• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bugün lahana suyuna başladım 5er günden 15 gün içeceğim umarım işe yarar sabahta arım simit peynir ve domates yedim ama öğlen kek börek falan var küçük birer dilim yemeyi düşünüyorum inş o kadarla kalırım akşamda balık :))

arkadaşlar,
bende %100 detoks yöntemi başlığı atında tarifi yapılan detoksu bu haftasonu yapacağım...sonrada tartılacağım....1 haftadır diyetteyim arada 2 gün detoks yaparsam metabolizmayı şaşırtır,daha rahat atarım kiloları diyorum..hem orada tarifi yapılan detoks sadece yağlardan götürüyormuş...
sonuçlarını pazartesi yazacağım...

herkese iyi haftasonları....

bugun 2.gunum arkadaslar tartılmadım...detoks sonucunu yazarım %100 detoksa:)

arkadaşlar,
bende %100 detoks yöntemi başlığı atında tarifi yapılan detoksu bu haftasonu yapacağım...sonrada tartılacağım....1 haftadır diyetteyim arada 2 gün detoks yaparsam metabolizmayı şaşırtır,daha rahat atarım kiloları diyorum..hem orada tarifi yapılan detoks sadece yağlardan götürüyormuş...
sonuçlarını pazartesi yazacağım...

herkese iyi haftasonları....

çok etkilendim:) bende yarın bi deneyeyim şunu :delphin:
kilo vermek olsun da ne olursa olsun. bi vereyim çok dikkat ederim almam delikafadulden

selam kızlar bugün yediklerimi yazıyım
sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık 5 tane zeytin biraz peynir 2 tanesi yağsız pişirdiğim sosis 2 tane etimek meyva suyu
öğlen
tarhana çorbası çorbadan 1 saat sonra yağsız yaptığım kısır 1 kase meyva suyu
akşam
kabak ızgara ve salata
ilerliyen saatlerde meyvelerimi erim
bugün fazla su içemedim
sabah sirkeli suyumu içtim
offf ya yine çok yemişim.....

Son düzenleme:
tebrik ederim nasıl zayıfladınız

evde sporyaparak niveabody egzersizleriyle...bol bol su içerek ve bitki ccayları içerek ..ve ben emzirmenin buyuk bir katkısı olduguna inanıyorum zayıflamamda kızım 15 aylık hala emziriyorum
ve bu aralar cok hareketli durdugu yok
peşinden cok kosuyorum yoruluyorum artık

evde sporyaparak niveabody egzersizleriyle...bol bol su içerek ve bitki ccayları içerek ..ve ben emzirmenin buyuk bir katkısı olduguna inanıyorum zayıflamamda kızım 15 aylık hala emziriyorum
ve bu aralar cok hareketli durdugu yok
peşinden cok kosuyorum yoruluyorum artık

evet emzirmek zayıflatıyor

bu arada kızlar bende ekmek makınesi var ve kendi ekmeğimi yapıyorum. piyasadaki ekmeklerden daha kepeklı ve lezız oluyo hemde makınayaa atıyosun malzemeyi ve gerisini o hallediyor. mesala çavdar ununa biraz kepekli un koyuyorum ve extra kepek atıyorum birde keten tohumu az mayayla 2 saatte hoop hazır. ben kepek ekmeğinin tadını çok sevdiğim için hapur hupur yiyodum ama benim ekmek öyle yenmiyo. o yüzden canlarım benim gibi ekmek takıntısı olanlara tavsiye derim ekmeğinizi kendiniz yapın ve tadıda çok güzel olmasın:bbo:

haha mantıklıymış biz annemle biryerde yedik normal un falandı ve mükememldi 1 ekmeği bitirdik resmen ondan sonra annem ben hayatta almam bundan çok güzel bişey falan demeye başladı :))
ben zaten unolight 1 dilim ile idare ediyorum hatta bazen hiç yemem ekmek aramam yani ama pazar kahvaltılarında taze ekmek olunca ipin ucu kaçıyor :/
bugün yemedim ama dün çok yediğim için yediklerime gelirsek
sabah: 1 dilim kepek ekmeği peynir domates 1 tane zeytin
öğlen:1 muz,3 tane eti form mısır patlağı
akşam: 1 tane zeytinyağlı bibier dolması 2 kaşık fasulye

sabah ve akşam lahana suyumuda içtim..

