• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar tartıda 54 çıkıyorum ama ben kendimi acayip şiş hissediyorum...sanki kilo aldım gibime geliyor

Benim kilo verme maceram 1 yılı aşkın süredir devam ediyor. Resmen bebek adımlarıyla ilerliyorum. Son 5 kilo ise gitmek bilmiyor bir türlü. Desteklerinize ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Benim kilo verme maceram 1 yılı aşkın süredir devam ediyor. Resmen bebek adımlarıyla ilerliyorum. Son 5 kilo ise gitmek bilmiyor bir türlü. Desteklerinize ihtiyacım var.

canm çizelgene baktım da gerçekten iyi iş çıkarmışsın tebrik ederim. bu kadar kiloyu verebildiysen 5 kiloyu da verirsin emninim. üzme canını

Tatlım en zor aşamaya gelmişsin bence. Belli bir seviyeye geldiğinde
kilo verimi bir süre duruyor. Yani çok normal senin yaşadığın.
Ben de şu an kilo vermeye çabalıyorum ancak aynen senin gibi
adım adım ilerliyorum. Çünkü şimdi geriye kalan kilolar yıllar boyu üzerine yapışan
kilolar. Bu yüzden bunları vermek için daha çok egzersiz yapmak ve yediklerine
daha çok dikkat etmek gerekiyor. Bu yüzden sıkma canını. Şimdilik benim de
kilo vermem durmuş durumda; ancak yılmak yok. Pes etmeyeceğiz...
opuyorumnanaktan

Kızlar az önce tartıldım. 52,4 çıktım. :))

Şöyle bi 3 kilo daha versem tamamdır. :))

Bugün sabah 1 dilim ekmek ile biraz beyaz peynir ve helva yedim. 11gibide 1 tane meyveli topkek, 1 tane browni yedim. Dayanamadım napiiim :))) Dünde 3 tane çikolata ve sütlaç yemiştim. Napıyorsam ben? :)))

Bu hafta sonu Antalyaya gidicem. 50 kilo olabilsem ne güzel olur yaa :))

Kızlar kilo çizelgesini nasıl hazırlıyorsunuz? Ya benimki hep yanış oluyor. Kopyalamada takılıyorum.

Son düzenleme:
Bugün ipin ucunu kaçırdım ben :))) 2 tane Levrek yedim iri iri :))

Birazdanda donduuuyyymmma yicem :))

Kaloriler fırlayacak tabi :(((

ben bayadır yazamıodum ama bizim takım kapanınca tabi attım kendimi hemen buraya..=)) ya takımın kapanması çok kötü oldu çnkü ben 54 kiloyken şimdi 54.6 olmuşummm...mafoldumbenuff okullar açılmadan 50 kilo olmam lazım tam 28 günüm var..nası vericksem..=(

of kızlar yazlıkta ne güzel 49.6yı görmüştüm ya yüzerken iyi inceldim her gören söylüyorda hepsimi bacaktan gider yahu göbek aynen duruyor bnm bale açılmadan 45 olmam lazımdı halbuki ama ramazan saolsun 50.9u görüdm bu sabah bakalım nolcak ya :((((

Günaydın Kızlar

Ben uzun zamandır pek düzenli girmiyordum .. zaten eskilerden kimseyi de görmedim..
Neyse

Dün yediklerim ( 3 gün çorba diyeti yapıyorum ) sonra daha sağlıklı ve düzenli bir rejime başlayacağım

Knorr Domates Çorbası Hızlı Çorba 84 Kcal

Knorr Peynirli ÇorbaHızlı Çorba 97 Kcal

Dışarıda 3/4 kase mercimek çorbası ( kcal bilmediğim için ) 200 Kcal hesapladım

Knorr Brokoli Çorbası Hızlı Çorba 54 Kcal

Knorr Mantar Çorbası Hızlı Çorba 86 Kcal

Knorr Domates Çorbası Hızlı Çorba 97 Kcal

TOPLAM 618 KCAL

dün tartılmamıştım. ne kadar fark etti bilmiyorum. ama zaten yarın tartılma günümüz değil mi ? listeyi kim tutuyor ?

Selam kızlar bende büyük uğraşlar sonrası 59 kiloya düşmeyi başardım
Kabul ederseniz bende burda olmak istiyorum artık
Yaptığınız özel şeyler varmı ya da neleri paylaşıyosunuz topikte ?

burda günlük yediğimiz şeyleri ve ayrıca zayıflamak için her gün neler yapıyoruz spor ya da ek ürünler onları paylaşıyoruz ve birbirimizi gaza getiriyoruz canım hoş geldin aramıza

burda günlük yediğimiz şeyleri ve ayrıca zayıflamak için her gün neler yapıyoruz spor ya da ek ürünler onları paylaşıyoruz ve birbirimizi gaza getiriyoruz canım hoş geldin aramıza

saol canım :1hug: hoşbuldum bende 60-69 topiğindeydim zaten
ordaki kurallar gibi yani peki belli bir tartı gününüz var mı ?​

Bugün yine tartıldım. Dün çok yemiştim ama 200 gr vermişim yinede :)) Az önce tartıldım. Kızlar kuyu kayısı yiyin, bol su için... 1haftada bie çok farkediyor.

52.1 oldum artık :))) Ayyyy şöyle bi 50 olsam ya...

Kızlar kayısıyı ihmal etmeyin sakın... Günde 3-4 tane yeter. Abartmayın ama... Ben hafta başında 54 kiloydum ve koca bi göbegim vardı. Şimdi 52 kiloyum :)) Çok az göbek kaldı.

Kızlar kayısıyı ihmal etmeyin sakın... Günde 3-4 tane yeter. Abartmayın ama... Ben hafta başında 54 kiloydum ve koca bi göbegim vardı. Şimdi 52 kiloyum :)) Çok az göbek kaldı.
Selam TuGBaaaaaa hafta başı derken geçen hafta mı ?

tartı günleri hala çarşamba değil mi ?
listeyi kim tutuyor bir de

Canım benim listeden haberim yok. Benim kilo grubuma burası uygun oldugu için yazdım buraya... Hafta başı derken tam hafta başı değil ama sayılır yani :))) Pazar akşam tartıldım 54 kiloydum. Bugün 52 kiloyum. :)))

Back
X