Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hafta içi güzelmiş de haftasonu iyi değilmiş galiba, eşim gitmiş oraya, hatta biz de geçen gitcektik de, kalabalık olur diye gitmedik. Pek hanzo olcak bir mekan değil orası ama çocuk çok olabilir aqua park diye, çocuklar ayrı bölümdedir belki bilmiyorum sitesi var ordan bakabilirsin. eheh gelmişken bize de uğrarsınız artık:) yarın yokuz gerçi arkadaşımın doğumgününe gidicez, pazar hava güzel olursa biz de gideriz belki.
pazar daha kalabalik oldugu icin cumartesi gitmek istedik. pazarlari feci oluyormus.
ben 2 havuz daha bulduk fiyati cok abarti olmayan ve nezih gibi duran polonezkoy ve silivride.. ucunden birine gidecegiz. bu hafta sonu gidip fikrimi beyan ederim...
pazar daha kalabalik oldugu icin cumartesi gitmek istedik. pazarlari feci oluyormus.
ben 2 havuz daha bulduk fiyati cok abarti olmayan ve nezih gibi duran polonezkoy ve silivride.. ucunden birine gidecegiz. bu hafta sonu gidip fikrimi beyan ederim...
mrbb herkese,,
nasılsınız?umarımm keyfiniz yerindedir...aşıır sıcak ve basık bir hava var,buhrlaşcamm sanrıım.ben azcık geçmişe bakayımmm...
tamam canım, detaylı rapor yazarsın artık:)
kızlar kan veren insana ne iyi gelir, noralde hani çikolata falan verirler ya. eşim bugün kan verdi de, ben de çikolatalı puding yapsam mı diyorum. ama ben de yerim diye çekiniyorum. ne dersiniz?
dun bayagi bir arastirma yaptim.. tamam giris ucreti acimadan verelim ama gittigimz yerde de bir suya on lira vermeyelim dedim yemek icmek lazim sirf havuz ucretiyle kalmiyorsun. bir fiyat cikardik hersey dahil tatil koyunde bir gece kalsak ve havuzdan yararlansak hemen hemen ayni yere cikiyordu,....cok ucuk fiyatlar var nette... ay cimriligim tuttu benim bu yaz. (ki valla hic cimri bir insan degilim) agvaya da gunu birlik goturmustum esimi, noluyo bana???
bol su ve sekerli yiyecek diye bilirim ben
bitter cikolatali puding yap ve minik porsiyonlar yap. esine d ebuyuk kaselere koy. ben oyle yapiyorum...
şimdi konuştum da tatlı yemiş baya yiyemem akşam dedi, yırttım ben de kalori almaktan![]()
mrb canım iyiyiz sen nasılsın, tartıldın mı bildirim yapıcak mısın?
Kesin bize geliyoo:1shok:
yine de bitter cikolatali pudingi yap bir ara... cok lezzetli oluyor..
sağol canımm ben iiiyimmm,ben artık kilo vermeyy çalışmıyorumm diye kilo bildirmiyodumm,ama hemenn bildiriirmmm...
bol su ve sekerli yiyecek diye bilirim ben
bitter cikolatali puding yap ve minik porsiyonlar yap. esine d ebuyuk kaselere koy. ben oyle yapiyorum...
yapıyım cokacimcoook
aaa hedefinin altına bile düşmüşsün tebrikler tatlım