• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada bugun yedıklerım
sabah klasık kahvaltı peynır lıght ekmek azcık pekmez ve şekersiz çay
ara:turk kahvesı
ögeln:çorba ve çavdar ekmegı 1 dılım
akşam:corba ızgara balık salata 1-2 saat sonra bıraz çıkolatalı tatlı gun ıcınde de su tabıkı

ben de yediklerimi yazim:
sabah 1yumurta, peynir, ekmek, bi de biberli ekmek
oglen kucucuk bi muz:)
aksam yogurtlu makarna (porsiyon biraz buyuktu)
ask-ı memnu izlerken: biraz cerez ve diyet kola :( :)

ya ben biraz fazla mi yiyorum yaaa, ama bundan bile fazla yerdim kilo da almazdim ben yaaa.. yaslaniorum galiba :( neyse yavas yavas azaltcam artik yediklerimi.

iyi geceler.

Selam hepinize kızlar, geçen hafta kilo bildirimi yapmadım çünkü rejim yapamadığım için canım sıkkındı ve tartılmaya korkuyordum ve bir karar aldım 56 olmadan buraya geri dönmeyeceğim. Yani 1.5 kilo vermeden. En iyi ihtimalle 1-2 hafta gibi bir sürede olur sanırım bu. Kendimi cezalandırıyorum. Okudum da bir çoğumuz aynı durumdayız galiba, soğuyan havalar hep suçlu:) Burcucum kalori cetvelin çok faydalı olmuş, çok sağol.
Neyse şimdilik hoşçakalın. 56 olduğumda görüşürüz. Öpüyorum hepinizi:)

kılo veren arkadaslarımızı tebrık edıyorumkaydirigubbakcemile5
ama haftaya daha cok katılım olur ınşallahkaydirigubbakcemile2
ınşallah haftaya kadar hepımız bırazcık daha ıncelırız dımı daha canlı bol kupalı bı lıstemız oluropuyorumnanaktan

slm canim beni de eklersen sevinirim
52.5 ile basladim gecen pazar 51.5 geldim ki cok dikkat etmistim o hafta ama bu hafta cok fenaydi insallah almamisimdir

yarin tartilacagim :gitme:

ben de varımm bu kategoride olmak çok güzel! 2 ay önce 63.3 kiloydum çünkü ve inanın gbir genç kız için annesiyle aynı kiloda olmak kadar kötüsü yoktur.. :D
şimdi 54.8 kiloyum hedefim 50 olmak umudunuzu kaybetmeyin ama her şeyden önemlisi bunu gerçekten istemek ben bir şey keşfettim ve gerçekten eskiden çok yiyordum ve şimdi bu yöntemle kendimi daha iyi kontrol ediyorum :)
eliniz tatlıya uzandığında şu soruyu sorun bu içi yağ dolu kalori deposunu mu yemek istiyorum yoksa yazın bikini giyip bana bakanlara tip tip bakmak mı? :D
saçma gelmesinn gerçekten benim için işe yaradı :D
1 hafta sonra tekrar yazacağım hepinize başarılar dilerimmm :)

ben de varımm bu kategoride olmak çok güzel! 2 ay önce 63.3 kiloydum çünkü ve inanın gbir genç kız için annesiyle aynı kiloda olmak kadar kötüsü yoktur.. :D
şimdi 54.8 kiloyum hedefim 50 olmak umudunuzu kaybetmeyin ama her şeyden önemlisi bunu gerçekten istemek ben bir şey keşfettim ve gerçekten eskiden çok yiyordum ve şimdi bu yöntemle kendimi daha iyi kontrol ediyorum :)
eliniz tatlıya uzandığında şu soruyu sorun bu içi yağ dolu kalori deposunu mu yemek istiyorum yoksa yazın bikini giyip bana bakanlara tip tip bakmak mı? :D
saçma gelmesinn gerçekten benim için işe yaradı :D
1 hafta sonra tekrar yazacağım hepinize başarılar dilerimmm :)

