• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

MERHABA arkadaşlar...

bende tartıldım sabah... aç karnına 57,2 dim 56,00 düşmüşüm çok mutlu oldum boyum 1,63 artık çevrem zayıflama diyo lar ama ben 36 bedene düşmek istiyorum şuan 38 giyorum ve çok mutluyummm... mekik çekmekten spor yapmaktan düzenli olarak sabah akşam vücudum hiç doğum yapmamış gibi kızmı görenler ablasımısın diyo ewli olduğuma bile inan mıyolar yaşasın zayıflık bide 50 kilo olsam kuş olup uçucam...:52::66::62::1:

helal olsun sana. ne güzel ablasi misin ha :46:

Selam kızlar 6 aylık evliydim ve vajinismustum bu site sayesinde ordaki arkadaşlarımın yardımıyla yendim. şimdi burayı bulduğuma çok sevindim. sıra kilolarımda, geçen yıl 57 kiloydum ve kendimi şişman hissediyordum temmuzda düğünümde 53 oldum çok iyiydim ama 50 olsam daha iyi olabilirdim ama şimdi 7 aylık evliyim ve tam 59 kiloyum bu sabah aç karnına 57. 8 gibiydim. 50 olmak istiyorum:8::8::8::8::8::8:

Slm cilekli seker hosgeldin aramiza :71: O dedigin hastalik mi ? Yendim demissin, öyle ise gecmis olsun. Kilolarini da bizlerle vereceksin desene.. Boyun kac ? Buraya SIK SIK ugra, bak kilolar nasil gidecek. Pazartesi-Cuma günleri arasi yediklerimizi her gün tek tek yaziyoruz, ki yeme aliskanliklarimizin farkina varalim diye. O haftaki koc (haftaya kocumuz gzmnc) menüleri hergün degerleniriyor. Ayrica kilolarimizi daha rahat verelim diye spor yapmaya calisiyoruz, yaptigimiz sporlari da buraya yaziyoruz, sulisim spor listesi yapiyor. kilolarimizi kontrol etmek icin haftada bir kez, her cuma sabahi ac karnina tartiliyoruz ve sonucu normalde anchusa´ya özel mesajla bildiriyoruz, ama su aralar anchusa cok yogun ve her zaman ugrayamiyor, bu yüzden buraya yaziyoruz.sonra liste halinde sunuluyor kilolarimiz, aldigimiz verdigimiz kilolar ve gaza geliyoruz.. haa bide güzelce sohbet ediyoruz bu sicak ortamda. umarim sende bize katilirsin, aklina yattiysa..

Son düzenleme:
aybukeeslemcim ben de menümü yazıyorum.ben geçen hafta çok kaçamak yaptığım için bu hafta çok hırslıyım .pek kaçamak yapmadım ama senin yorumlaman önemli tabi

kahvaltı:2 dilim tam buğday ekmeği
2 kk dil peyniri
5 tane zeytin
4 tane fırında mantar
şekersiz çay

ara: 1sb yy süt

öğle: 1 dilim tam buğday ekmeği
2 tane büyük köfte
1 tane domates,biraz biber
3-4 kaşık yoğurt

ara: 2 tane galeta, 1 tane petibör bisküvi

akşam: 1 kase mercimek çorbası
2 yk kısır
1 büyük sb ayran
bol salata

ara: sadece çay içeceğim çünkü akşam yemeği 8 de ancak yiyebildik.

hafta sonuna göre çok çok güzel bi menü tebrik ederim.tüm gruplardan yemişsin hiç kaçamakta yok.ben de sana 10 puan verdim..benimki de gerçekten kötü oldu doğum günü olunca ama neyseki en azından hafta sonuydu:87:

hafta sonuna göre çok çok güzel bi menü tebrik ederim.tüm gruplardan yemişsin hiç kaçamakta yok.ben de sana 10 puan verdim..benimki de gerçekten kötü oldu doğum günü olunca ama neyseki en azından hafta sonuydu:87:

teşekkürler canım 10 puan için.bakalım bugün nasıl geçecek.gece girer yine yazarım menümü.ama geç olabilir dışarıya çıkacağız.sen de yaz bakarım menüne. :16:

yürüyüş ( 60 dk= 6p ) fitness (60 dk=10 p) pilates (60dk=8p)
…… Pzt Pzt Pzt Salı Salı Salı Çrş Çrş Çrş Prş Prş Prş Cum Cum Cum
yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns TOPLAM
şule 60 0 0 45 0 0 0 0 45 30 0 0 0 0 0 21
devrimc66 0 45 0 45 0 0 30 40 0 0 0 0 0 0 0 18
aybukeeslem 0 0 30 45 0 0 0 0 0 20 0 0 0 0 30 17
azul 0 0 0 30 0 30 0 0 0 60 0 0 30 0 0 17
efsun 15 0 0 0 0 30 0 0 45 0 0 0 0 0 0 14

arkadaşlar spor listemize katılım sayımız iyice düştü.... bu hafta ara verelim mi? ne dersiniz yoksa kaç kişi olursa olsun devam mı edelim....

