• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gulgulmez gel birlikte yiyelim canım. bol bol yedim ama vicdan azabı çekiyorum şişlik yapıyo maalesef

Merhaba Kızlar

Listeye adını yazdırmak isteyenler lütfen bana geçen çarşamba ( biliyorlarsa ) ve dünün kilosunu yazsınlar. Bir sonraki tartı günümüz 09.09.2009. Arada tartılmamak belki daha iyi gelir hatta...

26.08. 02.09.
inar80 56.5 56.4
Fbuse 50.8
sherin 51.75
gulgulmez 61 58.9
Selisha 53.7
bozo85 55
lolomuz 55

selisha canım dun bıldırımı yapamadım geçen hafta 55.550 dı bu haftada 55.250 eskılerden pek kımse kalmamıs hadı hepımıze kolay gelsın opuyorumopuyorumnanaktan

Selam kızlar ben dünü bi özetliyim size
ıftarda 2 bardak suyla açtım orucu
  • 1 kepçe çorba (80 kalori)
  • 2 tane mercimek köftesi (100 kalori)
  • pidenin 1/8'i (70)
  • 4 tane yaprak sarması (100)
Saat 9.30 da 1 parça tavuk ve 4 yaprak sarması (300 kalori)
Bu gece sahura kalkamadım ve çok yoğun bigün olduğu için oruç
değilim sabah
  • 1 dilim kepekli ekmek
  • peynir ve 1 zeytin yedim
Ayrıca bu akşam kızımın doğum günü var çok güzel bir pasta yaptırıyoruz
Gün içinde az yiyip pastadan yarım dilim yemek istiyorum :utangac:
Ayrıca 40 dakika yürüdüm​

Son düzenleme:
Selam kızlar ben dünü bi özetliyim size
İftarda 2 bardak suyla açtım orucu
  • 1 kepçe çorba (80 kalori)
  • 2 tane mercimek köftesi (100 kalori)
  • pidenin 1/8'i (70)
  • 4 tane yaprak sarması (100)
Saat 9.30 da 1 parça tavuk ve 4 yaprak sarması (300 kalori)
Bu gece sahura kalkamadım ve çok yoğun bigün olduğu için oruç
değilim sabah
  • 1 dilim kepekli ekmek
  • peynir ve 1 zeytin yedim
Ayrıca bu akşam kızımın doğum günü var çok güzel bir pasta yaptırıyoruz
Gün içinde az yiyip pastadan yarım dilim yemek istiyorum :utangac:
Ayrıca 40 dakika yürüdüm​

merhaba gulgulmez
bu kadar ayrıntılı kalori bilgilerini nereden alıyorsun. ben mesela bu öğlen babaganuş yedim. kaç kalori bulamıyorum

mrb kızlar..uzun zamandır uğramıyodum ama maalsef çok bi değişiklik yok.yarım kilo kadar verdim.
ben de sahurda önce yarım dilim kadar ekmekle kahvaltılık türü yiyorum,domates peynir vs. sonra da yarım kase kadar k-fleks yiyorum sütle+bol su tabii
yalnız akşamları biraz kaçırıyorum ipin ucunu :kedi: aslında sofrada çok güzel hakim oluyorum kendime ama sonra..meyveyi öyle abartıyorum ki,inanmazsınız neredeyse 1 kilo meyve yiyorum..normalde de çok seviyorum zaten meyveyi,şimdi de bütün gün susuz kalınca şöyle soğuk soğuk,sulu sulu:kedi:
arada da süt tatlıları kaçıyo..
bu gece de arkadaşlarla iftara gidicem ve ne kadar dikkat etsem de illa ki abartıcam yine:gitme:

merhaba gulgulmez
bu kadar ayrıntılı kalori bilgilerini nereden alıyorsun. ben mesela bu öğlen babaganuş yedim. kaç kalori bulamıyorum

o kadar haşır neşir oldum ki kalori işiyle artık neyin ne
kalori olacağını tahmin ediyorum tabi ezberlediğim için ,
ama benimde bulamadıklarım var tabi
Babaganuş patlıcan ve tahinden oluşuyo
yaklaşık 100 gr yediysen 190 kalori civarıdır.​

kızlar artık diyet devrini tamamiyle kapadım. 2 gün önce internette dolanırken dkz ile ilgili bir bilgiye rastladım ve araştırdım diyetsiz kalıcı zayıflama ile sadece gerçekten acıktığımız zaman istediğimzii yiyerek ama bir şartla doyduğumuz anda bırakarak kilo veriyoruz DR. Ozan Tuncer'in sayfasında e-kitabı yayınlanıyor bence bir okuyun.
ben 50.1 i gördüm bugün:hooray:

birde çok sık tartılmayın hatta denilene göre hiç tartılmayın bırakın insanlar size zayıfladığınızı söylesin..pantalonlarınızdan anlayın..atın tartının pilini onu hayatınızdan çıkarın yokmuş gibi. çünkü o tartının üstüne çıkar çıkmaz vücut diyet psikolojisine girermiş o yüzdende yeme isteği artarmış o yüzden unutmayalımki biz gayet zayıfız tek şişman beynimiz sırnaşık şey

1,58 boyum ve iki hafta öncesine kadar 60 kiloydum. ramazan,sıcakların etkisi,boğazımı sıkmam ile bugün itibarıyla 58kiloyum. hedefim 50. tabiki bölgesel olarak da vermek istiyorum. ramazan girdiğinden beri yürüyüş ve egzersiz yapmayı bıraktım. ama yarın sabah yürüyüşlerime başlıyorum....

