kizlar beni de araniza alir misiniz :çok üzgünüm: ben 49 kiloyum ama boyum 153 kemiklerimde çok hafif ve boyum da çok kısa olduğu için kilolu duruyorum.40-50 kilo arası bi grup da yok :1no2: kilo vermek istiyorum. 44 45 kilo olursam zayıf durmam ama mihrabim yerinde olur. benim mihrap şu anda göğe dayandı
rejime haftaya başlıycaktim ama bu sabah kahvaltıdan sonra kendimi çok suçlu hissettim hemen başladım. kahvaltıda peynirli yumurta iki zeytin ve ortalama iki dilim ekmeği yuvarladım. :) arkasindan da yarım bardk kola içtim. sonra rejime başlamaya karar verdiğim için sabah ki kalorileri dengelesin diye öğlen bişey yemedim. akşam da 1 tabak ıspanak + 2 kaşık ( valla yoğurdu sevdiğim için biraz kaşik olayını abarttim 3 kaşiklik yoğurdu 2 kaşiğa doldurdum - kendimi kandiririm aama sizi asla :1ninca: )
yanında da salata yedim. 1 dilim kepek ekmeği yedim bir de. Bu arada akşam yemeğinden önce 1 saat hızlı tempoda yürüdüm. şu anda miğdem bir senfoni orkestrasini aratmiycak şekilde gürül gürül gurulduyo hala daaha bi salataık kemirsem mi diye düşünüyorum ama bu gün sanirim çok yedim ben o salataliğin kalorisiyle kaç dakika yürümem gerektiğini düşünüp kendimi engellemeye çaişiyorum![]()
başka yapmam gereken bir şey var mı? Nasıl sizce ilk gün çok mu kötü geçmiş.
Canım çok yedim diyorsun ama kahvaltı dışında çok az yemişsin, böyle yaparsan metabolizmanı zayıflatırsın. Hadi hepsini anladım da o kadar acıkmana rağmen salatalık neden yemedin ki, o kadar az kalorisi var ki, iki sallansan giderdi. Bu kadar eziyet etme kendine, böyle ağır rejimlerin sonucu genel de isyan edip yemeklere gömülmekle son bulur uyarıyım. Sabırsız olmayıp yavaş yavaş vermek lazım kiloları.