50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla guzel dinlenmiş eğlenmiş dimi sensecim. darısı başımızakaydirigubbakcemile2

evt yaaa darısı başımıza valla çok ihtiyacım var benim de...
inşallah canım.. çalışıp ödüycem artık..

evet sensem karar verdim bi şekilde atıcam bu son kilolarıda üzerimden..guclubacismile

evet canım bu hafta gideceeeekkkk

bol spor ve kaçamaksızzzz kaydirigubbakcemile5

ayyyyyyy bayıldım kzılar size...maşallahhhhh....
nilüfer ama kendi cocuğun olunca katlanıyorsun canımcım

canım benim sağol güzel yorumlarına.
ama ben daha doğum yapmadım bişey yapmadım, şimdiden bu kadar dikkat etmemin sebebi bu.

canım benim sağol güzel yorumlarına.
ama ben daha doğum yapmadım bişey yapmadım, şimdiden bu kadar dikkat etmemin sebebi bu.

evet lütfen dikkat et...sonrası çok sancılı oluyo kilo verme evresi...ben hamile kaldığımda 50 kiloydum sonra 72 ile doğuma gittim...şimdi 58-59 lardayım....şimdi ise çokkk dikkat ediyorum eğer hamileliğim sürerse bu sefer bilinçlendim çok kilo almam

nbrsizinz benim canım çok sıkılıyor patlıcam sıkıntıdan okulda boş boş dolanıp duruyorum........

Merhaba çıtır kızlar :3:

ULKERKCıM
teşekkürler opuyorumnanaktan.. Geçmiş olsun canım, anladığım kadarıyla hamilesin gözün aydın, hayırlı olsun opuyorumnanaktan

SENSECıM teşekkürler önerilerin için olumunekankayizsmile Canım ya sen kilo vermeyesin de kim versin, çok sağlıklı ama az yiyorsun, akşamları biraz daha yemek namına bişiler ye bence, böyle miden buna alışacak, 12 den sonra azcık ağır bişi yiyince rahatsız olacan gibime geliyo. Çok yemesen de biraz sindirim sistemi zorlucak bişiler ye yerimseniben

görüşürüz canım ben de film izlemeye gidiyorum öptüm hepinizi:)

Sen böyle diyince benim de canım çekti kaydirigubbakcemile3

KUZUCUM nirdesin, temizliğe mi başladın yoksa kaydirigubbakcemile3 Ben geç kalktım, şu ana kadar sadece 5 adet iri kiraz yedim, canım bişi istemiyo...

Bi adet büyük muz yedim şimdi :)) ılerleyen saatlerde karpuz yicem. Acıkırsam biraz ceviz yerim, akşama da patates haşlama ;)

Son düzenleme:
kızlar kocunuz sabah uyanamamıs ve okula gıdemedım arkadas bır aradı oohh mıs gıbı uyudun dımı dedı aa dedım gec kaldım sonra okulda uyuyup kaldım demektense hasta numarası yaptım ogleden sonra gıderım ama
menum
cılek
3 dılım peynır
domates
1 dılım tam tahıllı ekmek

aksamda dısarda yıyecegım ınsaallah cok kacmaz

selaaaaaaaaaaaaaaaam

ben geldim
zaten buralardaydım
ama dün biraz yoğunduk öğleden sonra
ve hala 3 gündür çalışıyorum evime gimedim

haftaya 9 günlük ara oluşturmak için böyle sık sık çalışıyorum
dün bende diyet namına bişey kalmadı önceki günde

canım yaa senın ısınde zor . bugun bırazdaha dıkkat et ıstersen

hehe bende 29 yaşında evlendim..30 unda kızmı 36 da oğlumu doğurdum..

bende senınle aynı kaderı paylasacagım heralde 29 unda evlenecegm artık cocugu bılmıyrm:)
Kızlar günaydınnnn a.s.

ay erkek arkadaşım da dün dinlemiş o da söyledi aynısını demek ender saraçtan dinledi sempatiksalakcinni

ben dut kurusu aldım kahve içtiğimde yanında yiyorum şeker atmıyorum da...
diğer detoksu deniycem bi de onun içinde dereotu da varmış galiba...

