50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar. Evet hava cok guzel ama ınsan hem hasta hemde calısıyor olunca hıcbısey anlamıyor maalesef. Su anda evde olmayı cok ama cok ısterdım. Neysekı nısanda bebısım 7 aylık olcakda ısten cıkıp guzelce dınlenıcem.

gecmis olsun.... ama mutlu bir tatile az kalmis :))

selam hanımlar.nasılsınız bakalım bugün?ben bugün tuhafım yerimden kalkmaya üşeniyorum.uykusuzluktan heralde:((

Selamlar. Evet hava cok guzel ama ınsan hem hasta hemde calısıyor olunca hıcbısey anlamıyor maalesef. Su anda evde olmayı cok ama cok ısterdım. Neysekı nısanda bebısım 7 aylık olcakda ısten cıkıp guzelce dınlenıcem.

:52: hic sevmiyosun diy mi calismayii :-))

saka bi yana gecmis olsun cnm,
hamilelikten mi baska rahatsizligin mi var,

kac haftalik oldun?
cinsiyeti belli mi??

:52: hic sevmiyosun diy mi calismayii :-))

saka bi yana gecmis olsun cnm,
hamilelikten mi baska rahatsizligin mi var,

kac haftalik oldun?
cinsiyeti belli mi??
ya pepper,aslında ısımı cok sevıyorum,muhasebeyı,evrak gırıslerını,carı takıplerı,yanı derdım asla yaptıgım ısle degıl,ben bırının yonetımı altında olmayı sevmıyorum,ızın almayı sevmıyorum,bırde sabah erken kalkmayı :) mıde bulantım bugun yogundu,her tarafım kırık gıbı. O yuzden kotu hıssedıyorum.grıbımınde son kalıntıları var. 14+2 deyım. Haftaya gıtcem doktora.belkı ogrenırım cınsıyetını.gonlum kızdan yana,esım ve aılesıde kız ıstıyolar.bakalım hayırlısı. Sen nasılsın?

Bende geldim menümü yazmaya... :8:

Sabah :
3 dilim ekmek
Çokça bal,az biraz tereyağı :30:
6-7 adet yeşil zeytin
1lokma beyaz peynir
Biraz salatalık
2 bardak şekersiz çay

Öğle :
4 adet küçük kurabiye
4 adet yaprak sarma
1 bardak şekersiz çay

Ara :
1 adet elma

Yarım saat egzersiz yapcam bugün... Akşama da çok yememeye çalışcam. Yurtta ne yemek var bugün bilmiyorum. Bilmediğim için yazamadım. Akşam yazarım kızlar :)

Selam kızlar dün ve bugün baya bi sağlıksız beslendim sınavlara çalşıyorum daha çok da açlık hissedyorm ve gözm hep sağlksz gıdalara kaçıyor ama 2 gün boynca evdeym tatldeym :)
Sağlıklı beslenmeye dewam edeceğim yani.
Dünkü menüm(Pazartesi)
Sabah:1 tane tost 1 bardak yeşil çay
Öğlen:Big mac menü.Dışardaydm mectanısı terch ettim. =(
Akşam:1 tane lahmacun.Ayran.
Ara:Yarım paket bisküvi 2 bardak şekersz çay
Bugünkü menüm (Salı)
Sabah:1 tane tost.1 bardak greyfurt suyu
Öğlen:Yarım ekmek kokoreç 1 bardak ayran
Akşam:Melemen 1 servis kaşığı makarna 1 kase yoğurt.

ya pepper,aslında ısımı cok sevıyorum,muhasebeyı,evrak gırıslerını,carı takıplerı,yanı derdım asla yaptıgım ısle degıl,ben bırının yonetımı altında olmayı sevmıyorum,ızın almayı sevmıyorum,bırde sabah erken kalkmayı :) mıde bulantım bugun yogundu,her tarafım kırık gıbı. O yuzden kotu hıssedıyorum.grıbımınde son kalıntıları var. 14+2 deyım. Haftaya gıtcem doktora.belkı ogrenırım cınsıyetını.gonlum kızdan yana,esım ve aılesıde kız ıstıyolar.bakalım hayırlısı. Sen nasılsın?

anladim canim,
ishayatinin boyle zorluklari var tabi.
ama aysonu aldigin maas gibi de bi tatli tarafi var :-)))))

cnm dikkat et kendine,
bulantilar 12. haftada gececek diye ben umut ediyordum, sen 14 olmussun hala gecmedi mi :53: :43:

ben ayni istahsizlik, yemek pisirememe ve yiyememe ile bogusuyorum cnm
ama 2 gundur daha iyiyim.

