Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ZUKSEDDINNNNNNNN
ara ogun yok
yine sendin demi gecen de ya hamburger ya durum ya da pide neyim goturen oooooooooo boyle olmaz ki kuzum ama -20 veriyorum menune heheh:))
ooo saat 4de ise yine idare eder canim:)) saka saka erimistir insallah valla sen dedin diye zaten dustan yeni cikmistim evde de kimse yok tartildim ama aksam yemegimi yedim ve de spordan hemen sonra oluyor o yuzden 51 cikti gercek kilom 50 olabilir hatta kimbilir 50nin alti bile olabilir cunku benim aksam ile sabah pek cok oynuyorrr:))
bugun bırde boynum ıcın doktora gıttım 3 gundur agrıyrdu cunku duzlesme vardır dıyrdum ama doktor cok hafıf duzlesme var yasına gore boynun cok ıyı dedı ne demek ıstedı burda anlamadım ama kas gevsetıcı ılaclar ve egzersız verdı sporu boslamıstım bu yuzden ama bu hafta yenıden spora merhaba dıyecegım ayy cok enerjıyım bugundelikafaduldenhihoyyyt
yuppi
kzı water hazır sen de bende burdayken devir teslim töreni yapalım
saygıdeğer yeni koçum bu şerefli gururlu koçluk madalyasını senin gibi değerli bir arkadaşıma sunmaktan gurur duyar görevinde başarılar dilerim
vereliniortak
kutlamalar başlasınnn:dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
aloooo sesim gelürmü
ben geldim
ha bir de kabakli detoks corbasi tarifimiz vardi
tarif yesa da var.
yesaaa duydunmuuu
ben sabah 52.8 çıktım:
yok yav bu hafta sadece yedim bu tarz bişi valla yemedim hamburger pide vs falan,bu hafta düsgün gittim bide sratıt up sayesinde tam 1 kilo verdim ya bu sabah gördüm tartıda
bence 50 lıdır yemek de yedın bırde spordan sonra vucut sısıyr bıraz o da var hatta bız sureklı spor yapıyrz ya ara versek bırgun sonra tartılsak daha ıyı bıle olur heralde neyse bu hafta ben sıkı yonetıme alacagım sızlerı bakalım ne olacak ev arkadaslarım varken benden cok cekerlerdı onlara kocluk yapardım ama benden ayrılınca kılo almıslar benım kıymetımı bılemedıler tabıkı :) yani sert bir kocumdur haberınız olsunkaydirigubbakcemile
MENUM GELIYORRRRRRR
sabah
kahvaltilik gevregi
sut
ara
1 biskuvi
ogle
corba
elma
armut
ara
1 biskuvi
minnacik naneli cikolata minnaciginda minnacigi:))
aksam
tavuk eti
salata (sadece limon)
1 patates haslanmis
azicik da dunku salatadan sanirim 1 kasik kadardir (havuc sogan lahana rendelenip icine malesef mayonez)
YAPTIKLARIM
1- SLIM IN 6 START IT UP
2-callan esneme hareketleri:)
benim bugun start it up kacinci gunum bilen var mi:))
koçluğun için teşekkürlerr koçum.....
waterciğim san da başarılar yeni görevinde....
waterspider ilk kocumsunn, beni su cikolata bagimliligindan kurtar, kendimi cok zor tuttum bugün ama azcik yedim
kaydirigubbakcemile cek saclarimdan elimde cikolata görürsen :1ninca:
waterspider haftaya ayın 19u gibi regli olacam buna rağmen bana 1 kilo verdir dile benden ne dilersen:)))))))
kahveyle sigara pek güzel gidiyordu kizlar yaa :ecrin_bebek:
ama ok maximum günde 1 bardak icecegim artik
yasasin yesil cayolumunekankayizsmile
cektir kuzum cektir agzimizdan burnumuzdan getir sert ol heheh bol ceza ver iyice civimayalim:))
DULCIMMMMMMMMMMMMMM valla ozel mesaj atiyodum nirdesin cevap yaz cabik diye:)) ben de seni gordum icim acildi canim benim yaa ozlemisim yazdim kuzum yorum isterim aslinda biliyorum hangileri olmadi ama :))
CİMCİMEM minnacık çikoları ve bisküvileri erken saatte yediğin için bişi demiyom kaydirigubbakcemile3 water a katılıyom, 50 den az bile çıkabilirsin yarın.
yesam sen zaten calıskan bır ogrencısın ama cıvıttıgın an karsındayımlmaz: