50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaseminciğim çok gecmiş olsun canım

dulcim sanda iyi geceler tatlı üyalar canım

bende gıdıp hemen platesimi yapayım sonra tekrar ugrarım.

YASEMNCIGIM ICIN GECMISTEN HABERLER

1- peppercigim tatilden dondu cok super gecmis yemis icmis kilo almis ama olsun dedi aman yemegin salcalisi kadinin kalcalisi dedi:)) bi suru de fotograf koydu

2- valla fotograflari goren ben de tatil isterim diye kocalarinin basinin etini yedi

3- lachesisin cenesine dayanamayan kocasi tamam dedi 3 gecelik tatile gittiler bugun hehhe:))

4- klikcim hamile hamile agliyor surekli kilo aldim diye agliyor asil sevinmesi lazim bbeeebebeeem buyuyor diye:) ben yine koc olacam diye de agliyor :"))

5-yeni kocumuz waterim spiderim oldu

6-babymom cok sahane menulerle karsimiza cikti

7-dun herkes herkesi gaza getirdi herkes evine temizlikci teyzelerden alacak diye liste yaptik evine temizlikci teyze alanlar diye

8- peppercigim almiyormus cok icerlendi bu duruma direkt kocasinin basinin etini yedi ben de temizlikci teyze isterim diye hatta en super temizlikce teyze benim olacak dedi :)))

9-spatz sevgilisiyle kendi arasinda nisan yapti ama bundan haberin vardir belki:")))

10- senaykahraman aramiza katildi onunda boyu 1.60altinda ama menuleri cok fena :)))

yeter 10 tane:))

yaa üşenmemişin tatlım beniimmm akannehirmersiiiiiiiikaydirigubbakcemile5

ayyy yesaaa bukadarmı güzel özetleniryaa.evet walla bu hafta kocaya dırdır haftasıydı.
tatil isteriz eve kadın isterizz

Geçmiş olsun canım... Belli çok bunalmışsın orda ama o da ameliyat olunca nazlanıyo işte ;)) Benim bildiğim yasemin hemen kendine gelir, ama bence güzel bi uyku şart sana kaydirigubbakcemile3

Öptüüm :3:

ameliyat olan annem ama sorun babammmm!!!!

sağolasın bu arada yazarken bile saçma subuk kelimelerle yazıyorumsempatiksalakcinni
evet uyku şart kafamçokkarıştı
yaa bu ara hep gidicem annemeee :1shok: yine diyorum annem melek gibidir ben onun evde yapıcaa işlari yapıyorum sadecee annemin ameliyat yeri açılmasın diyee....

bu arada iyi geceler canımŞeniz

yasemnnn gızzz.noldu niye yoruldun bu haftaa.
eee günleri geziyon geziyon güz sıralaraı sanamı gelmişti pump ıt up kardeşim benim

aaa geçmiş olsun canım bunu yazmıştım ama sen cevap vermişsin. nolmuş babana huysuzlukmu ediyooo .amaann bilirm

yaseminciğim çok gecmiş olsun canım

dulcim sanda iyi geceler tatlı üyalar canım

bende gıdıp hemen platesimi yapayım sonra tekrar ugrarım.

sağol tatlım opuyorumnanaktan
iyi geceler sanada kolay gelsinnkaydirigubbakcemile5

ayyy yesaaa bukadarmı güzel özetleniryaa.evet walla bu hafta kocaya dırdır haftasıydı.
tatil isteriz eve kadın isterizz

canımcım süper bir koçtun çok teşekkürlerolumunekankayizsmile

geçmiş olsunn yasmeincimm,san da bol sabırr,bence de güzelc e uyu dinlenn..dulcii sna daa tatlı rüyalar....
teşekkürler canım evet şu an gözlerim bayaa ağırlaştııı:1closedeyes:
öptüümmmmopuyorumnanaktan

tesekkur ederim niluferticim elimden cok guzel gelir bu ozetleme isleri :))))

dulcimmmmmmmmmmmm iyi geceler kuzummmmmmmmmmmmm :)

ayy yasemncim saol canım bu hafta pek yoktun ama olsun.

ya benim annem ben bekarken uzaktaytaydım da yanıma gelmişti.

babam hiç rahat vermedi kadına ne zamn geliyon ne zaman geliyon. dayanamadı gitti artık annemde

yasemnnn gızzz.noldu niye yoruldun bu haftaa.
eee günleri geziyon geziyon güz sıralaraı sanamı gelmişti pump ıt up kardeşim benim

aaa geçmiş olsun canım bunu yazmıştım ama sen cevap vermişsin. nolmuş babana huysuzlukmu ediyooo .amaann bilirm

yaa ben gnle müne heeeeeçç gitmem daqlışım hiçte sevmem çok saçma geliyo çünkümmmsempatiksalakcinni
teşekkürler canımcımkaydirigubbakcemile5
kıskanıyoo biliyonmu annemii biraz ilgilendim yaaa tatlı tatlı ondan sormaa öylee huyları da varr:1ninca:
onunlada ilgilencekmişim onu istiyooşakkıdı tabii söylemiyooo -tatlicadiarzu-

iyi geceler

yarın tartı günü bakalım kaç kg verdim_? bugün diyetime hiç uymadım:olmaz:

burda kendi kendime konuşup gidiyorumya neyse bu da iyi geliyor banazemuszemus

iyi geceler

yarın tartı günü bakalım kaç kg verdim_? bugün diyetime hiç uymadım:olmaz:

burda kendi kendime konuşup gidiyorumya neyse bu da iyi geliyor banazemuszemus

aa niye kendi kendine konuşasın

yarın kilonu bana özel mesaj atabilirsin canım .bundan sonrada takılırsan bize güzel güzel verriiz kilolarımızı

babaları menun etmek zordur ya,biz 2 bayann memnun edemiyoz adamı.....hiçbişeyi beğendiremeyiz.....
evet canımm ben alışık değilim böyle muhabbete eşim çok uyumludur benim
beynim çımkıştııılaelaelaelaelae

ayy yasemncim saol canım bu hafta pek yoktun ama olsun.

ya benim annem ben bekarken uzaktaytaydım da yanıma gelmişti.

babam hiç rahat vermedi kadına ne zamn geliyon ne zaman geliyon. dayanamadı gitti artık annemde

salıdan beri uğraşıyoruz canım hastahanede bilmiyorumkismileevide çok ihmal ettim ondan yoktum yanii bu gece geldim iştee sizin anlıcanız bu ara yokum senağlama
vermezler hayatım rahat geneli aynı bu babalarınkaydirigubbakcemile3yerimseniben

ben diyetisyene gidiyorum o yüzden yarın tartı günü...evdeki tartıya göre2 kilo vermiş gibiyim ama bakalım yarın ne çıkacak

canlar ben aciktim yaa sut mu iceyimmm

aaaaaaaa spatzcigimla sensecigim de gelmisler

sense bugunde mi dinlendin heheh:)

geldim yesam geldimmmm...

geldim ki beni derleyin toplayın. ailem geldi, onlarla akşam dışarda yedik içtik...anaaaaaam zapıttım galiba bensempatiksalakcinni

Yesam naber spatz slmmm

yok dinlenmedim 2 günün acısı çıktı tüm enerjim tükendi meyveli yoğurt götürüyorum kendmi durdurmam lazım dibini görücem yoksa yatmadan ...

Back
X