50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yükseğe başvuracağı okulun sınavına girsin kpds zor gerçekten. okul dil sınavları çok kolay oluyor, öyle başlayabilir yükseğe, ben de bir yandan ödev yapıyorum dalmışım canım geç yazdım kusuruma bakma.
eşim iş değiştirmeyi planlıyor, istediği başka bir iş var, o işe geçip orda yer edinip 2-3 sene sonra gitmeyi düşünüyor. doktora falan bir yerlere yazdırırız artık o arada gitmesin diye kaydirigubbakcemile3

sabah onu bile zor yedim zaten 11.30 da kalktım, aşırı iştahsızdım su bile zor içtim, ekmek falan da yoktu, metabolizmam hareketlensin diye onu yedim.
tam bir kurabiye canavarıyım kesinliklei ülkerin kurabiyemleri varya kocaman bütün fındıklı çikolatalı falan bir ara günde bir paket bir oturuşta yiyiordum onlarda, öyle kurabiye canavarı gibi döke saça değil, kırıntılarını bile yuta yuta, en büyük kurabiye canavarı benim anlayacağın.

ben de kaçıyım şu ödevi bitiiriyim yarın teslim günü, final yerine geçcekmiş.

Çok öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan

gitmeden gördüm cewabını yaziim de gideyim:)) saol canım tawsiyen için bende öle demiştim okulların açtığı sınawlara girersin diye ama kpds ye göre daha kolay olduğunu bilmiyodum tşk ettim kaydirigubbakcemile2
anladım canım gönlünüzce olsun ne demişler hayırlısı nese o olsun opuyorumnanaktan
kolay gelsin öptüm olumunekankayizsmile

bne cuma tarıldımm 51.800 dümm.bugün sbaahhh dayanamaımmm meraktann tartıldımmm ve e şok oldummmm.50.5 geldimmmm..kilo vermişimm,kii ben 1,5 yadaa sadece 1 ilo verebilmişitmmmm..çok mutlu oldumm,şımardımm tabiiiiiiii..umarımm koruyabilirmm kilomuuuuuu...

hay maşşallah
lachesisim canım aşmı eriyon ne ediyon ben anlamadım sempatiksalakcinni

keşke bebekten önce gidip gelseydi kısa dönem 5 aycık

ben hep böyleyim tatlım ya, çocukken de tv de her gördüğü çikolataı cipsi isteyen bir çocuktumi hala da aynıyım. hamilelikte işim çok zor benim de eşimin de kaydirigubbakcemile3

canım sana bireşy diyemiyorum.
çünkü ders çalışıyorsun.ders çalışırken benim karnım çok acıkır.
sen şu kpss yi atlat ilgilenecez senle güzel güzel
dersden değil aslında ya itiraf ediyim, stresi etkili olabilir ama ders çalışırken pek yemem belki sadece fıstık falan. Benim itici gücüm yok pek, motive olmam lazım, eşim böyle iyisin diyor, ben de genel olarak rahat bir insan olduğumdan çabuk boşveriyorum, bilmiyorum ne yapmalıyım:(

lachesisi mayalı pohaça tarifini okudum canım. sanırım ben bekletme kısmında acele ediyorum

olabilir canım bekletmek önemli tabi, en önemli şey hatta:)

kaçtım bu sefer kaydirigubbakcemile4

kardeşin askere gidicek diye mi üzüldün hayatım tabii iki tane asker yolu gözlemek çok zor bişey, o da beklesin sevgilin gelince gitsin:) senin sevgilin ne zaman geliyor kuzum, benim eşim de gitmekten vazgeçti askere:)
Çok doğru bi karar almış canım, zaten gidecekse kışın gitsin, havalar ısındıkça terör kötü oluyo ya, hem şu sıralar pek bi sakat ortalık :(((

sabah onu bile zor yedim zaten 11.30 da kalktım, aşırı iştahsızdım su bile zor içtim, ekmek falan da yoktu, metabolizmam hareketlensin diye onu yedim.
tam bir kurabiye canavarıyım kesinliklei ülkerin kurabiyemleri varya kocaman bütün fındıklı çikolatalı falan bir ara günde bir paket bir oturuşta yiyiordum onlarda, öyle kurabiye canavarı gibi döke saça değil, kırıntılarını bile yuta yuta, en büyük kurabiye canavarı benim anlayacağın.

ben de kaçıyım şu ödevi bitiiriyim yarın teslim günü, final yerine geçcekmiş.

