50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar ben 58 deyim hala maslesef. :(( Hafta sonu fazla kaçırdım da onun cezasını çekiyorum.
Sabah kalkıp ballı sirkeli ılık su içtim. Kahvaltıda da peynir zeytin domates salatalık ce 1 dilim çavdar ekmeği yedim .

daha 6 kilom var :1no2:

ama azimliyim vericem o kiloları da :lepi:

kızlar gunde kaç bardak bitki çayı içiyorsunuz mesela ben sabah bir bardak form cayı içtim şimdi aynı markanın ıhlamurundan içmeyi düşünüyorum aksam yemegınden yarım saat sonra da yıne bır yada ıkı bardak form cayımı içiyorum sizce fazla mı :uhm:

canım bende aynı şekilde günde 3 4 kupa içiyorum yeşil çay bitki çayı meyve çayı gibi .... zararı yoktur umarım çay kahve içmiyorum bunlarıda içmessem yapamam herhalde ..

benimde 7 kilom var bitsin künefe yicem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben 58 deyim hala maslesef. :(( Hafta sonu fazla kaçırdım da onun cezasını çekiyorum.
Sabah kalkıp ballı sirkeli ılık su içtim. Kahvaltıda da peynir zeytin domates salatalık ce 1 dilim çavdar ekmeği yedim .

olsun canım üzme kendini haftaya hazırlan ama hihoyyythihoyyythihoyyyt rekabet kızışıyor :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kilo verenleri kutluyorum.bravo kızlar:içelim:
valla hep diyorum.insanın en zor hakim olduğu yer boğazı
eline,beline,diline sahip olabiliyorsun ama iş yemeye gelince ıı--ııhh çok zor
kilo vererek zoru başarıyorsunuz yani
öpüyorum hepinizi ve darısı başıma diyorum
ben de şu tatlı isteğime bi çözüm bulsam:delphin:

tatlı krizinin çözümü kriz gelince 1 elme yada kuru kaysı yada kuru incir ye
söylemesi ayıp tatlı canavarıyım ama yemiyom şu sıralar her gün yaş pasta künefe yiyebilme potansiyelim vardır

benimde 7 kilom var bitsin künefe yicem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de pizza ziyafeti çekicem kendime en cok canım onu cekıyor cokacimcoook

evvet suyumu koydum kaynayınca bir kupa ıhlamur içeceğim ve aksam yemegıne kadar hiçbirşey yok bana bugun zaten aksam yemegımız 5te gelıyor oturup ders calısayım bari o zamana kadar kaydirigubbakcemile5

ama insan pek bi acıkıyor ders calısırken kalkıp buzdolabına kadar gıdıp gerı dönuyorum valla :roflol::roflol::roflol:

neyse sabır sabır sabır
azim azim azim
bye bye kılolar
welcome daracık badiler kotlar elbiseler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tatlı krizinin çözümü kriz gelince 1 elme yada kuru kaysı yada kuru incir ye
söylemesi ayıp tatlı canavarıyım ama yemiyom şu sıralar her gün yaş pasta künefe yiyebilme potansiyelim vardır

potansiyelimiz ortakmış
elma kesmiyor ama kayısı ve inciri ben de düşündüm.
öyle olacak artık

pembeinci seni ayrı bi şekilde tbrk ediyom 2 kilo vermişin maşallah bende aylardır 57-59 arasında gidip gelen biriydim 56 yı görünce çok hırslandım ve 1 kiloyu iki günde verdim ben yola tam gaz dvm diyetimi bozmıycam asla bide akşam yemeklerini kesmem işe yaradı sanırım her zaman işe yara kaldı 3 kilocuk manken olmaya

Teşekkür ederim canım Şeniz
İnsan verdikçe gaza geliyor bakalım haftaya ne olacak ?

kızlar ben artık hergun yarım demet maydonozda eklicem menüme hem toksinleri atıyormuş hem ödeme iyimiş hemde selülit için çok faydalıymış kebelekcik ödem için sende dene istersen canım..

bende katılayım aranıza kıslar
boy 1,60 kilo bu sabah itibariyle 56,8
54 olmak istiyorum
mart sonu düğünüm var inşallah o zamana kadar verebilirim
hazırlık koşturmayla daha fazla giderse daha da güzel olur
bu öğlen 2 adet biber dolma+yoğurt+3-4 kaşık makarna yedim
bu saate kadar yarım lt su 1 fincan yeşil çay
yediklerim fazlaysa uyarın kızlar tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum

3 aydır pazartesi başlayıp salı kestiğim rejimlerim vardı ama burası muhteşem burada insan destek alıyor 2 haftada 2 kilo verdim ama burası olmasa yapamazdım teşekkürler arkadaşlar a.s. daha 4 kilom var hadi kızlar hep bereber zayıflıyoruz pes etmek yok hihoyyyt hihoyyyt

kızlar hedefim bir dahaki çarşambaya kdr 53 olmak dün aldığım mini minnacık kotumla öyle çıtı pıtı duruyom ki şimdilerde kimse benim evli ve öğretmen olduğuma inanmıyo liseli kızlara benziyon diyolar değdi valla kızlar herşeye
bakın açlıklada ölmedim üstelik kanmsızlığımda kalmadı sağlıklı beslenmeyle
şimdi kim benim rakibim olcak

bende katılayım aranıza kıslar
boy 1,60 kilo bu sabah itibariyle 56,8
54 olmak istiyorum
mart sonu düğünüm var inşallah o zamana kadar verebilirim
hazırlık koşturmayla daha fazla giderse daha da güzel olur
bu öğlen 2 adet biber dolma+yoğurt+3-4 kaşık makarna yedim
bu saate kadar yarım lt su 1 fincan yeşil çay
yediklerim fazlaysa uyarın kızlar tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum

hoş geldin canım burda birbirimize destekle güzel kilo veriyoruzzz aramıza hoş geldinnn.... yemekkonusuna gelince bence hem dolma hem makarna fazla olmuş yabalirsen diyetinin sonuna kadar makarna ve pirinci kes eğer çok yemek istersende sadece bi öğününde bu ikisinden birini tüket seninde kilolarına elvada için tekrardan merhabaaa :):):):)

kızlar süper ya herkesin morali tavan yapmış durumda çok sevindimkaydirigubbakcemile5 :enbuyukkk::nazar:

kızlar ben bugün tartılamamam am aelimde olmayan sebeplerden işyerimde tekim geç çıkacam servis eve bırakır vs çok dikkat ediyorum ya eskiden olsa şimdi döner söylemiştim kendime ama sadece salata yedim :((

öğle yemeğimi yedim 1 kase çorba ve 2 dilim göğüs ızgara çok azda salata bol su doydum şükür sanırım midem küçüldü :dance::dance::dance:

kızlar ben bugün tartılamamam am aelimde olmayan sebeplerden işyerimde tekim geç çıkacam servis eve bırakır vs çok dikkat ediyorum ya eskiden olsa şimdi döner söylemiştim kendime ama sadece salata yedim :((

canım yanında meyve bulundurmaya çalış özelliklede elma öğün aralarında yersin eskiden bende çok oburdum ama burayı buldum bulalı süperim destek gerçekten insan için mükemmel bişey burdada süper bi destek varrrr :lepi::lepi::lepi:

selam kızlar azminize hayran kalarak bende katılmak istiyorum aranıza.
164 boy 57 kiloyum 50 ye kadar düşmek istiyorum göbek belirmeye başladı valla:(( çalışan bi bayan olduğum için bide masa başı tabi önerilerinizi bekliyorum. sabahları kahvaltı yapamıyorum 7 de evden çıkıyorum öğlenleri ekmeksiz az yiyorum yemeklerden ama akşam ölmüş gibi rahat yarım ekmek yiyorum bide yemekten sonra atıştırmaya devam ediyorum kuru yemişler, içecekler artık bende istediğim kıyafetlerime kavuşmak istiyorum desteğinizi bekliyorum kızlar..sevgiler

164 boy 57 kiloyum 50 ye kadar düşmek istiyorum göbek belirmeye başladı valla:(( çalışan bi bayan olduğum için bide masa başı tabi önerilerinizi bekliyorum. sabahları kahvaltı yapamıyorum 7 de evden çıkıyorum öğlenleri ekmeksiz az yiyorum yemeklerden ama akşam ölmüş gibi rahat yarım ekmek yiyorum bide yemekten sonra atıştırmaya devam ediyorum kuru yemişler, içecekler artık bende istediğim kıyafetlerime kavuşmak istiyorum desteğinizi bekliyorum kızlar..sevgiler

aramıza hoş geldin canımm sende bizimle birlikte eriyeceksin inş. :):):) bende senin gibi masa başı işi yapıyorum benim için çok zordu ama alıştım şükür öncelikle muhakkak kahvaltı yap metobolizmanın çalışması için ben mesela evde kepekli tost ekmeğinin arasına kaşar dilimi koyup onu yiyorum kahvaltı olarak 1 de elma sen öle yapabilirsin beyaz un yağ tatlı şeker bunlardan uzak dur ufak egzersizler yapmaya çalış bol su iç işyerinde çay kahve yerine yeşil çay iç şekersiz sabah akşam elma ye 3 gün sonra hafiflediğini hissedeceksin tekrardan hoş geldinn

canım kolayı ve kuru yemişleri kesmen gerekiyor ve ekmeğide en aza indir bence ben de sabahları kahvaltı yapmıyorum nadiren sabahları bir bardak süt içip çıkarımbi de yemek yerken yavaş yavaş ye arada su iç ben bunları yapıyorum bi de lahana suyu iyi geliyokaydirigubbakcemile4

Back
X