50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hheheh kocluguma 1 saat 15 dk demis ya hehhehe:))

BABYMOMCUGUMM sen bu azimle bu menulerle bu sporla bu ictigin sular daha cooooooooooook 1.4 kilolar verirsin ama tek ricam kilo veremiyorummm offf canim sikiliyor falan filan dememen aglayip sizlamaman bu herkes icin gecerli ben dahil lutfen moral bozmayalimm tam gaz devam edelim gun gelecek emegimizin karsiligini alacagiz:)

bgunku menum

uyanınca ceviz suyu ve kahvaltı oncesi
greyfurt suyu

kahvaltı: 1haslanmıs yum, 1 dom,1 salatalık,renkli biberler,1 etimek
ara:5erik
oglen:hamurger ekmegine kasarlı tost ayran
ara:biravuc kiraz ve1 kayısı
aksam:2kasık makarna 2 kasık patates yemegi kepce corba

misafirlige gittim 1 dilim pasta cok zor yedim

ebruyla plates,callan karın,kendi egzersizlerimi yaptım
yesilcay içtim bide 2lt su

bişey sorcam;ceviz suyu kolestrol düşürücü etkisi olduğunu duymuştumm.kabuklu cevizi akşam kırıp bi çay bardağına koyup üstünü suyla bekletip sbah ta suyunu içip cevizi yeniyodu..bunu mu yapıyosun,yoksa suyla mı kaynatıyosun?ne amaçla yiyosun?

BABYMOMCUGUMM sen bu azimle bu menulerle bu sporla bu ictigin sular daha cooooooooooook 1.4 kilolar verirsin ama tek ricam kilo veremiyorummm offf canim sikiliyor falan filan dememen aglayip sizlamaman bu herkes icin gecerli ben dahil lutfen moral bozmayalimm tam gaz devam edelim gun gelecek emegimizin karsiligini alacagiz:)

haklısın canım..birden gidiomus walla bende sasırdım..surahinin icine 1 dilim limon ve bir tutam nane atıorum artık..ferah oluyo suyum

watercım baku saatine gore coktan kocumsun :) saat00:50:)

INANMIYORUMMMMMMMMMMMMMMM O KADAR KONUSTUK bakin kim gelmisss YASEMNCIIGMMMMMMMMMMMMM kulaklarin mi cinladi canim yaa:)

not: canim burdaki saate gore de biraz daha cok beklemen gerekecek:))

kesinkkilee emek karşılıksız< almıyoo,ben dee çok sızlanan biri olarakkkk(ki ben yesanın korkusundan sızlamnanmışş evde kendi kekndime sızlanmıştımm,buraya sadece %25ini yansıtmıştımmm)yesaya sonuna kadar katılıyorum....ben bile vrdiysemm herkes verir....

bişey sorcam;ceviz suyu kolestrol düşürücü etkisi olduğunu duymuştumm.kabuklu cevizi akşam kırıp bi çay bardağına koyup üstünü suyla bekletip sbah ta suyunu içip cevizi yeniyodu..bunu mu yapıyosun,yoksa suyla mı kaynatıyosun?ne amaçla yiyosun?

aynen boyle nesmecim..kandaki yag oranını dusurup vucudu temizlio yaglanmayı onluyo

Aaaa water sen koç olduğun için de böyle sıkı yönetimdesin, benim kafaya yeni bastı -tatlicadiarzu- sırnaşık şey Sen bu hafta bana 52 göstersen valla hayatımda ilk kez, annadım bunu kaydirigubbakcemile3 :lepi: hihoyyyt

YESACIM CADICIM yok sıkılaşsam da tartıda sonuç görem, yok 68 im ama 64 görem, kız biraz şükretsene kaydirigubbakcemile3 Biliyoz ki sen 60 ı da görmek isticen aklinialirimsmile

oooo kimler gelmişşşşş,hoşgeldinnn yaseminnnnnnnn,ispiyonculuk yapayımm yesa var yaaaa,,senin dedikodunuuu yaptı......dah doğrusu başlatttı.....