Çok öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan
:))) Ben saaa bişi diyim mi canım, sen önceki geceden çok yediğin için kahvaltı zamanı aç olmuyon kaydirigubbakcemile3 Afiyet olsun obur kubariye canavarım Şeniz Kolay gelsin :3:

menüm:
sabah:1 yeşil çay+1/2dilim çavdar em+1 domates+maydonoz+peynir
ara:1 yeşil elma
öğle:patates+yumurta+peynirden oluşan azcık sıvıyğlı omlet+1bardak portaal suyu
ara:5 dilim arpuz
ara:2 kayısı
akşam:kabak yemeği+yoğurt+salata
hareket:tibet+3km yürüüyş+300ip yaptım+++slim in 6 yapacammm
reddettilerimm:koçumm bugünler hep pastalı böreklii partiler var okuldaa,,ama bennn hiiiçç yemiyorummm.meyve yiyorummmmmm...bu akşamm azcık dondurma yesemm olur muu?(hemen cıvııdmmmmmm)

Nesmecim çok güzel menü ve spor :lepi: Bence ye dondurma, malum işin de var, enerji olur sana yerimseniben Tibet kaçtasın?

bne cuma tarıldımm 51.800 dümm.bugün sbaahhh dayanamaımmm meraktann tartıldımmm ve e şok oldummmm.50.5 geldimmmm..kilo vermişimm,kii ben 1,5 yadaa sadece 1 ilo verebilmişitmmmm..çok mutlu oldumm,şımardımm tabiiiiiiii..umarımm koruyabilirmm kilomuuuuuu...

Göbüşten gidiyo di mi bu kilolar :uhm:

kızlar menümü yazıyorum
sabah haşlanmış yumurta. biraz peynir birkaç zeytin, domates ve salatalık ve bitki çayı
öğlen biraz çorba biraz taze fasulye yemeği yanında da patates salatası ve maydanoz
akşam da çorba ve fasulye yemeği yanında marul salatası
ardından meyve ardından yeşilçay
su içemedim bugun çok fazla eksiğim o

kızlar menümü yazıyorum
sabah haşlanmış yumurta. biraz peynir birkaç zeytin, domates ve salatalık ve bitki çayı
öğlen biraz çorba biraz taze fasulye yemeği yanında da patates salatası ve maydanoz
akşam da çorba ve fasulye yemeği yanında marul salatası
ardından meyve ardından yeşilçay
su içemedim bugun çok fazla eksiğim o

Sabah kahvaltısından 1 adet tam buğday ekmek yeseydin güne daha sağlam başlamış olabilirdin bence yerimseniben Bi de ara öğün çok az. Ama onun dışında süper :lepi: Spor nerde aklinialirimsmile

aslındaa vücudumda gözlle görülür bib değişiklikk yok,,ma eksii kıyafetelree sığıyorummmmm..ama basenn aynıı sanki.....

dulcienacım ekmek yiyorum onu yazmayı unutmuşum
her öğünde yiyorum mutlaka
spor yapamıyorum malesef
onun yerine iş yerinde işten dolayı bi koşuşuturma içerisindeyım hep
ara öğünde yiyemıorum çünkü aşırı yoğun çalışıyorum
su bile içmeye vaktim kalmadı bugun ondan içemedim
sen düşün artık ara öğün nasıl alayım

spor yapamıyorum malesef

ekmeği kahvaltıda ye,ama diğer öğünlerde yemek zorunda değilsin....ara öğün olarak,buzdolbaı poşetine 2elma koy,at çantanaa.arada yersinn.ara öğünü ihmall etmee bence..elma,hem kokusuz,hem dayanıklı,hem doyurucu,hem sağlıklı.....özellilee yeşilll olanı....

ben sanan küsmüştümm,unuttummm....,çünkü benimm göbeğim de yağğ yokk,basenelrde var,,halaaa var amaa...tibet 17deyim bugün itibariye......
Aaaa niye ki sempatiksalakcinni hiç haberim yok valla, ama sende basen hiç yok ki, hatta biraz bişiler eklemeli oraya, demek ki kıyafet potlut yaptı, ben öyle gördüm, kusura bakma :kedi:

Dondurmayı çok geç saate bırakma ama :icecream:

spor yapamıyorum malesef

İşine gelmeyenleri yazmıyon mu kaydirigubbakcemile3 Anladım canım, haklısın tabi, benim öyle yazdığıma bakma, ben de pek ara yapamam evde olduğum halde. Diğer menülerin çok güzel olduğu için ara öğün olmasa da olur diyom.

Buarada ekmeği tam buğday veya çavdar ye. Ben eskiden beyaz ekmek yiyodum, haliyle çok yiyodum. Kızlar sağlosun beni yola getirdiler ;) Heee bi de yeşil çay iç mümkün oldukça.

su içmeye çalışıyorum cnm masamda duro hep
ama yoğunluk öldürcek beni
su bile içecek vaktim olmuo

yeşilçay içiyorum cnm ancak akşam eve gelince anca
yatana kadar 3 bardak falan içiyorum

saaa,,sana demeyi unutmuşumdur ,dulciii....sanırımm orda kıyafettenn öyleydiiii,çünküüü tek memnun olduğum yerimmm göbeğimmdirrr...dondurmayıı az sonraa yiycemm,,gün boyu cnaımm çekti deeee,,yeemdiydimmmmmm..biarzdann yerimmmmm....ben aslında diyetii bıraktımmm geçen haftaaa.açıkçasıı çok çok dikakt etmiyommmm ama sağlılı ılmasına öenm veriyomm yedikleriminnn..

Back
X