ay canım yaaa geçmiş olsunnn multivitamin ve mineral desteği (supradyn de olabilir) kullanabilirsin çok işe yarıyo

kalp çarpıntısı mı yaparmış aaaaa ii oldu söölediğin ohaoldumsmile

kaydirigubbakcemile3 :1: o bende de oluyodu bi ara :)))) çok komik yaa ööle baka kalıyosun karşındakine... aklinialirimsmile

yuhhhh be kuzum naptın benim 30 çıkmıştı da her yerde uyuyodum...

canım hiç üzülme birden ödeniverir faizler çok fazla değil...
haksızlık evet yaa :( burs alan arkadaşlarımın çoğu çalışmıyo ohh valla ödemeleri de gerekmiyo...

Son kilolar bu hafta gidecek artıkkkkkkk kaydirigubbakcemile2

dün akşam üstü 7 buçukta uyudum sabah kalktım geldim işe o kadar yoruşmuşum

dün çat kapı denetime geldiler Tarım Köyişleri'nden onları gezdir evrakları göster, böyle birşey oldummu da herkes kaçışırrr genel müdür bile selam verip tanışıp gitti sağolsun...

Dün tıkındıklarım bunlar koçummm;naniknanik

06:30
1 ceviz
1 avuç kiraz
1 erik
2-3 çilek

06:20 – 07:15
Yavaş tempoda Yürüdüm

08:30
1 bardak yeşil çay
3 kalın dilim ezine peyniri
1 yemek kaşığı erzincan tulum peyniri
Küçük salatalıklardan 5-6 tane
1 dl. Tam buğday ekmeği

10:30
Kabuk tarçın demledim

11:30
2 kayısı

12:40
1 fırın piliç but
1 büyük tabak marul, domates, mısır, mor lahana turşusu sirkeli
2 lokma tam buğday ekmeği

14:00
1 çok açık çay

15:10
Kuru dut ve meyveli müsli toplam 1 avuç
Yeşil çay

16:15
200 gr. light yoğurt
4 erik
2 dl. Elma
2 tutam meyveli müsli
1 kuru kayısı karıştırıp yedim

17:30
Tulum peynirli marul, az mısır, domates ve mor lahanalı salata sirkeli yağsız tuzsuz

spor yapacaktım ama çok yorgundum koçumm bugün slim in 6 ve pilates yapıcammmmm

bir de artık sadece yanlara ve üst bacağa çalışmayı düşünüyorum çünkü kalça göğüs küçük olunca bel daha kalın duruyor... bu hafta simitlerimi ve belimin yağlarını ezicem kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni

canım zararlı bırsey yememıssın cok guzel ama 9 ogun olmus aralarını cok sık tutmussun bence yemektesn sonra 2 saat bekle ara ıcın bugun sporlarını beklıyrm

günaydın kızlar,dün gece slim in 6 ve callanın bazı esnemelerini yaptım,genede bacaklarım ağrıo pes yaniiii,bugün yada yarın startıt uptaki 2,haftamda bitiyor oysaki

wawwww zekseddın yesa gorsun bakalım senı tembel kımmıs super sporlar alkisalkisalkis

günaydın...önce sabah kahvaltımı yazayım
kalkarkalkmaz iki bardak oda sıcaklığında su
1.5 dilim etimek form
yarım yumurta
3 yeşil zeytin..
2 parmak genişliğinde yarım yağlı beyaz peynir..
form+yeşil çay..
şu ana kadarda 1 litre su..

canım senın menulerıne dıyecek bırsey bulamıyrmalkisalkisalkis
gunaydin kizlarrr,

ulkerk naptin cnm, doktora gittin mi?

waterspider sevgili kocum,
dun ictigim kahveyi aksam telafi ettim,

aksam ki menum,
yogurtlu semizotu salatasi
yarim dilim domates
kavun,
1 dilim tahilli ekmek

spor yapamadim dun gece,
bi suru sebze almistim pazardan onlari ayiklamakla gecti aksamim

pazar alisverisi yaptim, bilmem yuruyusten sayilir mi..

ara (22.00)
1 avuc kiraz,
2,5 ad. kayisi
2 dilim kavun

caanım cok guzel telafı etmıssın alısverıste spordur canım sonucda o da hareket yan gelıp yatmakdan ıyıdır

Dün yıl dönümü müydü opuyorumnanaktan Kutlu mutlu olsun kaydirigubbakcemile3 Canım hiç merak etme, kesin kilo kaybedeceksin, özellike spora devam edersen...

Haberin var mı bilmiyorum, benim sevgülü iş buldu :teytey: Normal şartlarda ev dışında hiç bi engelimiz kalmadıydı ama işte ailesi bizim için eve girdi temelden, o da en iyi ihtimal seneye ağustosta bitiyo, resmi tarih taa 2011 sonu.. Planlarımıza göre 2011 haziranda nişan yapıp, ev tesliminde 1-2 ay sonra evlencez, isterse kışa denk gelsin sempatiksalakcinni :1: Bu sıralar biz de eve takmış durumdayız :kedi: ılk başta biraz burukluk olduydu ama alıştım artık tarihe, çok da geç gelmiyo :) Zaten beklemeye de alıştım -tatlicadiarzu-

canım hıc gun sayma zaten gecıp gıdıyr ben daha ıse yenı basladıgımda sevgılıme 2 yıl sonra evlenırız dıyrdum bu sene evlenın deseler bende ne yapacagımı sasırırım uzaktan hos gelıo ama ıcıne gırmeye baslayınca ınsan korkuo sımdı bızım yazın yuzuk takılacak onu bıle ertelemek ıstyrm ama kacıs yok bır yerde olması gerek yanı zaman su gıbı akıp gıdıyr bır bakmıssın evlenıyrsn

canım hıc gun sayma zaten gecıp gıdıyr ben daha ıse yenı basladıgımda sevgılıme 2 yıl sonra evlenırız dıyrdum bu sene evlenın deseler bende ne yapacagımı sasırırım uzaktan hos gelıo ama ıcıne gırmeye baslayınca ınsan korkuo sımdı bızım yazın yuzuk takılacak onu bıle ertelemek ıstyrm ama kacıs yok bır yerde olması gerek yanı zaman su gıbı akıp gıdıyr bır bakmıssın evlenıyrsn

Hoşgeldin uykucu kaydirigubbakcemile3 doğru diyon canım yaw, özellikle ertemele olayını :)) yani evlenmek istiyo insan ama o resmi zımbırtılardan da kaçıyo sempatiksalakcinni Ben şimdiden ilk etabı erteledim bile :))) Onun ailesine göre bu güz yüzük takılacak ohaoldumsmile ben seneye düşünüyorum :ecrin_bebek:

Hoşgeldin uykucu kaydirigubbakcemile3 doğru diyon canım yaw, özellikle ertemele olayını :)) yani evlenmek istiyo insan ama o resmi zımbırtılardan da kaçıyo sempatiksalakcinni Ben şimdiden ilk etabı erteledim bile :))) Onun ailesine göre bu güz yüzük takılacak ohaoldumsmile ben seneye düşünüyorum :ecrin_bebek:

evet yaa nasıl uykuydu hemde hıc yapmadıgım seyı yaptım bugunkaydirigubbakcemile3 canım senın yasın daha kucuk sen ertele bencede bırde su yuzuk olayı dugune ne kadar yakın olursa o kadar ıyı ama bızım ıkımızın memletı arasında cok uzun bır mesafe var yanı dugunden hemen once yapılacak bır durum degıl artık takılsında bızde ne yapacagımızı bılelım dedık yas gecıo cunku

evet yaa nasıl uykuydu hemde hıc yapmadıgım seyı yaptım bugunkaydirigubbakcemile3 canım senın yasın daha kucuk sen ertele bencede bırde su yuzuk olayı dugune ne kadar yakın olursa o kadar ıyı ama bızım ıkımızın memletı arasında cok uzun bır mesafe var yanı dugunden hemen once yapılacak bır durum degıl artık takılsında bızde ne yapacagımızı bılelım dedık yas gecıo cunku

Demek ki vücudunun ihtiyacı varmış :1: Erteleme sebebim zaten düğüne yakın olmasını istememden kaynaklıyo :1: :))) Doğru diyon canım yaw, ömür geçiyo, zaten ailenden ayrı yaşıyon sen, bari sevgülünle birlikte yaşa :lepi:

