50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

waterspider ilk kocumsunn, beni su cikolata bagimliligindan kurtar, kendimi cok zor tuttum bugün ama azcik yedim

kaydirigubbakcemile cek saclarimdan elimde cikolata görürsen :1ninca:

ZUKSEDDINNNNNNNN

ara ogun yok

yine sendin demi gecen de ya hamburger ya durum ya da pide neyim goturen oooooooooo boyle olmaz ki kuzum ama -20 veriyorum menune heheh:))

yok yav bu hafta sadece yedim bu tarz bişi valla yemedim hamburger pide vs falan,bu hafta düsgün gittim bide sratıt up sayesinde tam 1 kilo verdim ya bu sabah gördüm tartıda

ooo saat 4de ise yine idare eder canim:)) saka saka erimistir insallah valla sen dedin diye zaten dustan yeni cikmistim evde de kimse yok tartildim ama aksam yemegimi yedim ve de spordan hemen sonra oluyor o yuzden 51 cikti gercek kilom 50 olabilir hatta kimbilir 50nin alti bile olabilir cunku benim aksam ile sabah pek cok oynuyorrr:))

bence 50 lıdır yemek de yedın bırde spordan sonra vucut sısıyr bıraz o da var hatta bız sureklı spor yapıyrz ya ara versek bırgun sonra tartılsak daha ıyı bıle olur heralde neyse bu hafta ben sıkı yonetıme alacagım sızlerı bakalım ne olacak ev arkadaslarım varken benden cok cekerlerdı onlara kocluk yapardım ama benden ayrılınca kılo almıslar benım kıymetımı bılemedıler tabıkı :) yani sert bir kocumdur haberınız olsunkaydirigubbakcemile

MENUM GELIYORRRRRRR

sabah

kahvaltilik gevregi
sut

ara
1 biskuvi

ogle
corba
elma
armut

ara
1 biskuvi
minnacik naneli cikolata minnaciginda minnacigi:))

aksam
tavuk eti
salata (sadece limon)
1 patates haslanmis
azicik da dunku salatadan sanirim 1 kasik kadardir (havuc sogan lahana rendelenip icine malesef mayonez)

YAPTIKLARIM

1- SLIM IN 6 START IT UP

2-callan esneme hareketleri:)

benim bugun start it up kacinci gunum bilen var mi:))

bugun bırde boynum ıcın doktora gıttım 3 gundur agrıyrdu cunku duzlesme vardır dıyrdum ama doktor cok hafıf duzlesme var yasına gore boynun cok ıyı dedı ne demek ıstedı burda anlamadım ama kas gevsetıcı ılaclar ve egzersız verdı sporu boslamıstım bu yuzden ama bu hafta yenıden spora merhaba dıyecegım ayy cok enerjıyım bugundelikafaduldenhihoyyyt

geçmiş olsunn canımm,,egzwrsileirnii ihmal etme mutlaka yap.bende de düzleşme varr,3 ay ben fizik tedavi aldımm,ve egzersizleirmii aksatmadan yapıyorum ve ilerleeme olmadııı.bilgisayr başındailerde çok oluyomuşş...kaç yaşındasın?kas gevşeticilerini de sürekli kullanma rahtsız olduğunda kullan canımmm,..sürekli kullanınca bünye alışıyo sonra duyarsızlaşıyoo...

yuppi
kzı water hazır sen de bende burdayken devir teslim töreni yapalım

saygıdeğer yeni koçum bu şerefli gururlu koçluk madalyasını senin gibi değerli bir arkadaşıma sunmaktan gurur duyar görevinde başarılar dilerim

vereliniortak

kutlamalar başlasınnn:dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

yuppi
kzı water hazır sen de bende burdayken devir teslim töreni yapalım

saygıdeğer yeni koçum bu şerefli gururlu koçluk madalyasını senin gibi değerli bir arkadaşıma sunmaktan gurur duyar görevinde başarılar dilerim

vereliniortak

kutlamalar başlasınnn:dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

koçluğun için teşekkürlerr koçum.....
waterciğim san da başarılar yeni görevinde....