haydi kactım guzeller..bebegim mızıklamadan uyanmadan uyku oncesi ipimi atlayıp az etrafı toplayım..misafirlikteydik gec kaldık bebek ksutu tekrar gıydır yedir..ev yasanmıslıkla dolu..derlemem lazım:)oda bir nevi spor dimi..kalorisiz geceler diliorum

ay canimmmmmmmm guldurdun beni gece gece:))) VALLA CANLAR aglayan sizlayan karsisinda beni bulur ASLANLAR KAPLANLAR istiyorum ben topigimizde :))

aaaaaaaaaaaaaaaa nesme cadisina bak yaa hemen ispiyonlamis beni:))

dulciimmmm vvalla bi 64 goreyim ya da 60i heheh ya da bi 47yi goreyim 10 fark da kalayim baska bi sey istemeyecegim canim:)) 10 fark fazlasinda gozum yok benim:)

kızlar bırde bu haftanın bırıncısı kım ben aynıyım vucut yıne dırenıo bakalım nereye kadar ben bu haftakı kuralları sıralıyrm

1 kepek yada lıght cavdar turu ekmekler yenecek
2 aksamları sebze yemegı olacak mumkunse ekmegı sabahtan tuketın aksama cok kullanmayalım
3 aksam yemegı gec saate bırakılmayacak eger aclık hıssedersek sut ıcecegız yada az mıktarda meyve yıyecegız
4 bu hafta plates haftası olsun dıyrm vucudu super sekle sokuo onun yanındada leslıe yada yuruyus tarzı sporlar.
5 bılgısayarın basında otururken dık duracagz karnımızı ıcımıze cekecegz tabı bunu sureklı yapmalıyız aslında

sımdılık aklıma bunlar geldı devamı olursa eklerım :) yesıl cayı falan solememe gerek yok zaten:olmaz:guclubacismile

YESACIM CADICIM hep beraber başaracağız :lepi: Ben biliyom, sen 47 ye ulaşmak için benim 50 ye ulaşmamı bekliyon :D

WATERCIM maşallah, bomba bi koç olacan sen sanırsam, daha saatin gelmeden kuralları saymaya başladın, kim bilir ne cezalar verecen :D

INANMIYORUMMMMMMMMMMMMMMM O KADAR KONUSTUK bakin kim gelmisss YASEMNCIIGMMMMMMMMMMMMM kulaklarin mi cinladi canim yaa:)

not: canim burdaki saate gore de biraz daha cok beklemen gerekecek:))

ayy ölüyom yaaaa dağılmış olarak döndüümmmmkafamçokkarıştı

eeee nasıl çınlattınız acep benim kulaklarımııııkötükedihüso

anacımm nasıl özlediim yaaaa sizii:sinifsinif:

kafayı yiyiyordumm neredeyseee imdaaaaaaaaaat diye bağırmadığım kaldı bitek-tatlicadiarzu-

oooo kimler gelmişşşşş,hoşgeldinnn yaseminnnnnnnn,ispiyonculuk yapayımm yesa var yaaaa,,senin dedikodunuuu yaptı......dah doğrusu başlatttı.....

nee dedii tatlışımm ??

bu arada hoşbulduummm :3:

ay canimmmmmmmm guldurdun beni gece gece:))) VALLA CANLAR aglayan sizlayan karsisinda beni bulur ASLANLAR KAPLANLAR istiyorum ben topigimizde :))

aaaaaaaaaaaaaaaa nesme cadisina bak yaa hemen ispiyonlamis beni:))

dulciimmmm vvalla bi 64 goreyim ya da 60i heheh ya da bi 47yi goreyim 10 fark da kalayim baska bi sey istemeyecegim canim:)) 10 fark fazlasinda gozum yok benim:)
:ecrin_bebek:kafamçokkarıştıbilmiyorumkismileanlamadım çaktırmayınmirmirmirmir

Aaaaaaaaaaaa YASEMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN :lepi: Dedikodunu yaptı kızlar :D
boncuğuuum napıyo bu gacılarr yaa anlatıverin bakemmmŞeniz

kocum ben calistigim günler aksam saat 8de evde oluyorum ancak..
ozaman aksam yemegi olarak sade meyvemi yesem, ne yapim??

yalana bak yalanaa :)) noluyor topik :) aranizdaki en melek benim aslinda da iste kiymetimi bilmiyorlar hehe:)

evet dulcim yaa beraber 47 olalim sensiz olmaz sensiz olmazzzzzzzzzz

yasemnicigim gecmis okuma canim yaa ben sana ozet gecerim:))

Back
X