• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

26.08. 02.09. 09.09. 16.09.
inar80 56.5 56.4 56,2 56,2 0
Fbuse 50.8 50,3
sherin 51.75 51,75 *
gulgulmez 61 58.9 58 58,3 0,3:oklava:
Selisha 53.7 54 54,5 0,5:oklava:
bozo85 55 54,5
lolomuz 55 54
BURCUHAYAL 55.55 55.25 55,15 55 -0,15
bskn 58 58 0
parvina 55 55,1 54 -1,1:hooray:
Capri 57,2 56,3 -0,9
EbruKoc 57,5
bebeq 55,5
laz_kızı 55
AS_ATES 53
y.emine 59

ben tartılmadım tartılsam çok çıkarım regl dönemindeyim karnım davul gibi kızlar bayramdan sonra sıkı tutalım şu diyeti

kızlar ben ramazanda diyet falan yapamadım kiom değişmedi ama giden bişey de yok. bayram sonrası yine tam gaz devam edicem işalla diyetime

kızlar, bayram dönüşü sıkı tutalım diyetleri...
1 aydır kilo veremedim aynıyım :(
acaba bu mudur benim normalim diye düşünmeye başladım... :bbo:

kızlar hadi söyleyin herkes diyette değil mi? tek yiyen benim dimi? aaaa çok ayıp ama dimi...... :bbo:

bnim boyum 1.64 kilom 58.. nisan ayında sıkı bi diyetle 1ayda 5 kq werdimm..hiç ekmek yemedim bol bol salata we yesil cay içtim abur cubur da yokk tabi kii.. ama bu aralar tembellik yapıorum yaaaa... bi de sade soda içtim her gün mutlaka.. yag yakımına etkisi oluyomuş.tawsiye ederim .bi de her gün yürüyüş yaptımm offf offff =))

of bu aralar gram oynamıyor gerçi ben yiyorum baya yani ama tek öğün yiyorum bu aralar sonum nolcak bilmiyorum birde bayram..baklava börek derken..of benim kilo vermem lazımm

kilo werebilmek için hamur işinden kesinlikle uzak durmak lazım..hep sebze meywe bol su we yeşil cay =( we ayrıca formda kalmak için bunları beslenme alıskanlık haline getrmek lazım bu da zor tabiii..güzelim yemekler mantılar pastalar börekler pizzalar warken offf işimz war =))

Kızlar ben ne zamandır uğrayamadım buraya. ışe başladım yeni ev falan kurdum. Bu arada bayağı zayıfladım. 49 kiloyum şuanda. Sanırım çalışmak insanı zayıflatıyor. ıştahım iyice kapandı. :)

Kızlaaaarrr Bayramınız Mubarek olsun :))

Tekrar gerı dondum :)
Malum ramazan bıttı bayramın son gunune gırıyoruz :) ve ramazandakı kılları tekrar atmaya başlama zamanı :)

bugun ıtıbarıyle su ıcmeye basladım ..
zaten suyu bırakmamıstım ama son 1 haftadır suyu eskısı kadar ıcmıyordum bırazda ıftar sonrası tatlıya agırlık vermıstım .. walla bıraz göbek yaptım .. buraya en son 50.5 olduğumu yazmıştım .şimdilerde 52.5 kıloyum yanı 2 kılo aldım :)
2 hafta da bunu atmayı planlıyorum :)
Hayırlı ugurlu olsun dıyorum kendıme :))
Haydı fit olma zamanı :)

ben iki gündür regli olmama rağmen şuan 56 kiloyum:) çok mutluyum =)ama cm hatta mm göbek kısmım erimiyor. sanırım kaslarım eriyor. olsa olsa bu kdr kısa zaman da kas erimesi olur :(
neyse bi umut belki yağdır :bbo:

ayrıca bayramınız mübarek olsun..... çok tatlı yemeyin hee sositososito

ay bayramda dolmalar börekler bi güzel yedim ama akşamları az yiyorum hatta sadece bugün yedim akşam yemeği oda dışarı çıkmıştık salata yedim bir iki kalamar o kadar. önceki 2 gün akşam yemeği yemedim acıkmadım yani. öğlenleri fazla kaçırmış olabilirim ama göbeğim biraz gitti gibi geliyor 2 gündür bana yalnız tartılmaya korkuyorum tatlılar falan bir kaç gün geçsin öyle tartılıyım diyorum:enbuyukkk:

günaydın kızlar herkesin geçmiş bayramını kutluyorum, evet herzamanki bayramı dolu dolu yiyerek geçirdim, en son iftardan önce 53 5 kiloyu gören ben bu sabah 56 5 kiloyu gördüm, üç günde üç kilo alarak bir rekora imza atmış bulunuyorum:oklava:

Bu hafta diyetisyenimin verdiği liste:

Sabah:
(Yataktan kalktıktan bir saat içinde kahvaltı yapılmalı)
1 bardak sıcağa yakın ılık su,
2 kuru kayısı(diyet yaparken problem yaşayanlara)
1 dilim peynir yada 1 yumurta
2 dilim ekmek
1 bardak oda sıcaklığında su
Domates, salatalık, yeşillik serbes..

Kuşluk:
1 adet meyve

Öğle:
2 porsiyon et (tavuk, balık, et ızgara yada haşlanmış olmalı) veya 4 kaşık sebze yemeği ve 1 porsiyon et veya 6 kaşık etli, kıymalı sebze yemeği
1 dilim ekmek
1/2 bardak yoğurt veya 1/2 bardak süt veya 1 bardak ayran
Bol salata(az zeytinyağlı)

İkindi:
1 dilim ekmek
1 dilim peynir

Akşam:
2 porsiyon et (tavuk, balık, et ızgara yada haşlanmış olmalı) veya 4 kaşık sebze yemeği ve 1 porsiyon et veya 6 kaşık etli, kıymalı sebze yemeği
1 dilim ekmek
1/2 bardak yoğurt veya 1/2 bardak süt veya 1 bardak ayran
Bol salata(az zeytinyağlı)

Gece:
1 adet meyve

ebru sen kaç kilosun listen güzelmiş denemeyi düşünüyoruma.s.

dietin yanı sıra bence takviyede yapılmalı kızlar ben diet yaparak 3 ayda 10 kilo vermiştim ama daha sonrasında vücudumda sarkmalarve selülitler arrtı gibi oldu şuan deracinenin selülit serumunu kullanmaya başladım bakalım ne olcak.

Back
X