bu arada diğer arkadaşlar nerde 2 gündür kimsenin sesi çıkmıyor..başlık çok boş kalmış

arkadaslarrrrr 1*5 gunluk detokslaaaaaa 1300 gr verdım c.tesı akşam dugun ve pazar brunchla kacrdım malesef amaaa olsunnnn bugunde ayran ıcıcem dengelemek ıcın oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...zayflayan herkesı tebrık edıyorum supersınızzz...fıstık gıbı salınmaya az kaldıı

arkadaslarrrrr 1*5 gunluk detokslaaaaaa 1300 gr verdım c.tesı akşam dugun ve pazar brunchla kacrdım malesef amaaa olsunnnn bugunde ayran ıcıcem dengelemek ıcın oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...zayflayan herkesı tebrık edıyorum supersınızzz...fıstık gıbı salınmaya az kaldıı

valla süpersin, azmine ve kararlılığına hayranım...opuyorumnanaktan

ben de haftasonu yapacaktım ama malesef ama sevgili annem yaptı karnıyarıkları, yemekleri tatlıları..anladımki ben bu detoks işini çok zor yaparım..
yedim ama fena spor yaptım..gündüzleri spor akşamları uzun 1,5 saatlik yürüyüşler yaptım sahilde...

pazartesiyle diyetime tekrar döndüm..bugün tartılmak istiyorum ama çarşambayı bekleyeceğim moralimi bozmamak için....
sabah; 1 kase k fleksimin içine 3 kuru kayısı doğradım yedim...

şöyle işyerinde yapılabilecek bir detoks varsa kızlar siz söyleyin ben onu yapayım bari evde çoook zoooorrr....

yaseminim tebrik ederim alkisalkisalkis ben yapamadım haftasonu detoxu annem
ameliyat olduğu için...ama bugün başladım sabah peynir ,ekmek çayla hafif bir kahvaltı yaptım.
Birazdan hazırlıycam ayranımı sabah tartıldım tam 59,9 sınırdan döndüm yani bu topiğe kaydirigubbakcemile3
ama pişman değilimmmm zemuszemus bakalım çarşamba günü kaç kilo gelicem :hulya:

valla süpersin, azmine ve kararlılığına hayranım...opuyorumnanaktan

ben de haftasonu yapacaktım ama malesef ama sevgili annem yaptı karnıyarıkları, yemekleri tatlıları..anladımki ben bu detoks işini çok zor yaparım..
yedim ama fena spor yaptım..gündüzleri spor akşamları uzun 1,5 saatlik yürüyüşler yaptım sahilde...

pazartesiyle diyetime tekrar döndüm..bugün tartılmak istiyorum ama çarşambayı bekleyeceğim moralimi bozmamak için....
sabah; 1 kase k fleksimin içine 3 kuru kayısı doğradım yedim...

şöyle işyerinde yapılabilecek bir detoks varsa kızlar siz söyleyin ben onu yapayım bari evde çoook zoooorrr....

olleyyy :) canım ben iş yerındede yapıyorum odam musaıt ondan :) hafta sonu spor yapamadım 4gun ustuste gıttıgım ıcın bacakalrım fenaydı :) dugundede oynadım bırascık zaten :) pazar gunu bruch vs derken ohh tatlı gunumdu tatlıda yedım pazar felaketınden sonra bugun yıne ayranımı ıcıyorum :)) mıdemı duz gormeye bayılıyorum cunku :))) hepımıze kolay gelsınnnn :))

yaseminim tebrik ederim alkisalkisalkis ben yapamadım haftasonu detoxu annem
ameliyat olduğu için...ama bugün başladım sabah peynir ,ekmek çayla hafif bir kahvaltı yaptım.
Birazdan hazırlıycam ayranımı sabah tartıldım tam 59,9 sınırdan döndüm yani bu topiğe kaydirigubbakcemile3
ama pişman değilimmmm zemuszemus bakalım çarşamba günü kaç kilo gelicem :hulya:

olsun canım sıkma canını sen yeterkı gercekten ıste her seyı yaparsın ben pazar gunu kacırdım cumartesı dugun vardı derken bugun ayranımı ıcıyım yıne dedım evet sartlar onemlı gercekten bıde cokk ıstemek gerek hepımızın kılosu ıyı oldugu ıcın rahaız aazcık :kedi:

Back
X