50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yesaaa duydunmuuu
ben sabah 52.8 çıktım

ama bugün iş için dışardaydık. yoruldum da çğlen oturdum döner ekmek yedim.
dün akşam bu saatlerde 53.4 çıkarken şimdi 55 çıkıyorum .olabilirmi yaaa
kendi kendime nazer değdirdim yaaa yesam:sinifsinif:

bugün moralim iyii,,çünkü ben çok yavaşş kilo veriyodumm,bu hafta birden verdimm,gerçii salı gününden 100 gr fazal çıktımm aammmmaaa, olsunnn.aslında diyet yapmıyorumm,kilo korumyaa çalışıyommm amam inşalkkak korurken almammmmm..

yesaaa duydunmuuu
ben sabah 52.8 çıktım

ama bugün iş için dışardaydık. yoruldum da çğlen oturdum döner ekmek yedim.
dün akşam bu saatlerde 53.4 çıkarken şimdi 55 çıkıyorum .olabilirmi yaaa
kendi kendime nazer değdirdim yaaa yesam:sinifsinif:

ya su falan içmişindirrr,,onalrdır yani ağırlıkkkk yemndennn o kadar faretemez sanıırmmmm,bozma moraliniiii i sen eminimm hareetelrle o döneri eritmişindir zatennnn...

bugün ilk günüm ve menüm:
sabah (7:00)
avuc ici büyüklügünde tam tahilli ekmek
3 zeytin, domates salatalik
1 kupa sekersiz sütsüz kahve

ara (10:00)
1 kupa cok az light sütlü filtre kahve
azicik cikolata eyvahedigeldismile

ara (12:00)
1 kupa yesil cay

öglen (13:00)
yarim tabak pilav, yarim tabak yesil fasülye
kücücük kirmizi turp, 1 havuc
1 kupa az light sütlü filtre kahve

ara (16:00)
1 kupa yesil cay

ara (18:00)
1 havuc, 1 yesil elme

aksam (20:00) anca evde oluyorum :bbo:
maalesef yarim döner
cacik

spor olarak 200 ip atladim

yorumlarinizi bekliyorumm

sağol canım yaa,,o kadar atlıyodummmm ve artık ip hayatımm sona erdii, buz ve kas gevşetici kremler sürdümm ama çok şiştii yaaa...

Tahmin ettiğimden daha kötü olmuş olsun sanırım :( Hele bi iyileş de başka sporları yaparsın bundan sonra, baya çeşitli alternatif var ne de olsa...

Tahmin ettiğimden daha kötü olmuş olsun sanırım :( Hele bi iyileş de başka sporları yaparsın bundan sonra, baya çeşitli alternatif var ne de olsa...

işin kötü yanıı hafta sonu eve mahkum kaldım:((sinifsinif:2 güne geçer sanırımm hafta içi başalrımm yenii sporlaaraa,,şimdi bi de kilo verdimm yaa,,spora sarılcammmmm....:dance:

1 kupa yesil cay

1 kupa yesil cay

1 havuc, 1 yesil elme

maalesef yarim döner
cacik

kahvaltın öğlen yemeğin güsel çikolata azcık derken ne kadardı? bide akşam 8den sonra o yarım ekmek döner işi çok ama çok bozmuş,olmamış yani,kilon kaç?

1 kupa yesil cay

1 kupa yesil cay

1 havuc, 1 yesil elme

maalesef yarim döner
cacik

hımmm keşke öğlenki plavı yemeseydin.
döner ekmekmiydi.
gerçi ben de yedim bugün döner ama bugün kaçamak hakkımı kullandım.
aralar kahvaltılar iyi ama .
yarın bugünü dengelemeye çalış

APRİL hoşgeldin opuyorumnanaktan

Ne o öyle kahve, kahve ve yine kahve :mymeka: (ilk tokatın benden olsun kaydirigubbakcemile3 ) İlla kahve içeceksen bence günde bi fincan türk kahvesi iç. Onun dışında kehve yerine bitki çayı falan iç. Böyle olmaz, selülit dolar her yerin -tatlicadiarzu- Çikolata bence sorun değil, çünkü hem az yemişsin hem de erken saatte, kabul edilebilir... yerimseniben Akşam akşam yarım ekmek yemen kötü olmuş... bundan sonra böyle durumlarda döneri tam tahıllı ekmekle yesen daha iyi olabilir sanırsam CADIARZU O döneri ancak öğle vakti kabul edebilirim. Çünkü belli saatten sonra yakamıyoz yediklerimizi.

kahvaltın öğlen yemeğin güsel çikolata azcık derken ne kadardı? bide akşam 8den sonra o yarım ekmek döner işi çok ama çok bozmuş,olmamış yani,kilon kaç?

cikolatayi hesapladim 20g

biliyorum aslinda sade cacik yemeyi planliodum, annem almis bende dayanamadim

kilom su anda 54

ara ögünlerim cok olmusmu???

zukseddin
yaa zukseddin burda değilmi çok komik bişey oldu kızlar yaaa.kaydirigubbakcemile3

bi tane müteahhit var adamın adı ziyaddin nasıl bi isimse artık.

yanımdaki arkadaşa diyorum ki yarın zukseddin beyi arayalımda bizi inşaata götürsünn..... falan demişim.

arkadaş da bana dönmüş zukseddin kim ya diyorrrkaydirigubbakcemile3

2 gün oldu bu olay sen yoktun. büütn kızlar koptuk

bugünden başlıyayım o zaman sabah küçük bir parça ekmek iki dilim domates biraz peynir öğlen bir tavukburger ayran akşam salata biraz biber kızartması ve yoğurt:kedi::kedi:

Öncelikle hoşgeldin opuyorumnanaktan çok sağlıksız beslenmişsin öğlen ve akşam :olmaz: Fastfood u hayatından kesinlikle çıkarmalısın. Aynı şekilde kızartmayı da mümkün oldukça az tüketmelisin, böyle diyete başlangıç olmaz :mymeka: (senin ilk tokatı da ben attım kaydirigubbakcemile3 ) Ev de yapılan kızartmaları elbet zaman zaman yicez de, bu zaman çok seyrek olmalı, ama kesinlikle fast food yok. Yeşil çay içmelisin ve mümkün oldukça ara öğün yapmalısın. Buarada boy kilo kaçtı?

işin kötü yanıı hafta sonu eve mahkum kaldım:((sinifsinif:2 güne geçer sanırımm hafta içi başalrımm yenii sporlaaraa,,şimdi bi de kilo verdimm yaa,,spora sarılcammmmm....:dance:

Bu hafta da kırlarda koşmayıver kaydirigubbakcemile3 Sen 50 den sonra kilo vermeyi bırakıyon di mi kaydirigubbakcemile

kahve selülitmi yapiyooooorrr :bbo: ama ama icinde koffein var, hani iyi geliyordu selülite
calistigim zaman öglen pilav yada makarna yemezsem doymuyorum ama, yada ben öyle saniyorum
maalesefki döner ekmekliydi, elim büyüklügündeydi ( elim kücüktür )

Back
X