• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar beni de araniza alir misiniz :çok üzgünüm: ben 49 kiloyum ama boyum 153 kemiklerimde çok hafif ve boyum da çok kısa olduğu için kilolu duruyorum.40-50 kilo arası bi grup da yok :1no2: kilo vermek istiyorum. 44 45 kilo olursam zayıf durmam ama mihrabim yerinde olur. benim mihrap şu anda göğe dayandı:(

rejime haftaya başlıycaktim ama bu sabah kahvaltıdan sonra kendimi çok suçlu hissettim hemen başladım. kahvaltıda peynirli yumurta iki zeytin ve ortalama iki dilim ekmeği yuvarladım. :) arkasindan da yarım bardk kola içtim. sonra rejime başlamaya karar verdiğim için sabah ki kalorileri dengelesin diye öğlen bişey yemedim. akşam da 1 tabak ıspanak + 2 kaşık ( valla yoğurdu sevdiğim için biraz kaşik olayını abarttim 3 kaşiklik yoğurdu 2 kaşiğa doldurdum - kendimi kandiririm aama sizi asla :1ninca: )
yanında da salata yedim. 1 dilim kepek ekmeği yedim bir de. Bu arada akşam yemeğinden önce 1 saat hızlı tempoda yürüdüm. şu anda miğdem bir senfoni orkestrasini aratmiycak şekilde gürül gürül gurulduyo hala daaha bi salataık kemirsem mi diye düşünüyorum ama bu gün sanirim çok yedim ben o salataliğin kalorisiyle kaç dakika yürümem gerektiğini düşünüp kendimi engellemeye çaişiyorum:D

başka yapmam gereken bir şey var mı? Nasıl sizce ilk gün çok mu kötü geçmiş.

Canım çok yedim diyorsun ama kahvaltı dışında çok az yemişsin, böyle yaparsan metabolizmanı zayıflatırsın. Hadi hepsini anladım da o kadar acıkmana rağmen salatalık neden yemedin ki, o kadar az kalorisi var ki, iki sallansan giderdi. Bu kadar eziyet etme kendine, böyle ağır rejimlerin sonucu genel de isyan edip yemeklere gömülmekle son bulur uyarıyım. Sabırsız olmayıp yavaş yavaş vermek lazım kiloları.

simply dimple o wight lost ticker ı nasıl yapabilirim? imza kısmını bir türlü bulamadım.

kızar bir de yarin işten firsat bulabilirsem bi lahana çorbası yapıcam tarifini buldum veriyim :

Özel Lahana Çorbası

Lahana çorbası malzemeleri:
6 tane yeşil soğan, 2 yeşil biber, 1 tane rendelenmiş domates , 1 demet kereviz, 1/2 lahana 1 paket tavuk ya da dana bulyon, isteğe göre, tuz, karabiber, sarmısak ve maydanoz.
bunun özel diyeti var ama kendi diyet listenize de ekleyebilirsiniz, zayıflatıcı etkisi varmış

Profil ayarlarında ticker linkini ekleyebileceğin bir bölüm var oradan yapabilirsin.

Kizlar merhaba..Kullanmis oldugum dogum kontrol hapini bu ay biraktim. Reglimin 3.gunu olmasina ragmen hala vucudum normale donmedi.Kilom 3 kilo kadar fazla cilkiyor.Ve cok fazla hassasiyet var.Koluma dokununca bile aci hissediyorum.Insallah en kisa zamanda normale donerim.Balona dondum:gitme: 57-58 arasinda gidip gelen kilom 61e cikti hemde 1 haftada..Bu cok moral bozucu..

Ödem problemin varsa ben de ona uygun bir bitki çayı tarifi var, metabolizmaya ve sindirime de faydalı istersen tarifini verebilirim.

gunaydin kizlar yeni gelenler hosgelmisler aramiza

sabah kalkar kalmaz bozo dedi diye mekik cektim 20 tane ayaklar yerde 10 tane ayaklar 90 derece 10 tane de ayaklar havada

