- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 773
- 44
suleciiimmm
ben de varimmm
gecen hafta 2 . olmusum ; tabi hamilelik puanlarinin etkisiyle![]()
aaa hoşgeldinnn..canım valla nazar değircez harikaaa gidiyorsunnn.... normal bir çok kişi senin kadar güzel beslenmior....sen bu halde muhteşemsin.....bu hafta öle çok + puan vermediğin bir çok tam punı kendi hakkınla aldınnn.....
bu alıntıyı hamile toğinden aldım...sen yemek yapamıyorum diyodun yaaa.......şunu bir oku
Dün akşam eşim carrefoura götürdü belki orda istediğim bişiler buluruzz diye yaprak sarma ama ekşi veyumuşak istiorumALLAH razaı olsun ordaki herçeşit sarmayı denettiler bana ALLAH onlara gönülleirndekini versin yazarken bile ağlıorum ama yok istediğim deildi ben orda ağlamaya başladım açım diye ay herkes bir kötü oldu anlatamam
sonra kola içtim eşim sevdiğim menülerden aldı ama görmek bile beni fena etti geceyide öle geçirdim sabahta eşimin dayısına msj attım beni kahvaltıya çağırırmısınız diye saolsunlar çaırdılar orda 2 dilim ekmek yedim çok şükür öle işte
yüzümü yıkarken su kokuyor yaa
ayrıca midem bulanıor 2 gündür açım mercimeğimi besleyemiorum sinirlerimm çok bozuk mutfağın kapısını kapattım bulaşık makinası bile kokuyor yaaa Buzdolabını açamıorum bile açmayı geç düşündükçe bile fena oluorum sabah ilaçlarımı ve suyu kurtardımmm onları alana kadar canımdan can gitti
belki soğuk bişiler yerim dioirum ama yapamadığım için yiyemiorumda allah beterinden saklasın ama açımmmm
benim cook yogun gececek gibi bu hafta.... gecen haftaki toplantilari telafi etmeliyim.... ama simdiden kafam sisti![]()
Allah kolaylık versin......şimdiden tatil moduna girmişindir ama :))))
yok canim hasta deyilim.biliyorsun iste..buraya katilmak isteyen 2 arkadasim banlandi o malum biri yüzünden..neyse cabuk dönerler umarim
aaaa geçektenmiiiii.....çok üzüldümm.....senin canım ondan sıkkın..... aralrındki sorun bu kadar büyükmüydü yaaa.....
Son düzenleme: