Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba bugun carşamba ben yıne 52 yım spordan spora kosusturyorum.bakalım hedefe 50 kıloya nezaman ulaşıcam bu arada lısteye dahıl olmak ısteyen arkadaslar kılo bıldırmı yapalım lutfen yarın lısteyı yapıp yayınlıycam
bnde 55 kiloyum boyum 1.62 civarlırnda 50 olmak istiyorum..Hadi bakalım inş.zayıflarız..
Bugün sabah bir simit yedim ardından yulaflı bskivü yedimmm :kedi: yeşil çayla beraber öğlen bişeycik yiyemedim sanırım elma sirkesi iştahımı kapadı akşam gelincede yne bskivü yyedm yulaflıı + yeşil çay
merhaba hanımlar
uzun zamandır topiği inceliyorum ama yazmıyordum.160 bounda 56 kiloyum.ve 52-53 e inmek istiyorum.istemek yeterli olmuyor ne yapıyorum şu ana kadar hiç bir şey. ama artık bir yerden başlamak gerek dedim ve pazartesinden beri spor yapıyorum.her gün bir saat. ve haftada 4 gün oruç tutuyorum.
bende gruba dahil olmak istiyorum ne yapmam gerekiyor.....
merhaba burcu hayal
geçen 3 haftada 3 kilo aldığımı yazmıştım yani 59 dan 62 çıktım çok tehlikeli bi tırmanış biliyorum ben genelde zaten kışın kilo alan biriyim birde diyet yapıcam deyince iştah tavan yapıyor:jeyyar: neyse ben 59 kiloya zayıflama hapı ile düşmüştüm 2 aydır içmedim açık davranmayı severim şimdide acaba tekrar içsemmi diye düşünüyorum düşük dozda gerçi biraz kilo vermişim şimdi tartıldım 61. 750 250 gr vermişim diyetsiz:1ninca: napayım ben yaaaa:ecrin_bebek: