Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar,
bende %100 detoks yöntemi başlığı atında tarifi yapılan detoksu bu haftasonu yapacağım...sonrada tartılacağım....1 haftadır diyetteyim arada 2 gün detoks yaparsam metabolizmayı şaşırtır,daha rahat atarım kiloları diyorum..hem orada tarifi yapılan detoks sadece yağlardan götürüyormuş...
sonuçlarını pazartesi yazacağım...
herkese iyi haftasonları....
arkadaşlar,
bende %100 detoks yöntemi başlığı atında tarifi yapılan detoksu bu haftasonu yapacağım...sonrada tartılacağım....1 haftadır diyetteyim arada 2 gün detoks yaparsam metabolizmayı şaşırtır,daha rahat atarım kiloları diyorum..hem orada tarifi yapılan detoks sadece yağlardan götürüyormuş...
sonuçlarını pazartesi yazacağım...
herkese iyi haftasonları....
çok etkilendim:) bende yarın bi deneyeyim şunu
kilo vermek olsun da ne olursa olsun. bi vereyim çok dikkat ederim almam delikafadulden
tebrik ederim nasıl zayıfladınız
evde sporyaparak niveabody egzersizleriyle...bol bol su içerek ve bitki ccayları içerek ..ve ben emzirmenin buyuk bir katkısı olduguna inanıyorum zayıflamamda kızım 15 aylık hala emziriyorum
ve bu aralar cok hareketli durdugu yok
peşinden cok kosuyorum yoruluyorum artık
arkadaslarrrrr 1*5 gunluk detokslaaaaaa 1300 gr verdım c.tesı akşam dugun ve pazar brunchla kacrdım malesef amaaa olsunnnn bugunde ayran ıcıcem dengelemek ıcın oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...zayflayan herkesı tebrık edıyorum supersınızzz...fıstık gıbı salınmaya az kaldıı
arkadaslarrrrr 1*5 gunluk detokslaaaaaa 1300 gr verdım c.tesı akşam dugun ve pazar brunchla kacrdım malesef amaaa olsunnnn bugunde ayran ıcıcem dengelemek ıcın oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...zayflayan herkesı tebrık edıyorum supersınızzz...fıstık gıbı salınmaya az kaldıı
valla süpersin, azmine ve kararlılığına hayranım...opuyorumnanaktan
ben de haftasonu yapacaktım ama malesef ama sevgili annem yaptı karnıyarıkları, yemekleri tatlıları..anladımki ben bu detoks işini çok zor yaparım..
yedim ama fena spor yaptım..gündüzleri spor akşamları uzun 1,5 saatlik yürüyüşler yaptım sahilde...
pazartesiyle diyetime tekrar döndüm..bugün tartılmak istiyorum ama çarşambayı bekleyeceğim moralimi bozmamak için....
sabah; 1 kase k fleksimin içine 3 kuru kayısı doğradım yedim...
şöyle işyerinde yapılabilecek bir detoks varsa kızlar siz söyleyin ben onu yapayım bari evde çoook zoooorrr....
yaseminim tebrik ederim alkisalkisalkis ben yapamadım haftasonu detoxu annem
ameliyat olduğu için...ama bugün başladım sabah peynir ,ekmek çayla hafif bir kahvaltı yaptım.
Birazdan hazırlıycam ayranımı sabah tartıldım tam 59,9 sınırdan döndüm yani bu topiğe kaydirigubbakcemile3
ama pişman değilimmmm zemuszemus bakalım çarşamba günü kaç kilo gelicem :hulya: