Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya size bir sır vereyim ben 4 seanstır kavitasyona giriyorum göbekten ama kimse duymasına.s
oyun bozan seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilmaz:
alsaydın ya dünnnnnnnnn yeseydin ya bugünnnnnnnnnnnnnnn
açım ben yaa başıma vurdu....![]()
karbondioksitle yağ parçalama o di mi bu?ya size bir sır vereyim ben 4 seanstır kavitasyona giriyorum göbekten ama kimse duymasına.s
açsan canım .kalk bi yulaf ezmesi bul onu yee. yulaf ezmesi tam detoksluk. kanını temizliyor bikere.aç durma
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!
53.1 çıktımmmmm:sm_cool: allahım inananmıyorummmmm! ayhh çok mutluyum oleyyyyyy:teytey:
öpüyorum nanaklarınızdannnnnn! iyi ki varsınızzzzzzzzzzz:dance:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!
53.1 çıktımmmmm:sm_cool: allahım inananmıyorummmmm! ayhh çok mutluyum oleyyyyyy:teytey:
öpüyorum nanaklarınızdannnnnn! iyi ki varsınızzzzzzzzzzz:dance:
melahattttttttttttttt kahvaltidan once bi seyler ic canim ne bilem oda sicakliginda su bile olabilir ama ic emi gercekten faydasi oluyorr sonra da aksam ogununu yazmayi unutma emi sekerim:))
tweetyy ooo canim hosgeldin de nerelerdesin kota tekrar dolmamistir heralde yahuu
sırnaşık şeysırnaşık şey selam yesacı m kota dolmadı da kafayı bozdum ödemle sempatiksalakcinnidelikafadulden
ne yapsam gitmiyo bu ödemler ya
biraz canım sıkkın ondan canım
SENSE cim yok bu ses dalgası ile yağ parçalama ultrasonik ses dalgaları gönderiyorlar ama barsaklarım surekli problemli olduğundan hep şiş geziyorum...hatta bugun ultrason çeken dr gazdan sol böbreğinizi zor görüntüledim dedi düşünün artıkın bendeki gazı...gaz kiloyu çok çıkarırmııııı(bir umut)
kimyon çayı gaz söktürüyor. Sıcak suya bi tatlıkaşığı kimyon atıp demleyip için. Bende çok işe yarıyor.
kızlar benim iştahım fena kesildi dünden beri. Öğlen bi salata yiyim dedim yarısında tıkandım. Artık zorla yemeye çalışıyorum. Benim gibi ne bulursa ağzına tıkıştıran pisboğaz bi kurabiye canavarına neler oluyor böyle, korkmaya başladım. Benim gibi olan varmı başka???:1no2:
ayyy geçmiş olsun canım
aynı sorun bende de var sosyal hayatımı etkilicek boyutta hemde
butun ödem attırıcı bitkileri denedim ama malesef canım
doktora gitmeyi düşünüyorum ama diyetisyene mi yoksa iç hastalıklara mı gitsem bilmiyorum
SENSE cim yok bu ses dalgası ile yağ parçalama ultrasonik ses dalgaları gönderiyorlar ama barsaklarım surekli problemli olduğundan hep şiş geziyorum...hatta bugun ultrason çeken dr gazdan sol böbreğinizi zor görüntüledim dedi düşünün artıkın bendeki gazı...gaz kiloyu çok çıkarırmııııı(bir umut)
ayyy geçmiş olsun canım
aynı sorun bende de var sosyal hayatımı etkilicek boyutta hemde
butun ödem attırıcı bitkileri denedim ama malesef canım
doktora gitmeyi düşünüyorum ama diyetisyene mi yoksa iç hastalıklara mı gitsem bilmiyorum