çok yakında ben de bu grupta olacağım inşallahhhh. şu 60'ı bi kırabilsem. 2 hafta sonra buradayımmm.

günaydın kızlar, izinde olduğum için bir süredir yazamıyordum, evet ramazan bana yarım kilo aldırdı, sahurda yediklerime dikkat edebiliyorum ama iftarda ipin ucunu kaçırıyorum, umarım ramazan bitmeden yarım kiloyu verebilirim, kilom 55 500 hepimize kolay gelsin

Merhaba Arkadaşlar

Kısa hatırlatma tartı günlerimiz çarşamba...
çarşamba günü bana herkes sabah tuvaletinden sonra tartılıp bilgi versin :)

Haftanın birincisini seçeceğiz. regl olanlar o hafta tartılmak ve veya bildirmek durumunda değiller :)

Merhaba Arkadaşlar

Kısa hatırlatma tartı günlerimiz çarşamba...
çarşamba günü bana herkes sabah tuvaletinden sonra tartılıp bilgi versin :)

Haftanın birincisini seçeceğiz. regl olanlar o hafta tartılmak ve veya bildirmek durumunda değiller :)

tamam canım çarşambayı iple çekiyorum birinci ben olucam inşallah kaydirigubbakcemile3

Kızlar hepinize iyi haftalar opuyorumnanaktan
Haftasonu uğrayamadım ama diyetime bağlı kaldım
Cuma günü yemek istediğim pasta işine gelince 2 çatal
ancak yiyebildim artık yemekte yiyemiyorum çok istiyorum yemeyi ama
yarım kase çorba beni doyuruyo
Düşünün dün dışarı çıktık eşimle iftar için çorbayı içtim o yüzden
istediğim yemeği yiyemedim napıcam bilemiyorum inşallah geçici
bi durumdur ve ramazandan sonra düzelirim
Dün akşamla başlıyım
  • 1/2 kase çorba
  • 1/8 pide
  • salata
  • 1 saat sonra
  • 1 top dondurma
yatmadan önce
  • 1 bardak ayran
Bu sabah sahurda
  • 2 dilim beyaz ekmekten kaşarlı tost
  • 1 yumurta
  • Şekersiz çay
  • 1,5 litre su
Henüz spor yapmadım :1no2: akşama inşallah a.s.

Düşünün dün dışarı çıktık eşimle iftar için çorbayı içtim o yüzden
istediğim yemeği yiyemedim napıcam bilemiyorum inşallah geçici
bi durumdur ve ramazandan sonra düzelirim
Dün akşamla başlıyım
  • 1/2 kase çorba
  • 1/8 pide
  • salata
  • 1 saat sonra
  • 1 top dondurma
yatmadan önce
  • 1 bardak ayran
Bu sabah sahurda
  • 2 dilim beyaz ekmekten kaşarlı tost
  • 1 yumurta
  • Şekersiz çay
  • 1,5 litre su
Henüz spor yapmadım :1no2: akşama inşallah a.s.
merhaba gulgulmez
gördüğüm kadarıyla çok kilo vermişsin ve yediklerin de gerçekten çok az. hastalanmış olmayasın sakın ? mafoldumben

anorexia hepimizin çok çok dikkat etmesi gereken bir hastalık. ve tahmin ettiğimizden çok daha çabuk içinde bulabiliriz kendimizi. ayrıca anorexia olmak için illa bir deri bir kemik de olmak gerekmiyor. şu anda olup daha o aşamaya henüz gelmemiş bile olabiliriz.
aman dikkat kızlar...:olmaz:

merhaba gulgulmez
gördüğüm kadarıyla çok kilo vermişsin ve yediklerin de gerçekten çok az. hastalanmış olmayasın sakın ? mafoldumben

anorexia hepimizin çok çok dikkat etmesi gereken bir hastalık. ve tahmin ettiğimizden çok daha çabuk içinde bulabiliriz kendimizi. ayrıca anorexia olmak için illa bir deri bir kemik de olmak gerekmiyor. şu anda olup daha o aşamaya henüz gelmemiş bile olabiliriz.
aman dikkat kızlar...:olmaz:

hayır canım bu kiloyu 5 ay gibi bir sürede verdim sadece son 2 kilomu ramazandan
geçen haftaya kadar verdim hasta olduğumuda düşünmüyorum
bence oruçla ilgili bir durum ama ilgin için teşekkür ederim a.s. :1hug:​

Son düzenleme:
bugün gerçekten işi sıkı tutacağıma karar verdiğimin ilk günü olsa gerek gerçekten sıkı tuttum:)

sahurda;
iki dilim tam tahıllı ekmekten yağsız tost
3 su bardağı su
iki top dondurma (sahurdan bir saa önce)
é Çay kahve ile aram yok.

iftarda

1kase çorba
2 yemek kaşığı türlü
1/4 pide :(
3,5 bardak su

ilerleyen saatlerde
5 bardak su
2 top dondurma ve
4 adet grisin çubuk
sanırım birazdan dayanamayıp bir incir yiyecem:)

bununla birlikte iftardan snra yürüyüş olmasa ona benzer bir spor aleti ile 65 dakika tamamladım:)
bakalım hafta sonuna kadar böyle devam edebilecekmiyim?

Back
X