canım yükseğe başvuracağı okulun sınavına girsin kpds zor gerçekten. okul dil sınavları çok kolay oluyor, öyle başlayabilir yükseğe, ben de bir yandan ödev yapıyorum dalmışım canım geç yazdım kusuruma bakma.
eşim iş değiştirmeyi planlıyor, istediği başka bir iş var, o işe geçip orda yer edinip 2-3 sene sonra gitmeyi düşünüyor. doktora falan bir yerlere yazdırırız artık o arada gitmesin diye kaydirigubbakcemile3
sabah onu bile zor yedim zaten 11.30 da kalktım, aşırı iştahsızdım su bile zor içtim, ekmek falan da yoktu, metabolizmam hareketlensin diye onu yedim.
tam bir kurabiye canavarıyım kesinliklei ülkerin kurabiyemleri varya kocaman bütün fındıklı çikolatalı falan bir ara günde bir paket bir oturuşta yiyiordum onlarda, öyle kurabiye canavarı gibi döke saça değil, kırıntılarını bile yuta yuta, en büyük kurabiye canavarı benim anlayacağın.
ben de kaçıyım şu ödevi bitiiriyim yarın teslim günü, final yerine geçcekmiş.
Çok öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan
gitmeden gördüm cewabını yaziim de gideyim:)) saol canım tawsiyen için bende öle demiştim okulların açtığı sınawlara girersin diye ama kpds ye göre daha kolay olduğunu bilmiyodum tşk ettim kaydirigubbakcemile2
anladım canım gönlünüzce olsun ne demişler hayırlısı nese o olsun opuyorumnanaktan
kolay gelsin öptüm olumunekankayizsmile