50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm Gzmnc, naber ? Ne güzel bir sürpriz :) Neler pisirdin kiz aksam ?

:)) barbunya :P ama barbunyadan ziyade patates yemegine eklenmis barbunya taneleri gibi oldu... :P

patates im coktu barbunyam ise az. ama patatesler kalirsa hemencecik yumusuyorlar ben de dogradim hepsini kup kup :)) tadi guzel ama barbunya denmez :))

sen nasilsin canim??

Selam arkadaşlar,bir iki gündür yoktum,sayfalar almış başını gitmiş,iyi kaynatmışsınız...:34:

Aygirl koçluğun için ben de teşekkür ederim,bu haftaki koç suleulku galiba,

Cuma günleri tartılacağımızı bilmiyordum,ben zaten geçen hafta buraya başlarken tok karnına tartılmıştım,58dim,

Bugün aç karnına tartıldım 55 çıktı,galiba 1-2 kilo verdim neyse,dün çok hastaydım pek dikkat edemedim yediklerime,işe de gidemedimi, ama yine de yazayım menumu,

Dünkü menüm:

Sabah :(geç kalktım öğlen yaptım kahvaltıyı,çok hastaydım kalkamadım)o yüzden burayı geçiyorum.

Ara: yok

Öğle:Bir yumurta,iki dilim kepek ekmeği,iki-üç zeytin,bir kk peynir,az tereyağ,3-5 dal roka,1-2 dal
marul,bir bardak az şekerli çay

Ara:iki ceviz büyüklüğünde çikolata(hastayım ya çikolatasız durulmuyo napayım):17:

2.ara:İki kase sütlü buğday çorbası

3.ara: yarım muz

Akşam:Bir tabak yoğurt çorbası,bir tabak haşlanmış kaz ve yanına biraz bulgur pilavı,üç beş turşu.

Yatmadan:bi avuç antep fıstığı

Normalde 2 lt.su içiyodum ama hasta olduğumdan sadece 1 lt.içebildim ve spor yapamadım.

Bugünkü menümü de yazayım:

Sabah:Bir bardak çay,azcık tereyağ,bi kk peynir,bir dilim kepek ekmeği,iki zeytin,

Ara:bir elma

Öğle:Yoğurt çorbası,iki dilim kepek ekmeği,bi minik çikolata yemek istiyorum.:17:

Ara:bir elma,yarım muz,bi avuç yaban mersini

Akşam:Yoğurt çorbası,haşlanmış kaz ve biraz bulgur pilavı,üç-beş turşu ve yeşillik

yatmadan da bir kivi,bir portakal yiyebilirim.

Su 2 lt,ve sabah 15 dk.leslie+akşam 30 dk.leslie+aerobik+dans

bu kadar...
:7:

geçmiş olsunnnn öncelikleeee.....dünkümenün bir hastaya göre gayet iyi.... yalnız öğlenki çikolatayı görmüyorum am akşamki antep fıstğı çok olmuşşşşş.hasta olduğun için sana kıyak geçiorum

puanın 7

bugünkü menünü tam olarak ne yediğinde yaz öyle puanlayalım... yoğurt çorbası zaten pirinçli yanında ekmek olmaz....menünü değiştirebiliyorsan değiştirmelisin. onun dışında gayet iyi....

sporun süresini tam olarak belirtmelisin her biri ayrı puanlandırılıyor......

kocum ben degil puanimi kendi yazdigim menuyu bile bulamadim... sana tekrar yaziyorum :))

sabah

1 bardak süt
2 dilim kepek ekmegi
1 kk peynir

ara

2 mandalina

öglen

tonbalikli makarna
bol yesillikli salata

ara

1 portakal
1 dilim kek

aksam

mantar corbasi
ton balikli makarna
yogurt

ara

muz

40dk yürüyüs

pardon yaaa ben senin menüyü puanladımdün ama puanını yazmadımmmm puanın tabiki 10

hmm burda nasil bi salata yapsam acaba ? Senin dediginde hangi icerikler vardi ? Öglen davetliyim ama orada bisey yer miyim bilemiyorum.. Bir kutlama var, is arkadasim 60 yasina girdi ve evlendi diye davet etti ayak üstü atistirmaliklar olur.. Bugün sadece uyumak istiyorum gece uyuyamadim sabahtir beri hayalet gibiyim.. Ben kendime bi cay yapayim (bitki caylarindan ne bulursam)

salatayı akşam evde yap...gece yaterken doğra yeşilliklerni sabah kadar hç bir şey olmaz.heleki bu soğukta...

garntür ve mısırın varsa içine ne koysan salata olur....:))) yeşillik doğra mutlaka.....