selam sulisim nasılsın? karşılaşamıyoruz burada ne zamandır.

aybukeeslem bugünkü menümü yazıyorum.

kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği,
4 tane zeytin,
1 tane haşlanış yumurta,
1 çk bal,
biraz domates,
2 kk dil peyniri,
şekersiz çay

ara: 1 sb yy süt

öğle: 1 kase mercimek çorbası
1 büyük su bardağı ayran
karışık bol salata içinde barbunya ve kuru börülce de vardı
yarım dilim kepek ekmeği
çeyrek lahmacun eşiminkinden yedim.

ara: çilekli activia

akşam: daha yiyemedim. çok gece kaldı. 8 30 gibi ancak yiyebileceğiz
fırında balık
salata
soda olacak.

ara: akşam çok geç olduğu için yok.

aybukeeslem bugünkü menümü yazıyorum.

kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği,
4 tane zeytin,
1 tane haşlanış yumurta,
1 çk bal,
biraz domates,
2 kk dil peyniri,
şekersiz çay

ara: 1 sb yy süt

öğle: 1 kase mercimek çorbası
1 büyük su bardağı ayran
karışık bol salata içinde barbunya ve kuru börülce de vardı
yarım dilim kepek ekmeği
çeyrek lahmacun eşiminkinden yedim.

ara: çilekli activia

akşam: daha yiyemedim. çok gece kaldı. 8 30 gibi ancak yiyebileceğiz
fırında balık
salata
soda olacak.

ara: akşam çok geç olduğu için yok.

sabah öglen ve araların güzel ama
akşam karbonhidrat yok oradan -1
aRA YOK -1
maalesef bugün 8 aldın ama haftasonuna göre güzel sen bi de benimkini gör..:60:

Selam kızlar :61:

Sulisim, Ben spor mevzusunu yeni anladım. Bu hafta da yapalım bence, ben de bu hafta senin tablona uyan mantık ile yaptığım sporları yazacağım. Bence çok faydalı bir puanlama...

Gelelim bugün yediklerime ve kendi kendime verdiğim puanaaaa,

Bugünki menüm:
Sabah: 2 adet kuru incir
Ara: 6 adet badem
Öğle: 1 kase şehriyeli tavuk çorbası, 1 kase yağsız yoğurt
Ara: 3 adet eti form bisküvi
Akşam: 1 kase tarhana çorbası, avokadolu ton balığı, kocaman bir kase salata
Ara: 1 adet armut

1,5 -2 lt su, 2 kupa kahve, 2 kupa bitki çayı (biri erikli tarçınlı diğeri mate)

Bugünki spor:
60 dak fitness: (400 ip atlama, karın, bacak, omuz, kol egzersizleri)

Sabah çok az -1, öğle çok az -1, aralar güzel, akşam güzel, sonuç: 8 puan...

İyi haftalarrrrr..........:76:

Son düzenleme:
işte muhteşem menüm

SABAH
kaşarlı yumurtalı çeyrek kepekli ekmek tostu
1 br yeşil çay
ARA
kuru armut
1 br form çay
ÖGLE
8 Ç.K. BARBUNYA pilaki
7-8 ç.k. kapuska
1-1,5 dilim kepek ekm.
ARA
1 probis
2-3 ısırık fındıklı çikolata
AKŞAM
8 ç.k. tarhanaç.
7-8 ç.k. kapuska
2s.k. pirinç pilavı
3 ç.k. yoğurt keten tohumlu
ARA
1 ELMA YERİM

.
iyiym canım çok şükür 15tatil bitirdik döndük evimize okulumuza....sende ne var ne yok görüşmeyelinasılsın.....