1 bardak su ictim (kendime hayret ettim:)
kahvalti
1 tost ekmegi
kucuk domateslerden
tost ekmegi uzerine cok az krem peynir
azicik kasar peyniri

bu kadar :)

bu arada listeleri duzenlemeye calistim yeni gelen arkadaslari da ekledim ama dedigim gibi bi kac arkadas var bilgi eksikligi gidermeye calisiyoruz yardimci olursaniz iyi olur tesekkurler

burcu hayal ulasmak istedigi kilo

yasemn boy

guguz boy

bal perisi su anki kilon 61 ama ulasmak istedigin kilo 57 sanirim degil mi bi de boy??

kolay gelsin kizlar opuyorumm

yesa mekik çektin mi sabah kalkınca :))

cekmem mi canim sen dersin de :)) yukarida da yazmistimm sen 10 demistin ben

20 ayaklarim yerde cektim
10 ayaklarim 90 derece iken cektim
10 da ayaklarim havada cektim

hatta kalkinca seni dusunup su bile ictim opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

kizlar beni de araniza alir misiniz :çok üzgünüm: ben 49 kiloyum ama boyum 153 kemiklerimde çok hafif ve boyum da çok kısa olduğu için kilolu duruyorum.40-50 kilo arası bi grup da yok :1no2: kilo vermek istiyorum. 44 45 kilo olursam zayıf durmam ama mihrabim yerinde olur. benim mihrap şu anda göğe dayandı:(

rejime haftaya başlıycaktim ama bu sabah kahvaltıdan sonra kendimi çok suçlu hissettim hemen başladım. kahvaltıda peynirli yumurta iki zeytin ve ortalama iki dilim ekmeği yuvarladım. :) arkasindan da yarım bardk kola içtim. sonra rejime başlamaya karar verdiğim için sabah ki kalorileri dengelesin diye öğlen bişey yemedim. akşam da 1 tabak ıspanak + 2 kaşık ( valla yoğurdu sevdiğim için biraz kaşik olayını abarttim 3 kaşiklik yoğurdu 2 kaşiğa doldurdum - kendimi kandiririm aama sizi asla :1ninca: )
yanında da salata yedim. 1 dilim kepek ekmeği yedim bir de. Bu arada akşam yemeğinden önce 1 saat hızlı tempoda yürüdüm. şu anda miğdem bir senfoni orkestrasini aratmiycak şekilde gürül gürül gurulduyo hala daaha bi salataık kemirsem mi diye düşünüyorum ama bu gün sanirim çok yedim ben o salataliğin kalorisiyle kaç dakika yürümem gerektiğini düşünüp kendimi engellemeye çaişiyorum:D

başka yapmam gereken bir şey var mı? Nasıl sizce ilk gün çok mu kötü geçmiş.

canim bir salatalik 14 kalori bi sey olmaz bu kadar sikma canini
ama kola cips cikolata biskuvi hepsini birak
bi de gunluk paylasim yaparsan ne yedigini ne yaptigina dair
carsamba gunleri de kilonu yazarsan super olur :lepi:

aferin
sabahları suyunu ılık iç hatta limon damlatıp hiç hiçbirşey yemeden iç

evet canim limon var mi diye baktim ama malesef bulamadim

eskiden kalkar kalmaz elma sirkesi+bal+sicak su icerdim ki o da bence cok etkili
midesinde sorun olmayan arkadaslar deneyebilirler kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar benide aranıza alırnısınızkaydirigubbakcemile2
boyum 163 kilom 58 idi şimdi 56.3 gr.
bugün diyette 6. günüm
amacım 49 kilo olmak evlenmeden önce 45 idim şimdi en azaından 49 olmak istiyorum

evet canim limon var mi diye baktim ama malesef bulamadim

eskiden kalkar kalmaz elma sirkesi+bal+sicak su icerdim ki o da bence cok etkili
midesinde sorun olmayan arkadaslar deneyebilirler kaydirigubbakcemile5

kızlar ben balsız içiyorum yanlış mı yapıyorummafoldumben

kızlar ben balsız içiyorum yanlış mı yapıyorummafoldumben

yok canim icebiliyorsan balsiz ic tabii kesinlikle etkili :)

listeye ekledim canim seni de carsamba gunleri kilo bildirimi yapiliyor eger 3 hafta ust uste kilo bildirimi yapmazsan listeden cikartiliyorsun

bu arada 6 gunde nasil verdin canim cok guzel verdim 1bucuk kilodan biraz fazla kaydirigubbakcemile3 bravo valla opuyorumnanaktan