karnıbahar brokoli olur fasulye nohut olur haşlanmış ton balığı olur....... yada hiç bir şey koyma garnitür mısır yeşillik olsun....

pardon yaaa ben senin menüyü puanladımdün ama puanını yazmadımmmm puanın tabiki 10

cok tesekkür ederim kocum :))

artik iki ögün ayni yiyeceksem ertesi gune mutlaka farkli biseyler eklemeye calisacagim....

bugün ki planlanan menum:

sabah

1.5 dilim kepek ekmegi
kk peynir
1 bardak süt.

ara

muz

öglen

bol patatesli soganli limonlu ama az barbunya taneli barbunya :)
yarim dilim kepek ekmegi
salata
yogurt

ara

1 portakal

ara

1 mandalina

aksam

mantar corbasi
barbunya

ara

1 mandalina

30 dk yürüyüs kesin de.. ins bugun eve gidince pilates yapabilirim... soyle isinma hareketleri ile baslasam yeter bana...

merhaba. bende bu topic sayesinde 5 kilo verip mezun olmuştum. şuanda 3 kilo vermem gerekiyor. 56 kiloyum. 53 olmak istiyorum. kurallarınızı bilmiyorum öle herkesi alıyomusunuz listeye onuda bilmiyorum. bende aranızda olmak isterim. kolay gelsin herkese...

menün çokta kötü değil...öğleden sonra 1 ara yapılacak diye bir şey yokki...2 saatten az 4 saatten fazla olmucak araların süresi....o yüzden rahat olailirsin....

şimdiiii sabah kahvaltıd 5 i biy yerdenin ne işi var onun yerine süt yada meyve suyu içsene...tek yumrta olmuş beğenmedim

akşamda çok kötü değil......güzelde olmuş....ama aran yok

puanın 7

süüt müü:37: içeme kiii:26: meyve suyu olabilr ama :21:
akşam 8de oturabiliorum masaya ağır ağır yiyorum bi bakıorum saat olmuş 8,30 htta 8,45 11'e doğruda yattığım için ara yapamıorum yiyip yatmam gerekicek o yuzden akşam aralarım pek olamıo benim suleulkucum:59:

akşam 8de oturabiliorum masaya ağır ağır yiyorum bi bakıorum saat olmuş 8,30 htta 8,45 11'e doğruda yattığım için ara yapamıorum yiyip yatmam gerekicek o yuzden akşam aralarım pek olamıo benim suleulkucum:59:

bu arada puan için teşekkürler:46: bide 30 dk sporum vardı onu eklemeyi unuttum:32:

cok tesekkür ederim kocum :))

artik iki ögün ayni yiyeceksem ertesi gune mutlaka farkli biseyler eklemeye calisacagim....

bugün ki planlanan menum:

sabah

1.5 dilim kepek ekmegi
kk peynir
1 bardak süt.

ara

muz

öglen

bol patatesli soganli limonlu ama az barbunya taneli barbunya :)
yarim dilim kepek ekmegi
salata
yogurt

ara

1 portakal

ara

1 mandalina

aksam

mantar corbasi
barbunya

ara

1 mandalina

30 dk yürüyüs kesin de.. ins bugun eve gidince pilates yapabilirim... soyle isinma hareketleri ile baslasam yeter bana...

menün çok güzel.... ama patates olduğu için ekmek yemesen iyi olurdu öğlen...... akşamada salata yda yoğurt ayran koyarsan tam gene 10 puanı alırsın

merhaba. bende bu topic sayesinde 5 kilo verip mezun olmuştum. şuanda 3 kilo vermem gerekiyor. 56 kiloyum. 53 olmak istiyorum. kurallarınızı bilmiyorum öle herkesi alıyomusunuz listeye onuda bilmiyorum. bende aranızda olmak isterim. kolay gelsin herkese...

tabi alıoruz herkesi..... menünü yazman yeterli katılmak için

ozaman yatmadan öce 1 kuru kayısı ye barı hi değilsse puan al :))):22:

bu arada puan için teşekkürler:46: bide 30 dk sporum vardı onu eklemeyi unuttum:32:

tamam yazdım

bende de o durum var. dun muz yedim ama cok agir geldi.. bu yuzden bugun mandalina yemeyi planliyorum 1 adet...
o da umarim sabaha kadar migdemi yakmaz :))

menün çok güzel.... ama patates olduğu için ekmek yemesen iyi olurdu öğlen...... akşamada salata yda yoğurt ayran koyarsan tam gene 10 puanı alırsın

tmm ben de ekmegi pek sevmem zaten... iki ara da yapacagim icin beni tok tutar:)) ekmegi cikarttim. aksama 250 gr lik meyveli yogurttan yesem cok olur mu (yarim yagli). ya da 150 gr normal yogurt????ß

:)) barbunya :P ama barbunyadan ziyade patates yemegine eklenmis barbunya taneleri gibi oldu... :P

patates im coktu barbunyam ise az. ama patatesler kalirsa hemencecik yumusuyorlar ben de dogradim hepsini kup kup :)) tadi guzel ama barbunya denmez :))

sen nasilsin canim??

yemek olsun yeterki canim :) iyiyim sagol canim, is güc iste :) uyuyasim var:61: dün gece yemekteyize kapildim uykumdan oldum.. yemekteyizi tr de de gece mi yayinliyorlar ?? bilen varmi ?

