nane kardes,
tabii ki menu yazmak zorunda degilsin...bak ben de 10 gundur yazmiyorum. haftada 1 kere yaziyorum o da forumun boyle bir kurali oldugu icin... hic bozma moralini...hepimizin vucudu birbirinden farkli...
israrla inatla devam edecegiz saglikli beslenmeye....ben iki hafta once bir kilo almis duruyordum... neden hic anlamamistim...ne reglim yakindi ne tuzlu yedim...cok da az yedim.... iki hafta dobisko gezdim. ucuncu hafta de cok asiri kilo verdim...o zaman emin oldum aslinda benim ilk iki hafta kilo almamistim ama oyle duruyordum...
sen de mekan degistirdin, ben seyahat edince d ebir tuhaf reksiyonlar goruyorum vucudumda..sicaklik, tuvalet aliskanligi,mesrubat tuketmek, hazmedememek... bir suru sey etkiliyor vucudu.
bence bu hafta kendine izin ver.. rahatla biraz.. bol bitki cayi tukey, sebze yemeye calis.. ama baski yapma, uzme kendini....hemen toparlayacagindan eminim....
bir de kizma forumdaki arkadaslara elestiriince menulerini. Biliyorum insanin tolerans duzeyi her zaman ayni olmuyor, bazi elestirilere bende cok gicik olabiliyorum (her zmaan degil ve forumla alakali degil, bazen yalnizca gicik gunumde oluyorum) ama amacimiz birbirimizi elestirip daha saglikli beslenmeye yonlendirmek... bazen yersiz elestirilerde bulunuyoruz cunku unutuoruz insan oldugumuzu, birbirimize robot gibi davraniyoruz.. bizler makine degiliz insaniz, arada sagliksiz beslendigimiz elbette olacak.. ama bunu butun koclar ya da arkadaslar yapiyor ben de dahil, cunku amacimiz saglikli beslenmekk....ay birde voyage in acik bufesini bilirim. sen orada bile kendini tutabilmissin. ben tam gormemisler gibi 3 tur atiyorum yemek vakti kahvaltida ogle yemeginde,,... hele ki o a la carte lar, hersey yiyorsun.. bir de alkol tuketiliyor tatilde. coook amaaa coook normal su an biraz agir cikmann.. asma suratini... toparlan..ay birde hic spor yapamiyorsun sen.. ben sporsuz hic ama hic veremiyorum kilo.....biziml epilatese de baslayacaksin artik zaten birdoktoruna git konus....gunesli sideden sonra yagmurlu istanbul seni depresif yapmis bak.