50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok iyiyim yaa bilmiyom neden sempatiksalakcinni
galibaa kilo vermem acucuk hızlanda kaplumbağa atağa kalktııı
ama sana üzüldüm beslenmede problem olabilirmiCADIARZU

yoğurtta al aklinialirimsmile

ohhhhhh misler gibii olucazzzz opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 kızım bizimkiler kılda değil odun odunsırnaşık şey

hoşgeldin boncuğum

tabiki ben yapmıyommmmm-tatlicadiarzu-

Allah mutluluğunu daim etsin canım
kaç kilo oldun bu arada
ben hala aynı kilodayım hatta bazen 58.4 bile çıkabiliyorum
hergün değişik değişik çlklyo benim kilo tartıda
o yüzden zaten bu aralar kilo bildirimi yapmıyorum çünki 57 .1 e bişle düştüm ve kilo alacak hiç bişi yapmamama rağmen bugün mesela 58.3 çıktım ve bu beni çıldırtıyo
ellerim balon gibi şu anda belli ki ödem var senağlama

kaç kilo oldun bu arada
o yüzden zaten bu aralar kilo bildirimi yapmıyorum çünki 57 .1 e bişle düştüm ve kilo alacak hiç bişi yapmamama rağmen bugün mesela 58.3 çıktım ve bu beni çıldırtıyo

kuzucum şişken tartılma yoksa moralin bozulur...

ben bakkala gidiom dondurma alcam :) isteyen var mi:)hehhe

yesaaa öldürürüm seni.koçluğum süresince tatlılardan dondurmalardan bahsetmek yok.
yok canım dondurma istedi yok canımm kalbura bastı dilber dudağı çektti yok bu laflarr.
kendin zıkkımlanıyorsan kimseye göstermeden sessizce yeee:oklava:

Son düzenleme:
kaç kilo oldun bu arada

canım günün her anı tartılma bende hergün tartılardanım ama ben sabah wc den sonra tartılırım. arada öğlen falan çıkarım tartıya hatta sabahtan 700-800 gr fazla bile çıkarım ama takmam bunaa.
her dakkaa tartılırsan olmaz
bende seninle aynı kiloda başladım dikkat etmeye yavaş yavaş verdim. kendimede öle çok yüklenmedimm

anammmmmmmm ben de liste yapiyordum tam:))

dulcimmm evde sebze namina bi sey yok detox yalan oldu

kocummmmmmmmmm kizma tamam agzimi acmicam tatli diye :))

canım günün her anı tartılma bende hergün tartılardanım ama ben sabah wc den sonra tartılırım. arada öğlen falan çıkarım tartıya hatta sabahtan 700-800 gr fazla bile çıkarım ama takmam bunaa.
her dakkaa tartılırsan olmaz
bende seninle aynı kiloda başladım dikkat etmeye yavaş yavaş verdim. kendimede öle çok yüklenmedimm

tatlım ben sadece sabahları aç karnına tartılıyorum
ve evet bende hergün tartılanlardanım canım
ama tartılmadan duramıyorum napim

kaç kilo oldun bu arada
dünde çok çıktım tartıda meselaa akannehir
senin ödemin inşallah başka bir sebebi yoktur bilmeden sağlıklı diye yediklerin ödem yapabiliyor benimde bu ara vücudum hiç tuz istemiyor yediğim zeytin bile etkiliyor meselaa yemeklerin tuzunu bile kastım artım isteyen önüne atsın vallaasempatiksalakcinni

saol canım bu arada kaydirigubbakcemile5
o bendede oluyo çok farklı bende meselaa dün bildirim yapmadım wc ya çıkamayınca ama onun için desteğim olmasa benide işim çözülmezdi son kilolar o şekilde gitti
sabah tartıda o kadar hassas duruyorumki fazla çıkmıyayım diyee

56.4 çıktım ama yinede olsun kilo almadım yaa zımbırtım yeni bitti:1:
1 gün yapsan aslında azcuk kaçamaklarla rahatlardın, şiş atmaya birebir. Kolay gelsin :emir_bebek:
yok canım böyle şeylerden sonra kendimi ipini koparmış aç bi canavar gibi görüyorum delikafadulden sonra şişlik içinde bitki çayı iyi geliyor

şişlik hiçbirzaman inmiyoki tatlımsenağlama
baktır canım sen kendine ihmal etme :uhm:
kıyamam ben sana:teselli:

merhaba arkadaslar,bende 4 aydir diyetteyim hem dikkat ediyorum hem emziriyorum 5 aylik bir oglum var 4 ayda cizelgemde görüdlügü gibi bukadar verdim ama sizlere cok imreniyorum asil hedefim 57 daha yolum uzun siz neler yapiyorsunuz sizdemi sporcu bir topicsiniz :)

dulcimmm evde sebze namina bi sey yok detox yalan oldu
:((( Yaaa sensiz detoks mu olur kız..

örtmenim beeeennnnnnnnnnnn
YASUŞUM HAYVANSAL GIDA YOK DETOKSTA
hihoyyyt kaydirigubbakcemile5

yok canım böyle şeylerden sonra kendimi ipini koparmış aç bi canavar gibi görüyorum delikafadulden sonra şişlik içinde bitki çayı iyi geliyor

Yarım detoks çok basit oluyo, ama sonuç güzel oluyo, ondan şeyttim sempatiksalakcinni Haşlanmış patates yiyince niye gözün aç kalsın yerimseniben

Back
X