Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26.08. 02.09. 09.09.2009
inar80 56.5 56.4 56.2
Fbuse 50.8 50.3*
sherin 51.75
gulgulmez 61 58.9 58
Selisha 53.7 54*
bozo85 55 54.5
lolomuz 55 54
BURCUHAYAL 55.5 55.25 55.15
bskn
parvina 55 55.1
900 gram daha gitmiş kızlar kaldı bir kilo oda bayrama kadar gider inşallah
Tabi rahatlayıp yemeye başlamazsam mazallah kiloda alırım o zaman
ya bnde zor içiyorum zaten ama içtikçe tadına alışıyor gibiyim,yada kendımı kandırıyorum:bbo:ama çok kişiden duydum elma sirkesinin kilo verdirdiğini.bakalım göricez 2 gün önce 59 dum dah tartılmadım.ya birde ramazn ya tam içemiyorum iftardan once orucu ac hemen sirk iç hiç canım istemıyor ama sonrada pişan oluyorummafoldumben
komşumuz basenlerinde duvara vurma ile kurtuldu. ama bnm hep içimde liposuction gibi tedavi şüphesi var. çünkü inanılmaz büyük basenleri normal insana döndüğüne inanamıyrm hala.![]()
günaydın arkadaşlar, ben haftasonu yediklerimi biraz abarttım aslında fazla abarttım ama bu hafta dikkat etcem inşallah, ben egzersiz yapamıyorum ne zaman yapmaya kalksam oğlum gelip üstüme oturuyor yaptırmıyor yani onu da evde bırakıp yürüyüşe filan gidemiyorum, aslında bacaklarımın ve kalçamın sıkılaşmasını istiyorum, acaba sıkılaştırıcı ürünler işe yarar mı, yada kalıcı çözüm olur mu
Günaydın canım bende egzersizlerimi kızımı uyuttuktan sonra yatmadan önce yaparım genelde ya da sabah biraz daha erken kalksan yapabilirsin belki sıkılaşmak için spor+sıkılaştırıcı kullanman lazım tek başına sıkılaştırıcının işe yarayacağını düşünmüyorum