Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günde ne kadar su tüketiyorsunuz yerimseniben
2-2.5 litre içiyorum kışın fazla içmeye gerek yok
su içmeyi ihmal etme
ben 2 bardak anca içiyorum günde bazen unutuyorum ne yapcaz anlaşıldı 1 litre içsem yine kafi 2 bardaktan iiidir yerimseniben
aaaaa 2 bardak mı nasıl duruyorsun sussuz
bak yesayı alıştırdım seni de alıştırırım
hadi kalk şimdi iç suyunu
o kadar güzel yağmur yağıyor ki anlatamam kızlar
of ben böyle havalarda nescafe içmeye bayılırdım
ama hayatta içmem merak etmeyin kızlar hiç ceza almaya niyetim yokkaydirigubbakcemile3
afaerin ecem
hiç olmazsa saatte 1 su iç
ben de pırasa yedim biraz çorba yedim 1 tane de galeta yedim
sanırım 1 kaşıkta pilav yerim çok canım çekti
yesil cayin zayiflamaya buyuk faydasi var bence birde bunu deneyin ben 3 kilo verdim 1 ayda simdi 56 kilo oldum birde yuruyus te cok iyi geliyor
kızlar bu meyve işi iyi geldi sabah kalkinca 1 tane portakal yedim şimdi akşama kadar aciktikça portakal yiycem akşam da kepek ekmeğine tost ve zeytin salatalik ayran yoksa tansiyonum düşüyo. ama çok etkili oldu dün meyve yemem sanki böyle bi hafiflik hissettim ilk defa belki biraz inmiş olabilirim. bu arada wc ye gitme konusunda da işe yariyo :kedi:
afiyet bal şeker olsun bende süt havuç biraz fıstık ve suyla duruyorum bu saate kadar daha doğrusu canım çekmiyo ben hep böleyim ama göbek var işte ay aklıma geldi yine ben 1 bardak daha su içeyim ama vc işi var bidekaydirigubbakcemile3
saol
sana ceza veriyim mi mekik cezası göbeğini ertimeye yardımcı olur
30 tane yarım mekik çek