- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
1kilonu detoksla atabılrsın şıp dıye :)
yasemin bi el atta atyım şu 1 kiloyu napılcak ciciş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1kilonu detoksla atabılrsın şıp dıye :)
ben yapamam sankı sadece omu ıcılecek tazemı hazrlanacak...üşenırımbılemedımkı
![]()
Haftada 1 kilo ideal be canım sositosositobu arada kızlar 3 günde yarımkılo haftada 1 kılo eder sizce bu az mı?
bu arada kızlar 3 günde yarımkılo haftada 1 kılo eder sizce bu az mı?
tamam tarif nasıl ölçüler ve ne kadar içiyoruz pazartesi başlasak yaaa
BEN DÜN TARTILDIM VE SADECE 3 GÜNLÜK DİYETİMLE YARIM KİLO VERMİŞİM KIZLARkaydirigubbakcemile3. YANİ ŞUAN 56 OLDUM. ÇOKK MUTLU OLDUM WALLA. BU ARADA BUGUNKU YEDİKLERİM ŞUANA KADAR
SABAH SEKERSİZ ÇAY VE BİR YUMURTA VE BİRAZCIK PEYNİR ARTI 2 ZEYTİN
ARA OLARAK KEPEKLİ GALETA 2-3 TANE
AKSAMADA SALATA YIYCEM HERALDE.
yasemin bi el atta atyım şu 1 kiloyu napılcak ciciş
lahana kürünü uygulyan biri olarak 1 mide rahatsızlığınız varsa tavsiye etmem felaket gaz yaıpıyo.2.trioid hastalarının yapması sakıncalı 3.iğren bi tadı ve kokusu var 4.butun bunlara rağmen hi aksatmadan uyguldaım 7 haftalık suruyo ibrahim saraçın zayıflamak için lahana kürü olanından yaptım ve kür bitti önce bi şişiyosun kilo almış gibi oluyosun biraz zaman gectikten sonra sonuc alıysun ama ben kürü yaptıktan sonra herkes bana kılo almıssın dedı.ben sonra kendım az ve sık yedım,abur cubur yemedim ve sürekli hareket ettim.kılo verdım oyuzden lahana sonuçverıyo yada vermiyo diyemiyorum.ama annem yaptı oda kılo aldı siz bilirsiniz kızlar ama ben o iğrenç tadı ve kokuyu üstünede o sancıyı ve şişliği bidaha çekemem.opuyorumnanaktan
kızlar ben yarın annemin yanına gidiyorum pazartesiye kadar yokum annem bir yerlerimi çimdikleyerek yedirecek yine bana![]()
selam kızlar bugün yediklerimi yazıyım
sabah 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin biraz peynir meyve suyu
arada elma
öğlen tavuk
akşam ızgara kabak yiycektim ama alışverişten gelince kahvaltılık yiyelim dedik eşimle kahvaltılık yedim
mandalina
3 litre su sabah aç karnına da sirkeli suyumu içtim
bide regli dönemm yaklaştığı için bi kaç tane bisküvi yedim
azcık yeeee ekmek yeme hamur yeme yada azcık yeeee sonrada mekık cek :)....hihihi
bana çok gibi geldi amasüpersinnnnnnnnn:)))
cnm diyorum ya mümkünmü az yemek afedersiniz az yiyorm diye zorla agzzıma tıktıgı oluyor