Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla guzel dinlenmiş eğlenmiş dimi sensecim. darısı başımızakaydirigubbakcemile2
inşallah canım.. çalışıp ödüycem artık..
evet sensem karar verdim bi şekilde atıcam bu son kilolarıda üzerimden..guclubacismile
ayyyyyyy bayıldım kzılar size...maşallahhhhh....
nilüfer ama kendi cocuğun olunca katlanıyorsun canımcım
canım benim sağol güzel yorumlarına.
ama ben daha doğum yapmadım bişey yapmadım, şimdiden bu kadar dikkat etmemin sebebi bu.
ben kaçtım kızlar akşama anca görüşürüz...hepiniz güzel ve hoş kalın...
görüşürüz canım ben de film izlemeye gidiyorum öptüm hepinizi:)
selaaaaaaaaaaaaaaaam
ben geldim
zaten buralardaydım
ama dün biraz yoğunduk öğleden sonra
ve hala 3 gündür çalışıyorum evime gimedim
haftaya 9 günlük ara oluşturmak için böyle sık sık çalışıyorum
dün bende diyet namına bişey kalmadı önceki günde
hehe bende 29 yaşında evlendim..30 unda kızmı 36 da oğlumu doğurdum..
Kızlar günaydınnnn a.s.
ay erkek arkadaşım da dün dinlemiş o da söyledi aynısını demek ender saraçtan dinledi sempatiksalakcinni
ben dut kurusu aldım kahve içtiğimde yanında yiyorum şeker atmıyorum da...
diğer detoksu deniycem bi de onun içinde dereotu da varmış galiba...
ay canım yaaa geçmiş olsunnn multivitamin ve mineral desteği (supradyn de olabilir) kullanabilirsin çok işe yarıyo
kalp çarpıntısı mı yaparmış aaaaa ii oldu söölediğin ohaoldumsmile
kaydirigubbakcemile3o bende de oluyodu bi ara :)))) çok komik yaa ööle baka kalıyosun karşındakine... aklinialirimsmile
yuhhhh be kuzum naptın benim 30 çıkmıştı da her yerde uyuyodum...
canım hiç üzülme birden ödeniverir faizler çok fazla değil...
haksızlık evet yaaburs alan arkadaşlarımın çoğu çalışmıyo ohh valla ödemeleri de gerekmiyo...
Son kilolar bu hafta gidecek artıkkkkkkk kaydirigubbakcemile2
dün akşam üstü 7 buçukta uyudum sabah kalktım geldim işe o kadar yoruşmuşum
dün çat kapı denetime geldiler Tarım Köyişleri'nden onları gezdir evrakları göster, böyle birşey oldummu da herkes kaçışırrr genel müdür bile selam verip tanışıp gitti sağolsun...
Dün tıkındıklarım bunlar koçummm;naniknanik
06:30
1 ceviz
1 avuç kiraz
1 erik
2-3 çilek
06:20 – 07:15
Yavaş tempoda Yürüdüm
08:30
1 bardak yeşil çay
3 kalın dilim ezine peyniri
1 yemek kaşığı erzincan tulum peyniri
Küçük salatalıklardan 5-6 tane
1 dl. Tam buğday ekmeği
10:30
Kabuk tarçın demledim
11:30
2 kayısı
12:40
1 fırın piliç but
1 büyük tabak marul, domates, mısır, mor lahana turşusu sirkeli
2 lokma tam buğday ekmeği
14:00
1 çok açık çay
15:10
Kuru dut ve meyveli müsli toplam 1 avuç
Yeşil çay
16:15
200 gr. light yoğurt
4 erik
2 dl. Elma
2 tutam meyveli müsli
1 kuru kayısı karıştırıp yedim
17:30
Tulum peynirli marul, az mısır, domates ve mor lahanalı salata sirkeli yağsız tuzsuz
spor yapacaktım ama çok yorgundum koçumm bugün slim in 6 ve pilates yapıcammmmm
bir de artık sadece yanlara ve üst bacağa çalışmayı düşünüyorum çünkü kalça göğüs küçük olunca bel daha kalın duruyor... bu hafta simitlerimi ve belimin yağlarını ezicem kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni
günaydın kızlar,dün gece slim in 6 ve callanın bazı esnemelerini yaptım,genede bacaklarım ağrıo pes yaniiii,bugün yada yarın startıt uptaki 2,haftamda bitiyor oysaki
günaydın...önce sabah kahvaltımı yazayım
kalkarkalkmaz iki bardak oda sıcaklığında su
1.5 dilim etimek form
yarım yumurta
3 yeşil zeytin..
2 parmak genişliğinde yarım yağlı beyaz peynir..
form+yeşil çay..
