• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba bugun carşamba ben yıne 52 yım spordan spora kosusturyorum.bakalım hedefe 50 kıloya nezaman ulaşıcam bu arada lısteye dahıl olmak ısteyen arkadaslar kılo bıldırmı yapalım lutfen yarın lısteyı yapıp yayınlıycam

ayy canim masallah ya ben hastayim hic gozum yok kondisyon bisikletinde bi de cikolata yiyorum bol bol bu ara nolcak bilmiyorum benim halim bi tek pazartesi badminton oynadim o kadar yarin insallah bisikleti kullanirim

canim sabah giremem buyuk ihtimalle kilomda degisiklik yok 51.5 hala :mymeka:

insallah degisecek ama :Saruboceq::Saruboceq:

Herkese merhaba arkadaslar. Ben sevincli haberler veremeyecegim maalesef :gitme: Turkiye den annemler geldi. cesit cesit lokumlar, cikolatalar, kuruyemisler.. Israr da ediyorlar ye diye.. Ve bu hafta regl olacagim o yuzden tartilmaya cesaret edemedim.akannehir Kilo veren ve ayni kalabilen arkadaslarimi tebrik ediyorum..

merhaba burcu hayal
geçen 3 haftada 3 kilo aldığımı yazmıştım yani 59 dan 62 çıktım çok tehlikeli bi tırmanış biliyorum ben genelde zaten kışın kilo alan biriyim birde diyet yapıcam deyince iştah tavan yapıyor:jeyyar: neyse ben 59 kiloya zayıflama hapı ile düşmüştüm 2 aydır içmedim açık davranmayı severim şimdide acaba tekrar içsemmi diye düşünüyorum düşük dozda gerçi biraz kilo vermişim şimdi tartıldım 61. 750 250 gr vermişim diyetsiz:1ninca: napayım ben yaaaa:ecrin_bebek:

merhaba hanımlar
uzun zamandır topiği inceliyorum ama yazmıyordum.160 bounda 56 kiloyum.ve 52-53 e inmek istiyorum.istemek yeterli olmuyor ne yapıyorum şu ana kadar hiç bir şey. ama artık bir yerden başlamak gerek dedim ve pazartesinden beri spor yapıyorum.her gün bir saat. ve haftada 4 gün oruç tutuyorum.

bende gruba dahil olmak istiyorum ne yapmam gerekiyor.....

bnde 55 kiloyum boyum 1.62 civarlırnda 50 olmak istiyorum..Hadi bakalım inş.zayıflarız..
Bugün sabah bir simit yedim ardından yulaflı bskivü yedimmm :kedi: yeşil çayla beraber öğlen bişeycik yiyemedim sanırım elma sirkesi iştahımı kapadı akşam gelincede yne bskivü yyedm yulaflıı + yeşil çay

kızlar bu haftaki listemız
YESA:51.5
YASEMN:61.75
SULEULKU:56
JELL:55
PLUGıNBABY:53
TWEETY:60.3
WWWqUıNN:55
MıRGE:58
BOZO:56.5
PARVıNA:57
BURCUHAYAL:52

bu hafta da pek ıc acıcı bı lıste goremedım kızlar önerım hakkında yorumlarınızı beklıyorum kızlar rekabetı arttırmak ıcın bıseyler yapalım

bnde 55 kiloyum boyum 1.62 civarlırnda 50 olmak istiyorum..Hadi bakalım inş.zayıflarız..
Bugün sabah bir simit yedim ardından yulaflı bskivü yedimmm :kedi: yeşil çayla beraber öğlen bişeycik yiyemedim sanırım elma sirkesi iştahımı kapadı akşam gelincede yne bskivü yyedm yulaflıı + yeşil çay

canım hos geldın lısteye ekledım senı aslında çarşamba gunlerı tartı gunumuz bıldırm yapıyoruz aklında bulunsun.onun dısında gun ıcınde neler yedıgını dıyet ıcın neler yaptıgını yada kafana takılan soruları paylasabılırsın bırbırımıze destek olucaz bırlıkten kuvvet dogar demısler dımıopuyorumnanaktan

merhaba hanımlar
uzun zamandır topiği inceliyorum ama yazmıyordum.160 bounda 56 kiloyum.ve 52-53 e inmek istiyorum.istemek yeterli olmuyor ne yapıyorum şu ana kadar hiç bir şey. ama artık bir yerden başlamak gerek dedim ve pazartesinden beri spor yapıyorum.her gün bir saat. ve haftada 4 gün oruç tutuyorum.

bende gruba dahil olmak istiyorum ne yapmam gerekiyor.....

canım hos geldın lısteye ekledım senı aslında çarşamba gunlerı tartı gunumuz bıldırm yapıyoruz aklında bulunsun.onun dısında gun ıcınde neler yedıgını dıyet ıcın neler yaptıgını yada kafana takılan soruları paylasabılırsın bırbırımıze destek olucaz bırlıkten kuvvet dogar demısler dımıopuyorumnanaktan

kış geldi hepimiz rejim olayını gevşettik nasılsa lahana gibi kat kat giyiniyoruz yaz olsa nasıl kilo verirdik

merhaba burcu hayal
geçen 3 haftada 3 kilo aldığımı yazmıştım yani 59 dan 62 çıktım çok tehlikeli bi tırmanış biliyorum ben genelde zaten kışın kilo alan biriyim birde diyet yapıcam deyince iştah tavan yapıyor:jeyyar: neyse ben 59 kiloya zayıflama hapı ile düşmüştüm 2 aydır içmedim açık davranmayı severim şimdide acaba tekrar içsemmi diye düşünüyorum düşük dozda gerçi biraz kilo vermişim şimdi tartıldım 61. 750 250 gr vermişim diyetsiz:1ninca: napayım ben yaaaa:ecrin_bebek:

canım bence haplardan once bı kendın vermeye calıs bılıyorsun uzmanlar pek ılac tavsıye etmıyorlar hatta tehlıkelı oldugunu soluyorlar.cok sıkı bı dıyet yapma bence abur cubur dan uzak dur canın cok ısterse sadece tadına bakmakla yetın benım canım cok tatlı turu seyler cektıgınde bı tane azıma atıyorum kesıyor.eger tamamen yasaklarsam saldırmaktan korkuyorum.oyuzden kendını cok kasmadan porsıyonlarını kuculterek hareketı artırark bı basla.onemlı olan yedıklerının nekdarını yaka bıldıgın.bu yuzden hareketlı olamya calıs spor yap mesela,fazla oturma ozelıkle yemeklerden sonra ben hemen oturmadan elımde bulasık yıkarım hareket olsun dıye.temızlık yaparım kendımı oyalamak ıcın hareket etmek ıcın bı yuruyus bandım var yuruyorum.gercı sımdı platese ve kondısyona da basladım.sıkılasmak ıcın. hadı kolay gelsın opuyorumnanaktan

mrb kızlar:)bende yarın dıyete baslıyorm:)suan ıtıbaryle tartldm 58.3 kıloyum hedefm 50.Haftda 1 kılo versem super olur .Her gun yarım saat yurumeyı duusnuyorm .Tavsiyelerınızı beklıyorm:)

kızlar ben akşamları geç yemek yememek için uğraşıyorum ama saat 10 olunca dayanamıyorum ne varsa yiyorum sonra çok pişman oluyorum cokacimcoook

bana ceza verin ya da kendime ceza verebileceğim etkili bi yöntem lütfeeenn mafoldumben

tek derdınız bu olsun hayattaaaaaaaaaaaaa ya ınsan 50lı kılolarda olup dıyet yaparmı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:olmaz:

Back
X