aloooo sesim gelürmü
ben geldim

ayyy kuzummm sana kimse cevap yazmadi mi sen aksam takil canim gunduzkuleri bosver hehe:))

ha bir de kabakli detoks corbasi tarifimiz vardi
tarif yesa da var.

hemen geliyor canim :))

yesaaa duydunmuuu
ben sabah 52.8 çıktım:

duymam mi kuzum afferin valla olumunekankayizsmile

yok yav bu hafta sadece yedim bu tarz bişi valla yemedim hamburger pide vs falan,bu hafta düsgün gittim bide sratıt up sayesinde tam 1 kilo verdim ya bu sabah gördüm tartıda

tamam canim ama hala -20 verdim menune hahah:)) canim start it up senin kacinci gunun offf benim kacinci gunum acaba yaaa afferin valla ben de vucudumun inceldigini hissediyorum sanki haa boshayallersmile

bence 50 lıdır yemek de yedın bırde spordan sonra vucut sısıyr bıraz o da var hatta bız sureklı spor yapıyrz ya ara versek bırgun sonra tartılsak daha ıyı bıle olur heralde neyse bu hafta ben sıkı yonetıme alacagım sızlerı bakalım ne olacak ev arkadaslarım varken benden cok cekerlerdı onlara kocluk yapardım ama benden ayrılınca kılo almıslar benım kıymetımı bılemedıler tabıkı :) yani sert bir kocumdur haberınız olsunkaydirigubbakcemile

evet canim yaa hem yemek hem spor umarim oledir sanirim 6 gundur de start it up yapiyorum menulerime de dikkat ediyorum en en en sert ol canim benim super olsun bu haftada NILUFERTCIGIM ile yakaladim tekrardan eski yesayi birakmayim insallah sempatiksalakcinni

MENUM GELIYORRRRRRR

sabah

kahvaltilik gevregi
sut

ara
1 biskuvi

ogle
corba
elma
armut

ara
1 biskuvi
minnacik naneli cikolata minnaciginda minnacigi:))

aksam
tavuk eti
salata (sadece limon)
1 patates haslanmis
azicik da dunku salatadan sanirim 1 kasik kadardir (havuc sogan lahana rendelenip icine malesef mayonez)

YAPTIKLARIM

1- SLIM IN 6 START IT UP

2-callan esneme hareketleri:)

benim bugun start it up kacinci gunum bilen var mi:))

yesammm ya nedir bu yok gevrek yok büskici Allahtan gündüz çorba içmişsin

WATERCIM en kötü günün bugün olsun o zaman, güle güle kullan cicilerini opuyorumnanaktan ama kemiklerin çok çıkmasın yaw, dur artık zayıflama, ölçülerin kaç alış veriş canavarı aklinialirimsmile???

Göz doyma olayı çok doğru, artık yediğimin yarısında doymuş oluyom aslında ama yiyom, o kadarcıkla doyulur mu diye :1:

Menün bence gayet güzel. vereliniortak

Geçmiş olsun canım.

YESACIM CADICIM seni gördü gözlerim, şenlendim valla kaydirigubbakcemile3 Sen de menün yaz bakalım.

NESMECİM çok sevindim canım hedefine ulaşmana opuyorumnanaktan Bi süre daha dikkat et yediğine sporuna, sonra daha rahat yemek yiyip, spora devam edersin kaydirigubbakcemile5

Kırların, gelincik tarlalarının kıymetini bil lülülülülülü

ZUKSEDDİNCİM menünde yeşil çay göremedim hiç kaydirigubbakcemile

haklisin canim yaa biskuvi ile ara mi olurmus carpin bi tane bana yaaaaaaaaaaaaa bi de ceza ceza diye oldum su koclugunun son saatlerinde bi ceza versene :))

NESMECIMMMMMMMMMM cevap icin cok tesekkurler kuzum ben de 6 mi acaba diyordum ama 5 de olabilir zaten 1 gun arayi pazartesi verecegim o gun cok yogunum da yapamam ona denk getiriyim diyorum

yasasin YESIL CAY KARDESLIGI:)

DULCIMMMMMMMMMMMMMM valla ozel mesaj atiyodum nirdesin cevap yaz cabik diye:)) ben de seni gordum icim acildi canim benim yaa ozlemisim yazdim kuzum yorum isterim aslinda biliyorum hangileri olmadi ama :))

CİMCİMEM minnacık çikoları ve bisküvileri erken saatte yediğin için bişi demiyom kaydirigubbakcemile3 water a katılıyom, 50 den az bile çıkabilirsin yarın.

waterspider ilk kocumsunn, beni su cikolata bagimliligindan kurtar, kendimi cok zor tuttum bugün ama azcik yedim

kaydirigubbakcemile cek saclarimdan elimde cikolata görürsen :1ninca:

canım ılk kural yaz geldı bırcok meyve var seker ıhtıyacımızı burdan karsılayacagz fazla abartmadan 2. kural markete gıttıgınde abur cubur reyonunda gormıyeyım kımseyı manav kısmından sebzemızı meyvemızı alıp cıkacagz ıtıraz ıstemem. yoksa cerım saclarınıkaydirigubbakcemile

waterspider haftaya ayın 19u gibi regli olacam buna rağmen bana 1 kilo verdir dile benden ne dilersen:)))))))

senın vucutda sıskınlık olacak bu hafta ama olsun bız bu hafta cok sıkı olursak bununla basedebılırz ayrıca regl oldugumuzda metabolızma daha ıyı calısır

kahveyle sigara pek güzel gidiyordu kizlar yaa :ecrin_bebek:
ama ok maximum günde 1 bardak icecegim artik
yasasin yesil cayolumunekankayizsmile

canım yaa yaz geldı bırak kahveyı sıcakda cekılırmı onun yerıne yesıl cay soda ıc degılmı ayrıyeten sıgara erken yaslandırır yuzunde lekeler cıkartır saglıgına verdıgı zararları yazmakla bıtmez zaten. bırdaha sıgara ıcerken ıyı dusun

cektir kuzum cektir agzimizdan burnumuzdan getir sert ol heheh bol ceza ver iyice civimayalim:))

yesam sen zaten calıskan bır ogrencısın ama cıvıttıgın an karsındayım:olmaz:

DULCIMMMMMMMMMMMMMM valla ozel mesaj atiyodum nirdesin cevap yaz cabik diye:)) ben de seni gordum icim acildi canim benim yaa ozlemisim yazdim kuzum yorum isterim aslinda biliyorum hangileri olmadi ama :))

Şeniz Şeniz kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan bi de muahhh yerimseniben

Niye o araları yaptığını tahmin edebiliyom cimcimem o yüzden menün güzel bence. Akşam miktarı iyi ayarladıysan tabi.. Zaten sporun 10 numara alkisalkisalkis

CİMCİMEM minnacık çikoları ve bisküvileri erken saatte yediğin için bişi demiyom kaydirigubbakcemile3 water a katılıyom, 50 den az bile çıkabilirsin yarın.

ayyy canimm agzindan damlayan bali yirimm balin kalorisi nedir bu arada heehhe insallah insallah su 6 haftalik slim in 6 programi tam amcamin kizinin dugunune yakin bitiyor dugune sahane olurumm insallah kaydirigubbakcemile5 Şeniz

yesam sen zaten calıskan bır ogrencısın ama cıvıttıgın an karsındayım:olmaz:

evet canim cok caliskanimdir ama civittigim zamanlar da cok oluyor o yuzden tedbiri elden birakma canim ver cezayi ver cezayi ama yarin dondurma yiyecegim ben o sayilmaz hehe:) laelaelaelaelae

Back
X