn! iyi ki varsınızzzzzzzzzzz:dance:

süpersin spatzzzzzzzzz :lepi:

melahattttttttttttttt kahvaltidan once bi seyler ic canim ne bilem oda sicakliginda su bile olabilir ama ic emi gercekten faydasi oluyorr sonra da aksam ogununu yazmayi unutma emi sekerim:))

tweetyy ooo canim hosgeldin de nerelerdesin kota tekrar dolmamistir heralde yahuu

melahattttttttttttttt kahvaltidan once bi seyler ic canim ne bilem oda sicakliginda su bile olabilir ama ic emi gercekten faydasi oluyorr sonra da aksam ogununu yazmayi unutma emi sekerim:))

tweetyy ooo canim hosgeldin de nerelerdesin kota tekrar dolmamistir heralde yahuu

sırnaşık şeysırnaşık şey selam yesacı m kota dolmadı da kafayı bozdum ödemle sempatiksalakcinnidelikafadulden
ne yapsam gitmiyo bu ödemler ya
biraz canım sıkkın ondan canım

SENSE cim yok bu ses dalgası ile yağ parçalama ultrasonik ses dalgaları gönderiyorlar ama barsaklarım surekli problemli olduğundan hep şiş geziyorum...hatta bugun ultrason çeken dr gazdan sol böbreğinizi zor görüntüledim dedi düşünün artıkın bendeki gazı...gaz kiloyu çok çıkarırmııııı(bir umut:P)

sırnaşık şeysırnaşık şey selam yesacı m kota dolmadı da kafayı bozdum ödemle sempatiksalakcinnidelikafadulden
ne yapsam gitmiyo bu ödemler ya
biraz canım sıkkın ondan canım

ya adaçayı iyi söktürür biliyorum ben ama yada sabahları maydonaz saplarını kaynat suyunu iç ıykkkkkkkkkk....

SENSE cim yok bu ses dalgası ile yağ parçalama ultrasonik ses dalgaları gönderiyorlar ama barsaklarım surekli problemli olduğundan hep şiş geziyorum...hatta bugun ultrason çeken dr gazdan sol böbreğinizi zor görüntüledim dedi düşünün artıkın bendeki gazı...gaz kiloyu çok çıkarırmııııı(bir umut:P)

ayyy geçmiş olsun canım
aynı sorun bende de var sosyal hayatımı etkilicek boyutta hemde
butun ödem attırıcı bitkileri denedim ama malesef canım
doktora gitmeyi düşünüyorum ama diyetisyene mi yoksa iç hastalıklara mı gitsem bilmiyorum

kimyon çayı gaz söktürüyor. Sıcak suya bi tatlıkaşığı kimyon atıp demleyip için. Bende çok işe yarıyor.

kızlar benim iştahım fena kesildi dünden beri. Öğlen bi salata yiyim dedim yarısında tıkandım. Artık zorla yemeye çalışıyorum. Benim gibi ne bulursa ağzına tıkıştıran pisboğaz bi kurabiye canavarına neler oluyor böyle, korkmaya başladım. Benim gibi olan varmı başka???:1no2:

kimyon çayı gaz söktürüyor. Sıcak suya bi tatlıkaşığı kimyon atıp demleyip için. Bende çok işe yarıyor.

kızlar benim iştahım fena kesildi dünden beri. Öğlen bi salata yiyim dedim yarısında tıkandım. Artık zorla yemeye çalışıyorum. Benim gibi ne bulursa ağzına tıkıştıran pisboğaz bi kurabiye canavarına neler oluyor böyle, korkmaya başladım. Benim gibi olan varmı başka???:1no2:

olur öyle aralarda havalardandır..bana eskiden olurdu hemencik kilo verirdim şimdi nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...kimyon çayı satılıyormu şeker?

ayyy geçmiş olsun canım
doktora gitmeyi düşünüyorum ama diyetisyene mi yoksa iç hastalıklara mı gitsem bilmiyorum

twetycim ne olursa olsun önce dr git...gaz şikayetin varsa gastroya git şekercim...yani inan herkes kendinin en iyi diyetesyeni olablir aslında.....

ayyy geçmiş olsun canım

kızlar duramıyorum yemedennnnnnnnnnn :(
mafoldumben
sabahtan beri yarım saatte 1 bişiyler yiyorum yaaaaaaaaaaaaa :2:

Back
X