supersin Kayra alkisalkisalkis
hosgeldin aramiza. ama 1 hafta cok uzun. her gun ne yediklerini hangi egzersizleri yaptigini da paylasirsan daha guzel olur bence :) boylece biz de seninble motive oluruz :) sen de yazdikca daha da motive olursun ;)
kaydirigubbakcemile2

kizlar gunluk egzersizlerimizi de paylasalim. sadece az yiyerek belki kilomuz azalir ama daha sekilli olmak icin spor da sart. ben pilates yapıyorum h.ici. hafta sonu da yuruyuse baslicam. siz neler yapıosunuz bu aralar?

BURCUHAYAL oncelikle ozur dilerim:çok üzgünüm:ben mesajini yeni gordum. Benim boyum 170 kilom 58.1 di.Kendimi cok siskin hissediyordum pirinc lapasi diyetini yaptim 2 gun su anda 57.8 imalkisalkisalkis Kilom fazla degil aslinda ama vucudum kilo almaya oldukca meyilli. 4 ay once evlendim 55 kiloyla 59 a cikiverdim hemen. Diyetisyen de metabolizmamin cok hizli calismadigini soylemisti. Ben 55-56 kg geri donmek istiyorum. Insallah birlikte, birbirimize destek olarak motive oluruz.Sevgiler...

Boyum 170
Kg 57.8

kizlar gunluk egzersizlerimizi de paylasalim. sadece az yiyerek belki kilomuz azalir ama daha sekilli olmak icin spor da sart. ben pilates yapıyorum h.ici. hafta sonu da yuruyuse baslicam. siz neler yapıosunuz bu aralar?

slm canim ben pazartesileri badminton oynuyorum diger gunler de kondisyon bisikletini kullanmaya calisiyorum ama bu hafta asiri yogundum hic kullanamadim insallah gelecek haftadan itibaren tekrar baslayacagim

supersin Kayra alkisalkisalkis
hosgeldin aramiza. ama 1 hafta cok uzun. her gun ne yediklerini hangi egzersizleri yaptigini da paylasirsan daha guzel olur bence :) boylece biz de seninble motive oluruz :) sen de yazdikca daha da motive olursun ;)
kaydirigubbakcemile2

tsekkur ederım sndee ve oldukca acıksozlusun :1hug:
gunde 4 ogun yıyorum k-flakes dıyetı yapıyorum ve 2 haftada 57.4ten 54.8e dustum onerıyorum kesınlıkle :)
sabah: k-flakes (yarım yaglı sutle)
ara: elma ya da k-bar visneli (90 kcal doya doya tuketınn :D)
ogle: haslanmıs patates havuc ve bezelye + ton balıgı
aksam: k-flakes
1 porsiyon k-flakes hazırlamak ıcın olculer: 1.5 su bardagı k-flakes + 1 su bardagı sut
afıyet olsunn

:) kayra tesekkurler paylasim icin :)
ben de denemeyi dusunuyodum 2hfta 2 kase diyetini, bi de zaten cok seviyorum k-flakes i. amaaa ogle veya aksam ogununde canım sutlu bisey yemek istemio :(
:)

buarada bugun 1 saat pilates yaptım.
kahvaltida 1 yumurta ve 1 dilim ekmek yedim sadece.
oglen corba ve 1 dilim ekmek.
aksam cok az kısır yaninda da baya salata yedim.

kızlar sabah kahvaltı da acı yemek çok iyiymiş 2 tane acı biber yiyebilirmişz
ılık su içip 2 dakika tempolu yürümek iyiymiş sabahları

selam kizlar

yarin tartilacagim sali gunu kilolarimizi soyluyoruz degil mi ya da carsamba insallah guzel bi seyler gosterir tarti cunku bu hafta pek iyi degildi

su cikolata ya da kurabiye ya da tatli seyleri bi birakabilsem :((((

Back
X