şu ana kadarda 1 litre su..
gunaydin kizlarrr,
ulkerk naptin cnm, doktora gittin mi?
waterspider sevgili kocum,
dun ictigim kahveyi aksam telafi ettim,
aksam ki menum,
yogurtlu semizotu salatasi
yarim dilim domates
kavun,
1 dilim tahilli ekmek
spor yapamadim dun gece,
bi suru sebze almistim pazardan onlari ayiklamakla gecti aksamim
pazar alisverisi yaptim, bilmem yuruyusten sayilir mi..
ara (22.00)
1 avuc kiraz,
2,5 ad. kayisi
2 dilim kavun
Dün yıl dönümü müydü opuyorumnanaktan Kutlu mutlu olsun kaydirigubbakcemile3 Canım hiç merak etme, kesin kilo kaybedeceksin, özellike spora devam edersen...
Haberin var mı bilmiyorum, benim sevgülü iş buldu :teytey: Normal şartlarda ev dışında hiç bi engelimiz kalmadıydı ama işte ailesi bizim için eve girdi temelden, o da en iyi ihtimal seneye ağustosta bitiyo, resmi tarih taa 2011 sonu.. Planlarımıza göre 2011 haziranda nişan yapıp, ev tesliminde 1-2 ay sonra evlencez, isterse kışa denk gelsin sempatiksalakcinniBu sıralar biz de eve takmış durumdayız :kedi: ılk başta biraz burukluk olduydu ama alıştım artık tarihe, çok da geç gelmiyo :) Zaten beklemeye de alıştım -tatlicadiarzu-
canım hıc gun sayma zaten gecıp gıdıyr ben daha ıse yenı basladıgımda sevgılıme 2 yıl sonra evlenırız dıyrdum bu sene evlenın deseler bende ne yapacagımı sasırırım uzaktan hos gelıo ama ıcıne gırmeye baslayınca ınsan korkuo sımdı bızım yazın yuzuk takılacak onu bıle ertelemek ıstyrm ama kacıs yok bır yerde olması gerek yanı zaman su gıbı akıp gıdıyr bır bakmıssın evlenıyrsn
Hoşgeldin uykucu kaydirigubbakcemile3 doğru diyon canım yaw, özellikle ertemele olayını :)) yani evlenmek istiyo insan ama o resmi zımbırtılardan da kaçıyo sempatiksalakcinni Ben şimdiden ilk etabı erteledim bile :))) Onun ailesine göre bu güz yüzük takılacak ohaoldumsmile ben seneye düşünüyorum :ecrin_bebek:
evet yaa nasıl uykuydu hemde hıc yapmadıgım seyı yaptım bugunkaydirigubbakcemile3 canım senın yasın daha kucuk sen ertele bencede bırde su yuzuk olayı dugune ne kadar yakın olursa o kadar ıyı ama bızım ıkımızın memletı arasında cok uzun bır mesafe var yanı dugunden hemen once yapılacak bır durum degıl artık takılsında bızde ne yapacagımızı bılelım dedık yas gecıo cunku
Demek ki vücudunun ihtiyacı varmışErteleme sebebim zaten düğüne yakın olmasını istememden kaynaklıyo
:))) Doğru diyon canım yaw, ömür geçiyo, zaten ailenden ayrı yaşıyon sen, bari sevgülünle birlikte yaşa :lepi:
ay valla ıcımı okudun aynen ole aılem uzakta sevgılımde bana uzakta arada 5 saat var bazen ben gıdıyrm arada o gelıo o da ben uzulmeyeyım dıye bazen 5 saatlıgıne bıle gelıp gıdıo bırgun yollarda telef olacagzkaydirigubbakcemile3 ıkı kere burdan gıderken kaza yaptı hatta bırınde takla falan atmıs neyse ben sımdı okula gıdeyım yalandan aldıgım sevkımle beraber ayyy bugun nobetcıde sınırlı bır mudur yardımcısı var o zaten yalan solemeyı sevmem doktora kıvana kıvrana uydurdum bırsey sımdı okuluda hallettımmı tamamdır
WATERCIM buarada yaşımız aynıdır yaw hemen hemen, seninkini tam hatırlamıyom da ben 25 olacam yakında![]()
Amanııın, geçmiş olsun canım, dikkat edin kendinize, çok korkarım trafikten ben. Kız hangi ara aldın sevkini kaydirigubbakcemile3 Kolay gelsin opuyorumnanaktan![]()
dulcinea gecmiş olsun ac karnına iç o demir ilacını.. buyuk tuvaletin siyah cıkarsa korkma cunku vucudunda demir emilimi oldugunu gosterio
ay ben de bayılıyorum çocuklara yaaaopuyorumnanaktan
elalemin çocuğunu böyle sıkıştıra sıkıştıra sevesim geliyor. Allah zamanı gelince herkese nasip etsin.
klikkkkk nerdesin? hadi doğur da sevelim seninkiniaklinialirimsmile
kizlar selam.. nasilsiniz??? lachesis in fotolarina baktim.. gecen seneyi yad ettimm.. ahh ahhh...