- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
canım sabah sirkeli su
yarım saat spor
kflexs bi porsiyon
maydanoz suyu sabah akşam taze olarak birer bardak
arada elma ve engeç 18 00de salata peynirli ve 2-3 dilim lıght ekmekle
akşam çok acıkırsam bi elme daha
ama 2 günde bir kaçamak yapıyorum mesala dün çorba 4 kaşık piav yedim 2 dilim ekmekle:kedi:
birden kilo vermek istemiyorum 2 ay verdim kendime geri gelsin istemiyorum
masallah canim ben de maydanoz suyunu denemistim asiri sekilde terletiyordu beni gercekten ise yariyor sanirim ama su an hic birini deneyemem sanirim en guzeli zaten canim yavas yavas vermek yoksa fazlasiyla geri aliniyor kaydirigubbakcemile5
limon yoksa canım ılık su bile içsen çok iyi
evet canim haklisin oyle yapiyorum artik bu arada bir bardak su daha ictim yavas yavas hem de bi de kahve ictim cok az sekerli :kedi:
kızlar merhaba lıste hazırlıkları ıcın tşk ederım ozverınız ıcın yesa ve bozo ya ama bende ulasmak ıstedıklerınız kılo dursun ama ben lısteyı yaparken yanı kılo bıldırmı yaptıgımz gun carsamba gunu yayınladıgım lıstede sadece o haftakı kılo ve nekadar alıp veya verıldıgını yazcam tabı herkes duzenlı bıldırm yaparsa. obur turlu uzun ve karısık bı lıste oluyo ok ama yesacım yaptıgın lısteyı kayır ettım tekrar tşk edıyorum.
rica ederim canim yardimci olabildiysek ne mutlu opuyorumnanaktan sen daha iyi bilirsin canim nasi yaparsan carsambalari ama bi tek boylari da yazarsan cok sevinirim zemuszemus tekrardan herkeslere kolay gelsin :lepi: