50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrr
ya bozuk bi moralle uyandım nedense
canım sıkılıyor.
hiç bir iş yapasım yok
regl olucam ondanmı acaba mama daha 1 hafta avr

doktorda saga sola cevırme on arka omuz kaldırıp ındırmece gıbı hareketler verdı bırde leslıenın bır hareketı var omuzlar arkaya dogru gıdıo bırde o var sen bılıyrsndur heralde bunları sanada cok gecmıs olsun boyun agrısını bılırım cekılmez bısey ınsaallah en kısa surede duzelır
menune gelınce öğunlerın cok guzel cok basarılı ama aksam yemegınden sonra kı acı bademler var bırde ogleden sonra kuru pasta var tamam ögleden sonrakını anlayabılırım ama aksam yemegınden sonra sadece 1 porsıyon meyve yada sut hakkımız olsun o tur seylerı sabah erken saatlerde yemelısın
tamam canımmm dün burda mıydın koçum bilmiyorum tam yemeye giderken acayip canım tatlı istedi ben de yemiyim şimdi dedim yemek yedim sonra yedim zaten çok küçüktü bi daha öğlen yerim ok koçummm sen nasıl istersennnn...
günaydın kızlarrr
ya bozuk bi moralle uyandım nedense
canım sıkılıyor.
hiç bir iş yapasım yok
regl olucam ondanmı acaba mama daha 1 hafta avr

oyy kıyamammm bi pump it up yap kendine gelirsin :))))

sen napıyosun sensemm. çalışıyosun dimi bugünnn. yoğunmu?

üff çalışıyorum canım yaaa yoğun değil ama düğün var bugün ben yoğun değilim mutfak yoğunnn sempatiksalakcinni kontrollerimi yaptım raporumu yazıcam bugün bitçek ..

ama iktisat çalışmam lazım ara ara ona bakmaya çalışıyorum bu sıcakta nasıl çalışılcaksa...

valla artık hiçbişiy yapmak istemiyorum o kadar bunaldım yaniii... şakkıdı

ay bi sordun döşedim di mi ben de sonuna kadar sempatiksalakcinni

sensecim ben diğer videoya 4 gün sonra geçeçem,pardon 5.ilk 6 gün bi yaptım sonra 2 gün dinlendim(aslında 1 gün dinleniliyormuş)şimdi bi 6 daha yapıp bi gün dinlenicem,5gün sonra diğer videodayım yani;) acelem yok benim 2 hafta yapacam hepsini,zaten ilk videonun bacak ağrısı daha geçmedi

üff çalışıyorum canım yaaa yoğun değil ama düğün var bugün ben yoğun değilim mutfak yoğunnn sempatiksalakcinni kontrollerimi yaptım raporumu yazıcam bugün bitçek ..

ama iktisat çalışmam lazım ara ara ona bakmaya çalışıyorum bu sıcakta nasıl çalışılcaksa...

valla artık hiçbişiy yapmak istemiyorum o kadar bunaldım yaniii... şakkıdı

ay bi sordun döşedim di mi ben de sonuna kadar sempatiksalakcinni

ne iktisatı ayy.
kpss içinmi

sensecim ben diğer videoya 4 gün sonra geçeçem,pardon 5.ilk 6 gün bi yaptım sonra 2 gün dinlendim(aslında 1 gün dinleniliyormuş)şimdi bi 6 daha yapıp bi gün dinlenicem,5gün sonra diğer videodayım yani;) acelem yok benim 2 hafta yapacam hepsini,zaten ilk videonun bacak ağrısı daha geçmedi

tamam canım iyi sen arka arkaya yapmışsın ben 1 er gün atladım arada sempatiksalakcinni
ben de 5 gün daha yapıyim o zaman beraber geçelim ramp it up 'a (bunun daha kolay olduğunu söylüyorlar ama son video burn it up olan fenayyymış ben onu indirmedim daha)

ne iktisatı ayy.
kpss içinmi

evt canım diğer dersler bitti son ay işletme iktisat ve hukuk için çalışıcam ...

ders çalışmam gerektikçe kitap okuyasım geliyo sempatiksalakcinni

canlar ben de oyle yapacagim 2 hafta start it up sonra ikincisi ben de bugun yarin da yapayim pazartesi ara verecegim aslinda sanirim bugun 6inci gunum ama oyle ayarladik bakalim :) ben ve keyfimin kahyasiyla: :)

kızlar ya ben de start it up videosunu 4 gün yaptım 5 ve 6. günler ara verdim mecburen
şimdi baştanmı başlayım devam mı edeyim
napıyım ben nerelere gidiyim

ayyyy canim bastan basla sayilmaz onlar hehehhe yasasin kotuluk hehe yok yok bi sey olmaz 2 gun aradan toplamda ilk videoyu 12 gun yap da 2 de ara vermissin 14 gun toplamda 14 sonrasinda 2inci videoya gec bi de bi daha boyle yapmicam nolur afffedin falan de heheh:)

evt canım diğer dersler bitti son ay işletme iktisat ve hukuk için çalışıcam ...

ders çalışmam gerektikçe kitap okuyasım geliyo sempatiksalakcinni

zaten ders çalışılması gerekince insanın kitap okuyası gelir ebnde de var o. ama bak şimdi ders emrs çalışmıyorum elime kitapda almıyorum

Son düzenleme:
tamam canım iyi sen arka arkaya yapmışsın ben 1 er gün atladım arada sempatiksalakcinni
ben de 5 gün daha yapıyim o zaman beraber geçelim ramp it up 'a (bunun daha kolay olduğunu söylüyorlar ama son video burn it up olan fenayyymış ben onu indirmedim daha)
son video var bende o hakketen fena ama ben 2,videodanda korkuom o da fena hem hareketleri hızla yapıolar,hemde bu yaptıklarımıza ekstra hareketler var

canlar ben de oyle yapacagim 2 hafta start it up sonra ikincisi ben de bugun yarin da yapayim pazartesi ara verecegim aslinda sanirim bugun 6inci gunum ama oyle ayarladik bakalim :) ben ve keyfimin kahyasiyla: :)

birlikte başlayak yesacım ya ne güsel gaz vere vere rump ından hakkından geliris inş.olumunekankayizsmile

ayyyy kuzum geliriz valla rump kimmis up kimmis aslaniz da sen benden once basladin ben seni yakalayabilecegim mi acaba:)

ayyyy canim bastan basla sayilmaz onlar hehehhe yasasin kotuluk hehe yok yok bi sey olmaz 2 gun aradan toplamda ilk videoyu 12 gun yap da 2 de ara vermissin 14 gun toplamda 14 sonrasinda 2inci videoya gec bi de bi daha boyle yapmicam nolur afffedin falan de heheh:)

canım yaaa evde olsam hergün yaparım 1 gün bile ara vermemde
bu aralar yoğun çalışıyorum
yarın nöbetciyim 3 gün gelmicem yine eve
o yüzden söz veremicem ama siz yine de affedin beni

şimdi kızımla biraz gezmeye didiyos
gelince görüşürüz

son video var bende o hakketen fena ama ben 2,videodanda korkuom o da fena hem hareketleri hızla yapıolar,hemde bu yaptıklarımıza ekstra hareketler var

hadi yaaaa eyvahedigeldismile
en son hareketleri yaparken düşücez por hayatımız son bulucak sempatiksalakcinni (a.k.)
sen beni geçersin yav bak benim hala bacaklarım ağrıo düşün,ayy o kadar üşeniyorum ki şu callana bi elim gidemedi

canım vakit kaybetme ben de hiç yapmadım uzun süre elim gitmedi şimdi bırakamıyorum süper hareketler var çünkü...

Benim yamuk bacaklarım düzeldi o kadar söyliyim kaydirigubbakcemile3

canım yaaa evde olsam hergün yaparım 1 gün bile ara vermemde
bu aralar yoğun çalışıyorum
yarın nöbetciyim 3 gün gelmicem yine eve
o yüzden söz veremicem ama siz yine de affedin beni

tamamdir canim benim hadi iyi gezmeler olumunekankayizsmile

sen beni geçersin yav bak benim hala bacaklarım ağrıo düşün,ayy o kadar üşeniyorum ki şu callana bi elim gidemedi

canim esneme yapmazsan valla gecmez bak ben de biliyorum o aciyi cok fena olumunekankayizsmile

Back
X