Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belkide ama mesela buzdolabı sararmıyor. bulaşıkla çamaşırda oluyor sanırım sıcakk sudan
Sen böyle diyince benim de canım çekti kaydirigubbakcemile3
kizlar selam.. nasilsiniz??? lachesis in fotolarina baktim.. gecen seneyi yad ettimm.. ahh ahhh...
kızlarrr selammmmmmmmmmm herkesler ıyımı:
kusura bakmayın eskısı gıbı gelemıorummm
ama ınanın hayattan bezdım artıkkkk hıc tadımm yokk
allah sızın huzurunuzu bozmasın huzur bozan ınsanları uzak tutsun
bu arada Lachesis cim resimlerine baktım canımı tatil çektirdinnn çok güzel kilon falan da yok ayrıca
gerçi bo topikte ki tüm arkadaşların kilosu yok az bi fazlalığımız var, o kadar,
KUZUCUM nirdesin, temizliğe mi başladın yoksa kaydirigubbakcemile3 Ben geç kalktım, şu ana kadar sadece 5 adet iri kiraz yedim, canım bişi istemiyo...
Bi adet büyük muz yedim şimdi :)) İlerleyen saatlerde karpuz yicem. Acıkırsam biraz ceviz yerim, akşama da patates haşlama![]()
ben de indirimlerde bile girmiyorum vakkoya...50 yaskizlar,
mali isler mudurum bana vakkodan bi bluz almis dogum gunumde (her sene dogum gunumde vakkodan alir, yalniz bana degil bolumdeki herkese ayni seiklde )
neyse tarzim degil, normalde vakkodan giyinen biri de degilim.
bluz biraz yasli isiydi, gideyim degistireyim soyle bi gomlek falan alayim dedim.
ayy gittim , agzim acik kaldi, mudurumun bana aldigi bluz 180 tl, en ucuz sey 295 tl begensem gam yemicem, hepsi salas, sarkik seyler, guzel bisey yok hic..
en normal bi beyaz gomlek buldum tam begendim diyordum ki 750 tl
bari aksesuar alayim dedim, bir kupe145 tl.
en sonunda bir bluz begendim, soyle tullu falan dugunluk bisey, belki istede giyilebilir, toplanti falan oldugu ozel bi gunde. o da 225 tl. 45 tl fark verdim.
ya sizce de kadinin yaptigi sacma degil mi? ben vakkodan giyinmiyorum ki bana ordan hediye aliyosun, degistirmeye kalksam degistiremiyorum bile,
mangodan cotondan alsa onun yerine ya da zara'dan, oralar tam benim tarzim,
bugun bir elbise var uzerimde, turkuaz rengi sisline'dan almistim 70 tl ye. goren bayiliyor.
yani anlamadim benim goremedigim bisey mi var wakko olunca 750 tl mi oluyor en dandik seylerr
kizlar,
mali isler mudurum bana vakkodan bi bluz almis dogum gunumde (her sene dogum gunumde vakkodan alir, yalniz bana degil bolumdeki herkese ayni seiklde )
bluz biraz yasli isiydi, gideyim degistireyim soyle bi gomlek falan alayim dedim.
ayy gittim , agzim acik kaldi, mudurumun bana aldigi bluz 180 tl, en ucuz sey 295 tl begensem gam yemicem, hepsi salas, sarkik seyler, guzel bisey yok hic..
en sonunda bir bluz begendim, soyle tullu falan dugunluk bisey, belki istede giyilebilir, toplanti falan oldugu ozel bi gunde. o da 225 tl. 45 tl fark verdim.
ya sizce de kadinin yaptigi sacma degil mi? ben vakkodan giyinmiyorum ki bana ordan hediye aliyosun, degistirmeye kalksam degistiremiyorum bile,
bugun bir elbise var uzerimde, turkuaz rengi sisline'dan almistim 70 tl ye. goren bayiliyor.
yani anlamadim benim goremedigim bisey mi var wakko olunca 750 tl mi oluyor en dandik seylerr
kızlar size bişey danışmak istiyorum..
cumartesi nişanlımın arkadaşının düğünü var oraya gideceğiz..
ablam yeni bi elbise almış networkten onu giysem yaşımdan olgunmu dururum??
karar veremedim..
kizlar,
kızlar size bişey danışmak istiyorum..
cumartesi nişanlımın arkadaşının düğünü var oraya gideceğiz..
ablam yeni bi elbise almış networkten onu giysem yaşımdan olgunmu dururum??
karar veremedim..
neden öyle olsun ki ,
elbisen sade ise gayet spor aksesuarlarla ve spor bir fönle gayet şık olursun,
dilersen elbisenin fotosunu koyabilirsin ,
fikir veririz belki:kedi:
resmini albüme koydum kızlar.. siyah olanı demiştim..
düğün salonda canım..
resmini albüme koydum kızlar.. siyah olanı demiştim..
düğün salonda canım..
Ben çıktım kuzular, anneme gidicem çok öptüm hepinizi opuyorumnanaktan