50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim senin kalca olcun kac normalde 1cm 2 cm inceliyoruz ya senin artmasi lazim hehehhe hosgeldin seker de gitme artik yahuuu bi yerlere :)
97 cm tatlışımmmmmbilmiyorumkismile idare ediyom ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısıııııı:roflol: :dance: :teytey:bugün çok kötü gördüm kendimiiiii enerji potansiyelimm çok yüksekkkk:1ninca:

hoşgeldin kaçak
nerelerdesin

hasta bakıyorum canımm arada kaçıyorum böyleee:tomato:

günaydın kızlar
pazar kahvaltısını azcık sosis kaçamağıyla kazasız bi şekilde atlattım,bana ne oluyosa haftasonu oluyo zaten...

97 cm tatlışımmmmmbilmiyorumkismile idare ediyom ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısıııııı:roflol: :dance: :teytey:bugün çok kötü gördüm kendimiiiii enerji potansiyelimm çok yüksekkkk:1ninca:

hasta bakıyorum canımm arada kaçıyorum böyleee:tomato:

ne hastası canım yaaa
geçmiş olsun kim hastaysa

günaydın kızlar
pazar kahvaltısını azcık sosis kaçamağıyla kazasız bi şekilde atlattım,bana ne oluyosa haftasonu oluyo zaten...

iyi hafif atlatmışsın bundan sonrakilere dikkat et

ben de bugün baya bi kiraz yedim

uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum vvvvvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

canim benimde belim umarim incelmistir ancak en son olcumde:)

bel 68

gogus 87

kalca 90 idi

burdan da anlasilacagi uzere gogus kalca tamamdir da bel ve gobek sempatiksalakcinni

ayyyyyyyyyyyyyy yirimmmmmmm afferin kiz at tabiii havani seni gaza getirmek icin soyledik valla saka saka:))) ben icimden dedim hep ZUKSEDDIN 1 numara diye heheh sempatiksalakcinni

oooooooooooo DETOX kralicem hosgeldin:))))

BU GRUPTA GUNLUK YAPILAN SPORLAR:)))

1-SLIM IN 6 basladik canim 3 ayri videodan olusuyor her videoyu iki hafta yapiyosun bkn ben zukseddin sense spatz waterim spiderim:))

2- CALLANETICS yapanlar var canim biraz eski usul teyzeler falan nuhnebiden kalma olsa da bence coooooook etkili

3-WALK AT HOME leslie yapanlar var canim en az 3mil en fazla 5 mil

4-8 min degisik videolar yapanlar var canim 8min abs 8 min legs neyim

5-plates yapanlar var

6-YAN GELIP YATANLAR VAR BI DE bkn: dulciiiiiiiiiiiii yasemncigimmmmmmmmmmmm

peki ben bunlari nerden bulcam diyorsan da

sen de zayifla sitesine girilecek

videolar linkler tiklanacak ordan istedigin secilecek

HAFTANIN KOCU water spider

CUMA gunleri kilo bildirimi LACHESIS ozel mesaj

hoşbulduk canım.....sizin ölçülele benim ölçüler nekaaaaannnnn yakkın -tatlicadiarzu-sırnaşık şeymikemmel hatunlar.....:lepi:bayanssulusmile
şimcik yan gelip yatanlar gurubuna eklensem ..yan gelip yatmak nerde ama iki çocukki birisi daha 11 aylık ve diş çıkartıyor 24 saat çalışıyorum uyku yok oturma eh işte.. oğluma banyo yaptırıp uyuttum kızım başladı ve spor kaldı..yinede verdiğin yerlere bakayım..teşekkür ederim ..kaydirigubbakcemile3
CUMA sabah mı bildiriyoruz...
bu arada 18 derece ve kapalı bir hava ama yağmaycak tam benim havam..yakmaz üşütrmez rahat rahat gez istediğini yap.:hulya:kaydirigubbakcemile2..buralar ısınmaya başladı ...sempatiksalakcinni

ne hastası canım yaaa
geçmiş olsun kim hastaysa

iyi hafif atlatmışsın bundan sonrakilere dikkat et

ben de bugün baya bi kiraz yedim

uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum vvvvvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

sağol canım opuyorumnanaktan
kasık fıtığı ameliyatı oldu pek hareket ettirmiyorum şimdilik (eğilme kalma gibi ) zaten kendi işini görüyor bende standart ev işlerini yapıyorum işte bu arada ne kadar zaman dikkat etmesi lazım biliyormusun??

şimdi yine gidicem havada berbat sıcak bu havada çıkılırmı yaaa:bbo:
o uykudan bendede var ama malesef sanada kolay gelsin:1hug:

sakaleynmaster senin 1 kızın 1 oğlun mu var
bu kiloda olman bile bence süper

evet 7 yaşında kızım ve 11 aylık oğlum var..doğum kilolarını vermeye çalışıyorum..sizlerel bu işi başaracağıma inanıyorum bir yerlere tabi olmak insanı frenliyor..teşekkür ederim