Selam kızlar :61:

Sulisim, Ben spor mevzusunu yeni anladım. Bu hafta da yapalım bence, ben de bu hafta senin tablona uyan mantık ile yaptığım sporları yazacağım. Bence çok faydalı bir puanlama...

yapalım canım sizler nasıl isterseniz..yeterki katılım olsun....

Cnm ne derseniz o.. sen bu hafta tartildin mi ?

spor listesi faydalı oluyor azda olsa bizi dürtüyor spor yapmak için diyorsanız kaç kişi kalırsak kalalım devam edelim derim....

geçen haftaki kilomu bilmiyorum evdeki tartı digital değildi...buhafta beni es geçin ....haftaya inş bildirim yapayım....

selam kizlar...cuma günü menü listesini yazmaya yüzüm olmadi...cok utandim.:17:..okadar abarttimki herhalde 3 günde 2 kilo almisimdir okadar yediklerime....artik cerez falan yemeyeceyim cok istah aciyor..tabi birazda son 1 haftadir düzensiz yedim..bebeyim cok gec uyuyo bazen..tabi dolayisiyla gec kalkiyorum..ana ögün ara ögünler iyice alt üst oluyo...insallah bundan sonra daha düzenli olur ögünlerim..

selam kizlar...cuma günü menü listesini yazmaya yüzüm olmadi...cok utandim.:17:..okadar abarttimki herhalde 3 günde 2 kilo almisimdir okadar yediklerime....artik cerez falan yemeyeceyim cok istah aciyor..tabi birazda son 1 haftadir düzensiz yedim..bebeyim cok gec uyuyo bazen..tabi dolayisiyla gec kalkiyorum..ana ögün ara ögünler iyice alt üst oluyo...insallah bundan sonra daha düzenli olur ögünlerim..

peki sen tartildin mi ? her zaman basarili olamazsin canim arada olur öyle üzme sen tatli canini pazartesi devam edersin biraktigin yerden..

spor listesi faydalı oluyor azda olsa bizi dürtüyor spor yapmak için diyorsanız kaç kişi kalırsak kalalım devam edelim derim....

geçen haftaki kilomu bilmiyorum evdeki tartı digital değildi...buhafta beni es geçin ....haftaya inş bildirim yapayım....

o zaman devam edelim, az da olsa hicten iyidir dimi.. bence 3 kisiden aza düsmedikce devam edelim.
bu arada ben bu gece regl oldum, cok halsizim spor mor yok.

tamam cnm. kilo bildirimlerini nasil yapsak ki bi fikrin varmi ? benim aklima su geldi: o haftaki koca buradan bildirilsin diye,cuma menüleriyle birlikte ne dersin ?

peki sen tartildin mi ? her zaman basarili olamazsin canim arada olur öyle üzme sen tatli canini pazartesi devam edersin biraktigin yerden..
sagol canim..aslinda üzülmüyorum..böylelikle tecrübe ediniyorum bana neyin iyi gelip gelmedigini...anladimki bazi cerez cekirdek gibi besinler bana iyi gelmiyo istahimi kabartiyo..böylelikle ilerde yemem bana iyi gelmeyen besinleri...hayir canim tartilmadim..cesaret edemiyorum..artik 2 hafta sonra tartilirim...dijital tarti almayi düsünüyorum mart ayinda..

Efsun'cum,
Benim kilo değişimimi bu haftaki tabloya dahil edecek misin? Gruba üye olduğumda 50,7 idi, cuma günü ise 50,2 oldu. Arada 1 hafta olmadığı için etmeyi düşünmüyor musun acaba?

o zaman devam edelim, az da olsa hicten iyidir dimi.. bence 3 kisiden aza düsmedikce devam edelim.
bu arada ben bu gece regl oldum, cok halsizim spor mor yok.

tamam cnm. kilo bildirimlerini nasil yapsak ki bi fikrin varmi ? benim aklima su geldi: o haftaki koca buradan bildirilsin diye,cuma menüleriyle birlikte ne dersin ?

tamam canım ozaman devam ediyoruz...... bence cumartesi yapalım bildirmleri genelde herkes hafasonu tekrar tartılıyor hafta içi fazla çıkanlar.... birde tek gün tartılınsın...herkes aynı zamanda.....kimi cuma kimi pazar olmsın fazlada çıksak o günkü bildirim geçerli olsun....

benced koç liste yapsın daha iyi olur katılıyorum sana ..... gün sonunda mesela saat 21 e kadar süre olsun....hemen o günde liste yaynlansın

ne dersiniz????

Back
X