• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sali günü listesi

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan

sabah (1p) ara (1p) öğle (3p) ara (1p) akşam (3p) ara (1p) - TOPLAM
şule 1 0 2 0 3 1 0 7
peppermint 1 1 3 1 3 1 0 11
nazz 0
jelyb10 0
aybukeeslem 1 1 1 0 3 1 1 6
azul 1 1 3 0 3 1 0 9
tuğbaaa 1 1 3 1 3 1 0 10
anchusa 0
parlaksiyah 1 1 2 1 3 1 0 9
yaamuur 1 0 0 0 3 0 0 4
hasretim34 1 1 2 1 2 1 0 8
Aygirl 1 1 0 1 3 0 0 6
nugya 1 1 3 1 3 1 0 10
melahat 1 1 3 0 3 1 1 8
Hatice_84 1 1 2 1 3 1 0 9
ebruli 1 1 2 1 2 1 0 8
tutaste85 1 1 2 1 3 1 0 9
devrimc66 1 1 2 0 3 1 0 8
hugocuk 1 1 3 1 3 1 0 10
coturnix 1 0 2 1 1 0 0 5

Selam herkeselere, nasılsınız?

Ben yoğunum biraz biliyorsunuz o yüzden fazla giremiyorum. Girsem de çok şey yazıldığından olaydan kopmuş oluyorum ve bişey yazmıyorum.
Burası baya kalabalıklaşmış, yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler, eskileri de yanaklarından öpüyorum :54:

Son düzenleme:
kızlar dünkü menümü yazıcam ama ben tam olarak anlayamadım bu listenin en üstündekiler 1p 3p porsiyonmu demek oluyor.bu puanlama neye göre yapılıyor onuda anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Selam herkeselere, nasılsınız?

Ben yoğunum biraz biliyorsunuz o yüzden fazla giremiyorum. Girsem de çok şey yazıldığından olaydan kopmuş oluyorum ve bişey yazmıyorum.
Burası baya kalabalıklaşmış, yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler, eskileri de yanaklarından öpüyorum :54:

evet birsuru yeni arkadaslar katildilar bize... Anchusa da yok.. bi pazartesi kilo bildirimini yayinladi o kadar...

kızlar dünkü menümü yazıcam ama ben tam olarak anlayamadım bu listenin en üstündekiler 1p 3p porsiyonmu demek oluyor.bu puanlama neye göre yapılıyor onuda anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

onlar puan canim...

duzgun yapilan sabah kahvaltisi 1 puan..
aralar 1 er puan
öglen ve aksam yemekleri 3 er puan...

ana ögunlerde mutlaka et-balik-tavuk-baklagil grubundan+pilav-makarna-ekmek grubundan+salata-yogurt grubundan besinler olmali herbiri 1 er puan...

her kocun degerlendirmesi farkli ama suleulku kocumumuz boyle bir sistem gelistirmisti kendisi icin ben de onu kullaniyorum bu hafta....

salı menü
sabah kalkış saat 6 500 ml ılık su
7 de kahvaltı
domates-salatalık
kibrit kutusu tuzsuz peynir
bir haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 yeşil biber
maydanoz
bir dilim kepekli ekmek
şekersiz ıhlamur
ara:bir muz
öğle:
6 yk ıspanak yemeği
3 yk yoğurttan ayran yaptım içtim
marul salatası
2 dilim kepekli ekmek
ara: bir tane elma
akşam:
bir kepçe tavuk çorbası
6 yk ıspanak yemeği
salata
2 dilim tam tahıllı ekmek
ara:bir tane elma
gün içindede 2.5 lt su içtim
her akşam mutlaka tarçınlı şekersiz sür içerim ama akşam rahatsızlandım birden sıtma gibi bişey tuttu çok üşüdüm gözlerimi açamadım hemen yattım sütüde içemedim tabi

onlar puan canim...

duzgun yapilan sabah kahvaltisi 1 puan..
aralar 1 er puan
öglen ve aksam yemekleri 3 er puan...

ana ögunlerde mutlaka et-balik-tavuk-baklagil grubundan+pilav-makarna-ekmek grubundan+salata-yogurt grubundan besinler olmali herbiri 1 er puan...

her kocun degerlendirmesi farkli ama suleulku kocumumuz boyle bir sistem gelistirmisti kendisi icin ben de onu kullaniyorum bu hafta....

anladım gzmnc teşekkür ederim canım ilgin için

lachesis nbr şekerim..... nasılsın ?? ablan ameliyat oldu mu???

subatin 2.haftasina ertelenmemis miydi?? oyle bile olsa az kalmis... ugrasacazi birrsürü sey vardir tabi...

sende de denetim mi vardi? yogunluk neden??

ablam ameliyat oldu canım onun yanındaydım, şimdi annemlerde yeğenimle birlikte ben de oraya gidip geliyorum. bugün de biraz ev temizliği falan yapıcam. cuma günü de görümcem gelicek 15 gün kalıcak falan, o da hamile olduğu için ona bakıcam.
bugün de saçımı boyatmam lazım bir de:S

iyiyim tatlım, oldu ameliyat, şimdi evde yatıp mızmızlanıyor:)
sen nasılsın?

öylemiii çok geçmiş olsun......Allah şifası versin.....

bende bir değişiklik yok..dönem sonu geldi not mot işlerini hallettik şimdi cumayı bekliyoruz.....

ablam ameliyat oldu canım onun yanındaydım, şimdi annemlerde yeğenimle birlikte ben de oraya gidip geliyorum. bugün de biraz ev temizliği falan yapıcam. cuma günü de görümcem gelicek 15 gün kalıcak falan, o da hamile olduğu için ona bakıcam.
bugün de saçımı boyatmam lazım bir de:S

ayy evet evet.. :(( :30: :30: :30:

cok gecmis olsun ablana... ne renk dusunuyorsun?? ben de degistirmek istiyorum.. sari tonlari istemistim ama evde boyayinca acilmadi rengi.. bu tonu da begendim aslinda parlak kahve karamel arasi birsey... soluk gostermiyor yuzumu.. ama sariyi cok istiyorum.. bakalim...

hmm görümcen de zor biriydi sanirim degil mi? Allah kolayliklar versin....

Back
X