Demek ki vücudunun ihtiyacı varmış :1: Erteleme sebebim zaten düğüne yakın olmasını istememden kaynaklıyo :1: :))) Doğru diyon canım yaw, ömür geçiyo, zaten ailenden ayrı yaşıyon sen, bari sevgülünle birlikte yaşa :lepi:

ay valla ıcımı okudun aynen ole aılem uzakta sevgılımde bana uzakta arada 5 saat var bazen ben gıdıyrm arada o gelıo o da ben uzulmeyeyım dıye bazen 5 saatlıgıne bıle gelıp gıdıo bırgun yollarda telef olacagzkaydirigubbakcemile3 ıkı kere burdan gıderken kaza yaptı hatta bırınde takla falan atmıs neyse ben sımdı okula gıdeyım yalandan aldıgım sevkımle beraber ayyy bugun nobetcıde sınırlı bır mudur yardımcısı var o zaten yalan solemeyı sevmem doktora kıvana kıvrana uydurdum bırsey sımdı okuluda hallettımmı tamamdır

ay valla ıcımı okudun aynen ole aılem uzakta sevgılımde bana uzakta arada 5 saat var bazen ben gıdıyrm arada o gelıo o da ben uzulmeyeyım dıye bazen 5 saatlıgıne bıle gelıp gıdıo bırgun yollarda telef olacagzkaydirigubbakcemile3 ıkı kere burdan gıderken kaza yaptı hatta bırınde takla falan atmıs neyse ben sımdı okula gıdeyım yalandan aldıgım sevkımle beraber ayyy bugun nobetcıde sınırlı bır mudur yardımcısı var o zaten yalan solemeyı sevmem doktora kıvana kıvrana uydurdum bırsey sımdı okuluda hallettımmı tamamdır

Amanııın, geçmiş olsun canım, dikkat edin kendinize, çok korkarım trafikten ben. Kız hangi ara aldın sevkini kaydirigubbakcemile3 Kolay gelsin opuyorumnanaktan :3:

WATERCIM buarada yaşımız aynıdır yaw hemen hemen, seninkini tam hatırlamıyom da ben 25 olacam yakında ;)

canım ben bu sene 28 oldum seneye 29 da evlenırım artık

Amanııın, geçmiş olsun canım, dikkat edin kendinize, çok korkarım trafikten ben. Kız hangi ara aldın sevkini kaydirigubbakcemile3 Kolay gelsin opuyorumnanaktan :3:

canım sabahtan gıdıp hallettım yaa zaten en sevmedıgım seydır doktora gıtmek. trafıkten bende korkarın bırde tabı bu kazalarda kavgalı ayrılamamızın etkısı cok buyuk kavgalı ayrılırsak kaza yapıo o yuzden bende artık daha dıkkatlı davranıyrm neyse gıttım ben opuldunuzopuyorumnanaktan

dulcinea gecmiş olsun ac karnına iç o demir ilacını.. buyuk tuvaletin siyah cıkarsa korkma cunku vucudunda demir emilimi oldugunu gosterio

aaaa bunu iyiki söyledin babymomcuğumm
bende birilerine sormaya utanıyordum sebebini..
bende aynı söylediğin o siyah çıkma durumu var..bebeğe bişeymi oldu acaba diye korkuyordum bende..öğrenmiş oldum sayende..

ay ben de bayılıyorum çocuklara yaaaopuyorumnanaktan

elalemin çocuğunu böyle sıkıştıra sıkıştıra sevesim geliyor. Allah zamanı gelince herkese nasip etsin.

klikkkkk nerdesin? hadi doğur da sevelim seninkiniaklinialirimsmile

canım benim yaaa
tabii hayırlısıyla bir doğsunda bebişimmm bol bol sevin inşallah teyzeleriii kaydirigubbakcemile3

kizlar selam.. nasilsiniz??? lachesis in fotolarina baktim.. gecen seneyi yad ettimm.. ahh ahhh...

anchusacğım günaydınn
cd ler şimdi geldi..sana nasıl teşekür ederim bilemiyorum inan..
hem hazırlamasıyla uğraşmışsınn..birde ödemesinide kendinden yapmışsınn...
keşke karşı ödemeli gönderseydin...çok çokkkk sağolasınn opuyorumnanaktan
şu an bakmaya vaktim yok ama..hemen akşam cdlere bakıcam inşallahh..vede uygulamaya başlayacağım..

Back
X