ben de cinsiyetini cok merak ediyorum cnm,
benimde gonlumde kiz istegi var tabi ama once saglikli sagsalim dogsun da:emir_bebek::nazar:

kizlarr,

nezmandir dogru durust selam veremiyorum;

intlogistics, gzmnc, aygirl, ca_cansu.. ismini unuttugum herkese selamlarrrr

anchusa nerelerde kizlar bilginiz var mi?
ozel msj da attim yanitlamadi,

lachem sen biliyo musun?

spatziii kusum napiyosun

nilufert artik hic ugramiyo mu??

hamilelerden ne haber, orange meselaa

:36:

selam kızlar bende aranıza katıldım kısaca anlatayım kendimi aslında kilolu birisi değilim boyum 1.63 kilom da hmm orası biraz karışık şimdi yeni bir baskül aldım dijital çok hassasmış ondan sanırım bende fazla takıntılı olduğum için şu ana kadar en yüksek gördüğüm rakam 50 ama 47 filan gösteriyor bazen böyle işte kızlar beni de aranıza alır mısınız :26:

selam kızlar bende aranıza katıldım kısaca anlatayım kendimi aslında kilolu birisi değilim boyum 1.63 kilom da hmm orası biraz karışık şimdi yeni bir baskül aldım dijital çok hassasmış ondan sanırım bende fazla takıntılı olduğum için şu ana kadar en yüksek gördüğüm rakam 50 ama 47 filan gösteriyor bazen böyle işte kızlar beni de aranıza alır mısınız :26:

cnm 1.63 , 47 kg
sen hala zayiflamak mi istiyosun :53:

hasta olursun yapmaa :20:

haklısın cnm ama ne bileyim sanki bir çikolata yesem hemen 3-4 kilo almışım gibi hissediyorum ya da şöyle söyliyeyim o zaman zayıflamak değil belki ama kilomu korumak :17:

kendini yormadan spor yap o zaman cnm,
fizigini korursun boylece

ama sakin cok dusuk kalorili diyet yapma

dengeli ve saglikli beslen

buraya takil zaten saglikli beslenmeyi hayat tarzi haline getirirsin:34:

kizlarr,

lachem sen biliyo musun?

spatziii kusum napiyosun

iyiyim ben tesekkürler....
bu aralar cok yogun olacagindan bahsetmisti... "islerimi yoluna koyayim daha cok ugrarim" gibi birsey soyledigini hatirliyorum...

bir de birisinin ailesi gelecekti o yuzden daha yogun olacakti ama kim hatirlamiyorum :P anchusa olabilir de olmayabilir de...

Selam kızlar dün ve bugün baya bi sağlıksız beslendim sınavlara çalşıyorum daha çok da açlık hissedyorm ve gözm hep sağlksz gıdalara kaçıyor ama 2 gün boynca evdeym tatldeym :)
Sağlıklı beslenmeye dewam edeceğim yani.
Dünkü menüm(Pazartesi)
Sabah:1 tane tost 1 bardak yeşil çay
Öğlen:Big mac menü.Dışardaydm mectanısı terch ettim. =(
Akşam:1 tane lahmacun.Ayran.
Ara:Yarım paket bisküvi 2 bardak şekersz çay
Bugünkü menüm (Salı)
Sabah:1 tane tost.1 bardak greyfurt suyu
Öğlen:Yarım ekmek kokoreç 1 bardak ayran
Akşam:Melemen 1 servis kaşığı makarna 1 kase yoğurt.

menünü ne kadar karşık yazmışın...insan öğünlerin arasında boşluk bırakır..günleri ayırır...

şimdi big mac menü ne ben biliyoum..içindekileri yazarsan puanı vereyim....araların yok ama sınav dönenimmiş neyse diyoruz... bugün puanı 6....

sen fazlasıyla zayıfısn boyile kilo arasnda 10 fark ideal derler sen onunda altındasın.....aman dikkat et hasta olmada...

kizlarr,

lachem sen biliyo musun?

spatziii kusum napiyosun

bilmiyorum ki tatlım, ben de merak ettim.

iyiyim ben tesekkürler....
bu aralar cok yogun olacagindan bahsetmisti... "islerimi yoluna koyayim daha cok ugrarim" gibi birsey soyledigini hatirliyorum...

bir de birisinin ailesi gelecekti o yuzden daha yogun olacakti ama kim hatirlamiyorum :P anchusa olabilir de olmayabilir de...

ailesi gelecekti evet ama sanki geldiler gittiler diye hatirliyorum ben de.
yogunum diye yazmisti da, yine de merak ettimm

Back
X