• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

spor yaparım ama zaten fazla yemiyorum neden kilo aldığımıda tahmin edebiliyorum aslında düzensiz besleniyorum sabah öğlen fazla bişi yemem ekmek dahi ama akşam eşim gelince onunla birlikte yemek çay ve kuruyemiş tüketiyorum bunun için fikri olan tşkkafamçokkarıştı

slm kızlar nasılsınız benimde amacım 50ye düşmek yani birascık göbek yaptım malesef şuan 56 yım tahmini tekrar eski halime dönmek istiyom

hosgeldin canim aramiza opuyorumnanaktan listemize seni de ekledim 19 kisi olduk carsamba gunleri kilo bildirimi yapiyoruz canim gun icerisinde de yediklerimizi paylasiyoruz ve yaptigimiz hareketleri zemuszemus

burcuhayal listeleri hazirliyor saolsun kaydirigubbakcemile5

bozo da bu haftaki diyet kocumuz ceza verebilir, aman dikkat :1ninca:

hosgeldin canim aramiza opuyorumnanaktan listemize seni de ekledim 19 kisi olduk carsamba gunleri kilo bildirimi yapiyoruz canim gun icerisinde de yediklerimizi paylasiyoruz ve yaptigimiz hareketleri zemuszemus

burcuhayal listeleri hazirliyor saolsun kaydirigubbakcemile5

bozo da bu haftaki diyet kocumuz ceza verebilir, aman dikkat :1ninca:

slm yesa ay çok sevindim ama bişi söyleyim ben daha yeni olduğum için siteyi çözmeye çalışıyorum nasıl takip edebilirim a.s. opuyorumnanaktan

yukarda sayfa numaralarının altında seçenekler var konuya abone ol de sonra kullanıcı panelinden takip edebilirsin ecem

kızlar geçmişi okudum benden sonra dün ne çok konuşmuşsunuz öylekaydirigubbakcemile3
bozocum tebrikler canım çok sevindim senin adına
yesacım bencede bu gün geçti tartılma bugün
ama ben tartıldım yine 55.60 olmuşum:lepi:
geçen p.tesi başladım bugün tam 1.haftam ve tamı tamına 2.40 gr vermişim
üstelik hala şişim
azim çok önemli gerçekten
bi de iyiki sizinle tanışmışım bana çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim hepinize Şeniz

teşekkür ederim nazz ben de seni tebrik ederim sen daha çok kilo vermişsin
bu arada 4 tane fındık yedim
reglim yaklaşıyor habire bişeyler yemek istiyorum ama yemiycem :olmaz:

slm yesa ay çok sevindim ama bişi söyleyim ben daha yeni olduğum için siteyi çözmeye çalışıyorum nasıl takip edebilirim a.s. opuyorumnanaktan

canim simdi yukarida secenekleri goreceksin ilk mesaj yazan arkadasin ust sag tarafinda ona tikladigin zaman BU KONUYA abone ol diye bi sey cikacak kaydirigubbakcemile2

daha sonra her girdiginde kullanici paneline tiklarsan direkt konumuzu gorursen ulasman cok daha kolay olur opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar geçmişi okudum benden sonra dün ne çok konuşmuşsunuz öylekaydirigubbakcemile3
bozocum tebrikler canım çok sevindim senin adına
yesacım bencede bu gün geçti tartılma bugün
ama ben tartıldım yine 55.60 olmuşum:lepi:
geçen p.tesi başladım bugün tam 1.haftam ve tamı tamına 2.40 gr vermişim
üstelik hala şişim
azim çok önemli gerçekten
bi de iyiki sizinle tanışmışım bana çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim hepinize Şeniz

ay ben de bir onceki mesajimda resimli resimli aciklamistim gerek yokmus onu sileyim bari sengözlerimebaksanab

gercekten masallah canim sana cok guzel vermissin ben de tartilacagim bugun yazarim insallah birazdan cikip utu temizlik falan filan sonra da tarti ogle yemegi yok aksama da Allah kerim dolapta yine cheese kek gordum yine ama yemicem mafoldumben

haklısın bozocum bu dönem tatlı dönemleri ama biz yememeyi başaracağız
nedense benim canım tatlı istemiyorCADIARZU
en kötü tatlı bi sakız at ağzına o keser seni

haklısın bozocum bu dönem tatlı dönemleri ama biz yememeyi başaracağız
nedense benim canım tatlı istemiyorCADIARZU
en kötü tatlı bi sakız at ağzına o keser seni

ben su içiyorum
bide dişimi fırçalamayı deniycem canım tatlı isteyince diş macunu tat veriyor tatlı isteğini dindirir

ecem bozo vallahi mükemmel bi menü çalışınca çok zor oluyo benim için
sabah sadece 2 dilim lıght ekmek ve bi yumurta yedim
şimdi bi yeşil elma yiyeceğim
sonrada 17 00 de yiyicem ama ne yiyeceğim onu bilmiyorum
en kötü bi çorba ve 2 dilim ekmekle kapatıcam günü
çok acıkırsamda meyve yerim

sakın yeme yesa bu sefer cezam ağır olur ona göre

yok canim bitse de ben de kurtulsam yaa :(( bi de bugun evde tekim :( umarim yemem ivir zivir neyse canlar ben cikar utu temizlik beni bekler yeniden gorusunceye kadar tatli neyim yemeyin kaydirigubbakcemile3 gelince kilomu yazacagim insallah akannehir

evet bozocum kesinlikle işe yarıyor fırçalamak bende iştahımı kesmek istediğimde fırçama koşarım:lepi:

geç kalma yesacım özleriz sonra:oklava:
bende dün gece yaptım ütüyü saat 01 00 geliyodu perdelerimi ütüledim

kızlar hafta da 1-2 kez sebze yiyin ihmal etmeyin
bazen ben haftada 1 kereviz yerim
diyet yapıcaz diye sağlığımızdan olmıyalım

yesa kolay gelsinn ütü yaparken aç müziği göbek at daha çok kalori yakarsın kaydirigubbakcemile3

Back
X