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sbh ( 1p ) ara ( 1p ) öğle ( 3p ) ara ( 1p ) akşam ( 3p ) ara ( 1p ) - TOPLAM
şule 1 1 0 0 3 1 6
peppermint 1 1 3 1 2 1 9
lachesis 1 0 0 0 3 1 5
gzmnc 1 1 3 1 3 1 10
aygirl 0 0 2 1 2 1 1 5
anchusa 0
RoseSpRİNq 1 1 3 1 3 9
eylull 1 0 2 1 3 1 8
intlogistics 0 1 3 1 2 0 0 7
ca_cansu 0
erbesen 1 1 2 0 2 1 7
hatice_84 0
melahatt 1 1 2 1 3 1 9
daisy87 1 1 2 0 2 0 1 5
lyllyl 1 1 2 1 2 0 1 6
farmasi 1 1 2 1 3 1 1 8
jelyb10 1 1 2 1 3 0 8
aybukeeslem 1 1 1 1 3 1 1 7
azull 0 0 2 1 3 1 7
coturnix 1 0 3 1 2 0 7

salatayı akşam evde yap...gece yaterken doğra yeşilliklerni sabah kadar hç bir şey olmaz.heleki bu soğukta...

garntür ve mısırın varsa içine ne koysan salata olur....:))) yeşillik doğra mutlaka.....

karnıbahar brokoli olur fasulye nohut olur haşlanmış ton balığı olur....... yada hiç bir şey koyma garnitür mısır yeşillik olsun....

yesillik almam gerekir o zaman önce bi.. aa dur evde karnabahar var. aksama onun yemegi /salatasi iyi gider..

garnitür misir yesillik iyi bir kombinasyon. hem onu burada bile hazirlarim malzemelerini alirsam.

tmm ben de ekmegi pek sevmem zaten... iki ara da yapacagim icin beni tok tutar:)) ekmegi cikarttim. aksama 250 gr lik meyveli yogurttan yesem cok olur mu (yarim yagli). ya da 150 gr normal yogurt????ß

oğurdun çokluğundan neolacak canm hansisin yemek istiyorsan onu ye.......

yemek olsun yeterki canim :) iyiyim sagol canim, is güc iste :) uyuyasim var:61: dün gece yemekteyize kapildim uykumdan oldum.. yemekteyizi tr de de gece mi yayinliyorlar ?? bilen varmi ?

yooo bizde 16:00 gibi falan yayınlanıyor....

geçmiş olsunnnn öncelikleeee.....dünkümenün bir hastaya göre gayet iyi.... yalnız öğlenki çikolatayı görmüyorum am akşamki antep fıstğı çok olmuşşşşş.hasta olduğun için sana kıyak geçiorum

puanın 7

bugünkü menünü tam olarak ne yediğinde yaz öyle puanlayalım... yoğurt çorbası zaten pirinçli yanında ekmek olmaz....menünü değiştirebiliyorsan değiştirmelisin. onun dışında gayet iyi....

sporun süresini tam olarak belirtmelisin her biri ayrı puanlandırılıyor......

Sağol yaa,kıyak geçtiğin iyi oldu,:34:

Az önce 30dk leslie yaptım onu öyle değiştireyim ben,akşam da yapacam kesin,

Başka yemeğimiz yok bugün ama az ekmek yerim,iş yerinde başka alternatifim yok malesef,

Evden getiriyorum yemekleri,yemek yicek yerimiz kapalı malesef...

ben değişiklik olursa yine yazarım...
:31:

ayyyy dondum yaa..okul çok soğuk sözde kalorifer yanıyor ama kendine faydası yok..parmaklarımı zor kaldırıp yazıyorum soğuktan....Allahtan az kaldı yarım saat sonra dersim bitior....

Selamlar. Evet hava cok guzel ama ınsan hem hasta hemde calısıyor olunca hıcbısey anlamıyor maalesef. Su anda evde olmayı cok ama cok ısterdım. Neysekı nısanda bebısım 7 aylık olcakda ısten cıkıp guzelce dınlenıcem.

Back
X