50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geldim yesam geldimmmm...

geldim ki beni derleyin toplayın. ailem geldi, onlarla akşam dışarda yedik içtik...anaaaaaam zapıttım galiba bensempatiksalakcinni

kızz spatz yesacım süper bi özet geçti. nişanlandı dedi senin için aralarında.

aralarında derken sevgülünlemi yoksa aile arasındamı

Son düzenleme:
canlarimmmmmmmmmmmmmmmmmmm hosgeldiniz Spatzicigm gozun aydin kusum yaa ne guzel valla ama yarina toparlarsin sen

sensecimmmmmmmm afferin kuzum yaptin yani bugun bi seyler

ayyy ben aciktim yaaaaa bi de boyle afedersiniz de ishal baslangici ishal gibi bi seyler var yarin sabah muz yesem olur mu acaba?

canlarimmmmmmmmmmmmmmmmmmm hosgeldiniz Spatzicigm gozun aydin kusum yaa ne guzel valla ama yarina toparlarsin sen

ayyy ben aciktim yaaaaa bi de boyle afedersiniz de ishal baslangici ishal gibi bi seyler var yarin sabah muz yesem olur mu acaba?

yarına geçmiş olur belki .olur gibi olursun bazen ama olmassınnaniknanik
leblebi yeee

hehhheeh nilufertcim yaa guldurdun beni yine:))) yawrimmmm yaa leblebi yarin bakayim bulurum heralde kaju alsam yerine olmaz mi canim cekti de:)) ehheh ayyy ben sut icem yaa valla aciktim icine sicak cikolata katsam hehehhe yok yok saka saka:)) o kadar spor yaptim bosa gitmesin deeeeeeeeeeeemi

kızz spatz yesacım süper bi özet geçti. nişanlandı dedi senin için aralarında.

aralarında derken sevgülünlemi yoksa aile arasındamı

ay nilufertttt sen bu yesa cadısına neden inanıyorsun? yok nişan mişan uydurmuş yine bizim kızsempatiksalakcinni

allah o günleri de göstersin ama inşallah nilufertim..aminnnnnnnnnn!:Saruboceq:

ay nilufertttt sen bu yesa cadısına neden inanıyorsun? yok nişan mişan uydurmuş yine bizim kızsempatiksalakcinni

ya canim gecen demistin ya bana ya kimseye yar etmem benim olacak diye heheh

yasemncigim inandi ama ben napiyim:)))

bu arada ne kadar melek oldugumu burdan anlayin herkes mutlu olsun nisanlansin evlensin 5-6 cocuk yapsin evine temizlikci teyze alsin tatile gitsin istiyorum baska bi dilegim yok Allahtan heheh:)

yaa aslında yazarken de tereddüt ettim dedim bu kızı 1 haftadır görüyorum hiç basetmedi.
gene sazan gibi atladım yaaa.geçen haftada lachesisin hamileliğine atlamıştım

amin canım hayırlısıyla göstersin

ben diyetisyene gidiyorum o yüzden yarın tartı günü...evdeki tartıya göre2 kilo vermiş gibiyim ama bakalım yarın ne çıkacak

haftada 2 kılo fazla degılmı tabı bunyeye de baglı da dıkkatlı ol yınede

canlar ben aciktim yaa sut mu iceyimmm

aaaaaaaa spatzcigimla sensecigim de gelmisler

sense bugunde mi dinlendin heheh:)

yagsız sut uygundur cımcıme

hehhheeh nilufertcim yaa guldurdun beni yine:))) yawrimmmm yaa leblebi yarin bakayim bulurum heralde kaju alsam yerine olmaz mi canim cekti de:)) ehheh ayyy ben sut icem yaa valla aciktim icine sicak cikolata katsam hehehhe yok yok saka saka:)) o kadar spor yaptim bosa gitmesin deeeeeeeeeeeemi

kucuk bır muz olabılır yada nilufertin dedıgı gıbı leblebı ama kaju asla o zaten dehset yaglı bısey yerken bıle elın yag ıcınde kalıo ıyıce ishalın artar hem yagda depolarsın

yAAAA sutun icine bal katmistim nerden geldiyse aklima google bi yazam dedim balli sut icmek diye diyor ki kilo almak isteyenler icin bire bir anammmmmmmmmmmmmmmm yatmadan bi 22434245 mekik cekeyim ben:)

saka canim yaa ne kajusu hehehe saka saka

anaaaaaaaaa nilufertcigim de inanmis heheh bizim bu forum cok temiz kalpli yaa ne desem inaniyorlar hehe:_))

yAAAA sutun icine bal katmistim nerden geldiyse aklima google bi yazam dedim balli sut icmek diye diyor ki kilo almak isteyenler icin bire bir anammmmmmmmmmmmmmmm yatmadan bi 22434245 mekik cekeyim ben:)

haha deli ballı süt he .hemde yatmadan önce.
sen poponu devir yat yine unutursun bak o zaman açlığı ishali

cok alemsın yesa yaa ama bal enerjı verır zararsız dıye bılıyrdm ogrendıgımız ıyı oldu

bu arada bende platesımı yaptım geldım

haha deli ballı süt he .hemde yatmadan önce.
sen poponu devir yat yine unutursun bak o zaman açlığı ishali

yaaa canim gulme yaa ne yapacagim ben simdi ohhh mis gibi mubarek ordu bali haaa heheh

cok alemsın yesa yaa ama bal enerjı verır zararsız dıye bılıyrdm ogrendıgımız ıyı oldu

bu arada bende platesımı yaptım geldım

kocummm saolasin sabah kahvaltilik gevregimin icine bir muz katayim bari zaten disarida olacagim eritirim insallah da ben bu balli sutu ne yapayim yaaa :bbo: valla gece yatmadan once olunca sanirim bayaa bi etki ediyorr yaaaaaaaaaa slim in 6 im bosa gitmesinnn yaaaaaaaaaaaaaaaa :gitme:

ya canim gecen demistin ya bana ya kimseye yar etmem benim olacak diye heheh

yasemncigim inandi ama ben napiyim:)))

bu arada ne kadar melek oldugumu burdan anlayin herkes mutlu olsun nisanlansin evlensin 5-6 cocuk yapsin evine temizlikci teyze alsin tatile gitsin istiyorum baska bi dilegim yok Allahtan heheh:)

evet canım hep çok güzel dileklerde bulunuyorsun. yirim seniiiii....

yardımsever bir cadıdır o
eşeklikler yapar hep
sanmayın ki sevilmez
aşk perisinin oku dötüne batsın

:roflol:

sana şiir yazdım bakkk yesaaaaaaaaaaklinialirimsmile

yaa aslında yazarken de tereddüt ettim dedim bu kızı 1 haftadır görüyorum hiç basetmedi.
gene sazan gibi atladım yaaa.geçen haftada lachesisin hamileliğine atlamıştım

amin canım hayırlısıyla göstersin

ay öyle birşey olsa belediyeye anons ettiririm duymayan kalmaz:roflol:

hehhehehhe Allahim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim siirim daha sahaneydi acaba hem bas harflerinden spatz cikiyordu dur aaa seninkinden yesa cikiyormus heheh ben de cadi cikacak sandim da korktum :) off yaa kopyalayim bi yere de canim falan sikilir moralim bozulursa okurum iki eglenirim hehhe:)

slim in yaptım ama nası zorla size anlatamam kızlar yaaa:(
hiç içimden gelmeyerek sırf 6 hafta kuralına uyayım die
birisi sabha egzersizinden bahsetmiş,bende sabah sporunun daha yararlı olduğunu okumuştum,metabolizma güne canlanarak başlıomuş spor yapınca hemde uykuda depoladığın enerjiyi yakıomuş sabah sporu,ee çalıştığımız için sabah saatler süren egzersiz ne mümkün...
ben sabah kalkınca ilk iş slimin karın videosunu yapıom 11 dk kısa zaten hemde aradan çıkmış oluyor

canimmmmmmmmmmmmmmm ben de ikinci gun ole olmustum ama kesinlikle esneme yapman lazim senin hem de kendi kafana gore degil ben kendimce yapayim demistim ama yok yok callan esnemesi direkt care buluyor kac gundur rahatim valla:)

yaaa canim gulme yaa ne yapacagim ben simdi ohhh mis gibi mubarek ordu bali haaa heheh

kocummm saolasin sabah kahvaltilik gevregimin icine bir muz katayim bari zaten disarida olacagim eritirim insallah da ben bu balli sutu ne yapayim yaaa :bbo: valla gece yatmadan once olunca sanirim bayaa bi etki ediyorr yaaaaaaaaaa slim in 6 im bosa gitmesinnn yaaaaaaaaaaaaaaaa :gitme:

afiyet olsun yapaak bısey yok zaten sporunu yapmıssın ama hadı 50 mekık cek ıcın rahat edecekse sonrası artık dua edeceksın kılo olmasın dıyekaydirigubbakcemile3

Back
X