hoşbulduk canım.....sizin ölçülele benim ölçüler nekaaaaannnnn yakkın -tatlicadiarzu-sırnaşık şeymikemmel hatunlar.....:lepi:bayanssulusmile
şimcik yan gelip yatanlar gurubuna eklensem ..yan gelip yatmak nerde ama iki çocukki birisi daha 11 aylık ve diş çıkartıyor 24 saat çalışıyorum uyku yok oturma eh işte.. oğluma banyo yaptırıp uyuttum kızım başladı ve spor kaldı..yinede verdiğin yerlere bakayım..teşekkür ederim ..kaydirigubbakcemile3
CUMA sabah mı bildiriyoruz...
bu arada 18 derece ve kapalı bir hava ama yağmaycak tam benim havam..yakmaz üşütrmez rahat rahat gez istediğini yap.:hulya:kaydirigubbakcemile2..buralar ısınmaya başladı ...sempatiksalakcinni

hoşgeldin canıma.s.
pek giremiyorum bu ara kim ne zaman geldi gitti kafam karıştıı kafamçokkarıştı
yan yatanlarlardan biride ben yarım yamalak yapmaya çalışıyorum işte
benim çocuklar büyüdü allah sanada kolaylık versin işin zoreyvahedigeldismile

yasemin76 seninkiler ne kadar oldu..hayrılısıyla bir büyüselerdi..son 1.5 aydır uykusuzum desem..iki çocuklulara yan gelip yatanlar değil motor takıp koşturanlar desek...

spor yapamama sorunu bende de var işte 8 aylık bir bebekle nasıl yapayım offf oysa çok ta severim sporu plates yapamamk beni çok üzüyor doğumdan sonra 5 aylık bi kursa yazaldım 2 ay gidebildim,bebekle olmuyo işte
bide trufcum bundan sonra dikkat et demişsin o kadar çok sıcakkki bunun için özel bir çaba harcamıycam galiba,iştah gidiyo bende sıcaklarda hemen

yasemin76 seninkiler ne kadar oldu..hayrılısıyla bir büyüselerdi..son 1.5 aydır uykusuzum desem..iki çocuklulara yan gelip yatanlar değil motor takıp koşturanlar desek...

kız 17 oğlum 10 evet gerçekten sabır işi tekleye tekleye bu günlere geldik
kızımda çok zorlandımkafamçokkarıştı ama oğluşum da rahattım opuyorumnanaktan

bizim çocuklar ve eşim inanılmaz rahat :1shok: peşlerinde dön dur anca:sm_confused:
arada o motoru bende takmaya çalışıyorumsırnaşık şey

sağol canım opuyorumnanaktan
kasık fıtığı ameliyatı oldu pek hareket ettirmiyorum şimdilik (eğilme kalma gibi ) zaten kendi işini görüyor bende standart ev işlerini yapıyorum işte bu arada ne kadar zaman dikkat etmesi lazım biliyormusun??

şimdi yine gidicem havada berbat sıcak bu havada çıkılırmı yaaa:bbo:
o uykudan bendede var ama malesef sanada kolay gelsin:1hug:

annenmi canım yazmamışsın ama
anladığım kadarıyla annen sanırım
15 dikkat ederse iyi olur
sonra sonra kendisi de nasıl hareket etmesi gerektiğini anlar

evet 7 yaşında kızım ve 11 aylık oğlum var..doğum kilolarını vermeye çalışıyorum..sizlerel bu işi başaracağıma inanıyorum bir yerlere tabi olmak insanı frenliyor..teşekkür ederim

Allah bağışlasın
benimde 2 yaş 3 aylık 1 kızım var
ikinciyi düşünüyorum
5-6 ay önce ben de senin kilondaydım
burada denilenleri yap gerisi geliyor merak etme

truf geçmiş olsun ..

canım ben hasta değilim yaseminin hastası var

:roflol:

spor yapamama sorunu bende de var işte 8 aylık bir bebekle nasıl yapayım offf oysa çok ta severim sporu plates yapamamk beni çok üzüyor doğumdan sonra 5 aylık bi kursa yazaldım 2 ay gidebildim,bebekle olmuyo işte
bide trufcum bundan sonra dikkat et demişsin o kadar çok sıcakkki bunun için özel bir çaba harcamıycam galiba,iştah gidiyo bende sıcaklarda hemen

canım çocuğun ana kucağında durmuyor mu
eline bi oyuncak ver ya da o da senle beraber yapsın
ben ücretsiz izindeyken 9 ay sürekli ebruyla plates yapmıştım
kızım üstüme çıkıyodu iniyodu ama yapıyodum
o da o zamanlar 8-9 ayılıktı

annenmi canım yazmamışsın ama
anladığım kadarıyla annen sanırım
15 dikkat ederse iyi olur
sonra sonra kendisi de nasıl hareket etmesi gerektiğini anlar
ayy pardon canım evet annem
15 gün yeterliyse iyiymiş o zaman:))
babam huysuz olmasa işim çok kolay ama babam herşeyi istiyooo:ecrin_bebek:

kız 17 oğlum 10 evet gerçekten sabır işi tekleye tekleye bu günlere geldik
kızımda çok zorlandımkafamçokkarıştı ama oğluşum da rahattım opuyorumnanaktan

bizim çocuklar ve eşim inanılmaz rahat :1shok: peşlerinde dön dur anca:sm_confused:
arada o motoru bende takmaya çalışıyorumsırnaşık şey
oh ne güzel sen büyütmüşsün..darısı bana..
ilk çocuklarda zorlanılıyor gerçekten bende aynı kızımda çok zorlandım..
hastanıza geçmiş olsun ...
özel albüme ekliyoruz canım daha rahat oluyor öyleeyerimseniben

tamam teşekkür ettim..

Good&

kızlar mutlu saglıklı pazarlar nasılsınız:

Back
X