canım sabah sirkeli su
yarım saat spor
kflexs bi porsiyon
maydanoz suyu sabah akşam taze olarak birer bardak
arada elma ve engeç 18 00de salata peynirli ve 2-3 dilim lıght ekmekle
akşam çok acıkırsam bi elme daha
ama 2 günde bir kaçamak yapıyorum mesala dün çorba 4 kaşık piav yedim 2 dilim ekmekle:kedi:
birden kilo vermek istemiyorum 2 ay verdim kendime geri gelsin istemiyorum

ben de sabah herzamanki gibi ılık limonlu su
biraz beyaz peynir 2 tane etimek
öğlen 1 kase yeşil mercimek çorbası
biraz öncede sonunda makarna yedim birazcık tereyağ koydum biraz ketçap :kedi:
1.5 litre su içtim şimdiye kadar
akşama da sadece bol marul salatası yerim makarnayı telafi ederim

kızlar merhaba lıste hazırlıkları ıcın tşk ederım ozverınız ıcın yesa ve bozo ya ama bende ulasmak ıstedıklerınız kılo dursun ama ben lısteyı yaparken yanı kılo bıldırmı yaptıgımz gun carsamba gunu yayınladıgım lıstede sadece o haftakı kılo ve nekadar alıp veya verıldıgını yazcam tabı herkes duzenlı bıldırm yaparsa. obur turlu uzun ve karısık bı lıste oluyo ok ama yesacım yaptıgın lısteyı kayır ettım tekrar tşk edıyorum.

ben de sabah herzamanki gibi ılık limonlu su
biraz beyaz peynir 2 tane etimek
öğlen 1 kase yeşil mercimek çorbası
biraz öncede sonunda makarna yedim birazcık tereyağ koydum biraz ketçap :kedi:
1.5 litre su içtim şimdiye kadar
akşama da sadece bol marul salatası yerim makarnayı telafi ederim

Canım makarna o kadar zararlı değil ya, kalorisi düşük. Makarna diyeti bile var hatta.
Gördüğüm en mükemmel diyetlerden biri. Haftada 2 kilo falan verebiliyorsun. Ama ben düzenli yiyemediğimden yapamıyorum. Makarnayı kötülemeyelim lütfen:D Yaşasın makarna.

Canım makarna o kadar zararlı değil ya, kalorisi düşük. Makarna diyeti bile var hatta.
Gördüğüm en mükemmel diyetlerden biri. Haftada 2 kilo falan verebiliyorsun. Ama ben düzenli yiyemediğimden yapamıyorum. Makarnayı kötülemeyelim lütfen:D Yaşasın makarna.

makarnayı kötülermiyim canım ben çok seviyorum makarnayı ben bayadır yemiyordum iyi geldi özlemişim

Kızlar benide alırmısınız aranıza bende 54 kg ve 155 boyundayım yanlız benim gögüslerim biraz büyük ve kalçalarımın geniş olması sebebiyle daha kilolu gösteriyorum yani kimse 54 kg olduguma inanmıyorum bu arada 1 tanede oğlum var bende bu hafta başladım diyete
sabahları 1 dilim çavdar ekmeği peynir bazen yumurta haşlanmış bol salata yiyorum
öğlen meyva yoğurt falan la geçiştiriyorum ama akşama kadar da kurt gibi acıkmış oluyorum işte bende öğlenleri yemek yeme alışkanlığı yok bir türlü yiyemiyorum sonrada bütün hıncı akşamdan çıkıyo
akşamlarıda 1 dilim çavdar ekmeği ve sebze yemeği yiyorum
yaklaşık 4 gün oldu diyet yapalı ben tam bir tatlı canavarıyım ama yiyemiyorum ve kendimi okadar mutsuz hissediyorum ki markette abur cubur reyonuna kafamı bile çevirmiyorum kendimi zor zabdediyorum ama 4 gün başardım işallah devamı gelir
üstelik ben 2.bi hamilelik planı içerisindeyim ama önce şu fazla kilolardan kurtulayım bide 2.hamileliğin kalan kiloları eklenirse nası veririm ben bunları o yüzden acil bi 5 kg atmak istiyorum işallah
herkese kolay gelsin

Back
X