50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nasıl içiyorsunuz onu ya ben de aldım ama içemedim nedense, nasıl içmem lazım, kokusuna tahammül edemiyorum

canim sanirim elma sirke bal karisimindan bahsediyorsun ben de yapmistim ki gercekten kilo verdiriyor

1 bardak sicak su
1 yemek kasigi sirke
1 cay kasigi bal

bu tarifi yaparsan kolaylikla icebilirsin canim insallah kaydirigubbakcemile5

gunaydin kizlar bu sabah kalkar kalmaz tartildim ve 51.5 geldim olabilir mi yaaa cok sasirdim 1 haftadir diyetteyim cikolata seker biskuvi hic yemedim (dun haric) her gun kondisyon bisikletini kullandim 6dan sonra bi sey yemedim en son tartildigimda 52.5 geliyordum cok mutluyum ama saskinim yaa:))

bu arada
kahvalti: 1 muz azicik sut meyve ve lifli tahil gevregi

günde 5-6 bardak yeşilçay içtim, bir de sabahları aç karna bir bardak sıcak suya limon sıktım.tokluk hissi veriyor bunlar.asla dışarı çıkmadım tüm gün evde olmama rağmen kilo vermişim

kilo veren herkesi kutlarim :)))

umarim boyle devam eder ben bugun badminton oynayacagim umarim yakarim bayaa bi kalori :)

onun disinda 6dan sonra bi sey yemiyorum

herkeslere kolay gelsinn

bayram ustune 1 hfta istanbul tatili... plates de yalan oldu evde kocaman yuruyus bandı var ama uzerine cıkasım yok, bakmamaya calisiorum ona yemek yiyesim var!!! 2,5 aydir hasta olmuyorum. vucut seklim degisiyor, hep bacaklarım vucuduma gore kalındı ve biraz basenliydim ama ustum inceydi, karnım omuzlarım biraz kasli, belim incecikti ve kollarım da narin incecikti ama sımdı gobegim var kollarım kalınlasti ve bacaklarım inceliyo. noluyor banaaaaaa

sonuc: kilo aldım galiba :)
çarş gorcez artık. bari yarin az yiyim

Kizlarkaydirigubbakcemile2 COK MUTLUYUM..Sonunda 1 Kilo vermisim.oleyyyyyyyyyyyyy 58.1 ciktim bugun cokkk mutluyummhihoyyyt

Kizlarkaydirigubbakcemile2 COK MUTLUYUM..Sonunda 1 Kilo vermisim.oleyyyyyyyyyyyyy 58.1 ciktim bugun cokkk mutluyummhihoyyyt

kutlarim canim :)) ben de 1 kilo vermisim pazar gunleri tarti gunum gelecek pazari iple cekiyorum insallah gider bi seyler daha ama bugun yemek sonrasi cikolata yedim klava:

günaydın kızlar, ben balon gibi şişiyorum sanırım kilo alıyorum, tartı 56-57 diyor inanmak istemiyorum, tekrar zayıflamak istiyorummafoldumben

günaydın kızlar, ben balon gibi şişiyorum sanırım kilo alıyorum, tartı 56-57 diyor inanmak istemiyorum, tekrar zayıflamak istiyorummafoldumben

aynı durumdayız ama merak etme zayiflicazzzz!!! boyle nereye kadar idare edebiliriz ki, zayıflamamız lazim!! sikilmadan yavas yavas saglam verelim kiloları geri :)yarın tartilcam korkuyorum

slm canlar

benim bugun pek parlak degildi umarim tartiya yansimaz

opuyorumm kolay gelsin

gunun ilk bildirimini uzulerek yapıyorum. verdigim 1 kilocugu da geri almısım = 56
kilo cetvelimi hic ters yonde degistirecegimi dusunmemistim liste yapan varsa beni de ekleyin, artik basliyorum cidden!
simdi 1 saat pilates yapcam sonra da yarim saat tempolu yuricem. bu gazla gidersem bu hafta veririm :)

günaydın kıslar geçen hafta bayram sonrası ailemin yanından geldiğimde 58 kiloydum regli şişliği vardı bir tartıldım 58 kilo çıktım şok oldum yıllar sonra 58 gördüm tartıda
ama bugün tartıldım 56.5 olmuşum bunda reglininde büyük etkisi var aslında bu hafta çok kaçamak yaptım onlarda olmasaydı biraz daha kilo verirdim

Ben cok pismanim.:gitme: Ne guzel 1 kilo vermistim.Dayanamadim gece yarisi puding yaptim 1 kucuk kase yedim. Ondan once ki gunde yine dayanamadim kek yapmistim ondan yedim hemde az da degil.Tartilmaya korkuyorum.mafoldumben Bir kac gun soyle sikica dikkat edeyim de oyle tartilayim bari

ben de 49 a düşmeye çalışıyorum...
boyum 166 sizce çok mu zayıf olur...
eski kilom 49u
2 haftada 58 olmuşum ne güzel 55e düşmütüm ... sütüm kesildi diye durmadan yiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…