- 2 Şubat 2011
- 1.064
- 207
- 123
Valla o haftasonları yok mu... İnsan kıtlıktan çıkmış gibi yiyor![]()
Spor listesi nasıl gidiyor?
ay sizin kiloları gördükçe 55 görücem mi diyorum :)
evt hafta sonları aynen kıtlıktan çıkmış gibi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok guldum dulci yaa süslü haalısveriş benım hayatımın bır parcasıdır.
oyle cok da suslu degılımdır aslında ama hergun okula gıdıyoruz sureklı dısardasın farklılık arıyor ınsan.
tavsiyelerin ıcın tesekkurler bugunde arkadas bana kahvaltıya geldı hıc anlatmıyayım neler yaptıgımızı ve ardından yedıgımızı. sporada yenı basladım bakalım ne kadar azımlı olacagım yaa canım bırde garıp bir durum var benım ıkı haftadır vucudumda şişlik var nedeni ne bılmıyorum hava degısımı olsa ıkı hafta olmaz heralde neyse sabırla o suyu atmayı beklıyorum
canım hastalıgın en sevdıgım yonu kılo verdırmesıne guzel eskı kılona donmussun kendıne ve kılona dıkkat et
tamamdır :)
benim kilo vermem nedne durdu ya
ay sizin kiloları gördükçe 55 görücem mi diyorum :)
evt hafta sonları aynen kıtlıktan çıkmış gibi :)
Süslüsün işte yaniBen de genelde evde olduğum için iyice koyverdim valla watercım
Kahvaltıda serbest herşey, afiyet olsun. Dönem dönem şişlik oluyor. Beslenmeyle de alakalı olabilir. Yeşil çay içiyor musun? Ben bayadır onu bile içmiyorum yahu...
Oooooooo aldım bile verdiğimi :86:
Süslüsün işte yaniBen de genelde evde olduğum için iyice koyverdim valla watercım
Kahvaltıda serbest herşey, afiyet olsun. Dönem dönem şişlik oluyor. Beslenmeyle de alakalı olabilir. Yeşil çay içiyor musun? Ben bayadır onu bile içmiyorum yahu...
Oooooooo aldım bile verdiğimi :86:
kızlar benim boyum 1,60 ideal kilom kaç peki![]()
selam kızlar herkese cuma günleri nedense takıntımın had safhada olduğu gün oluyor dün bir de bugün 1 kasecik :26: puding yedim yani sonuçta sütlü tatlı ve hergün yemiycem ki ama bunu hemen takıntı yapıyorum oysa çevremdeki insanlar hiiiç umursamadan neler yiyor ne güzel ama ben hemen takıyorum aslında çevremde sağlıklı beslenenler ya da bunun için çabalayanlar olsa bende daha fazla gaza gelicem ama işte ve ben hafta sonları hiç kaçamak yap(a)mıyorum zaten h.sonları (biliyorum kötü ama) sadece kahvaltıyla duruyorum ne öğle ne akşam ne ara olmuyor 2 gün boyunca o zaman yiyeceğimi h.içi yemiş oldum bende
kiloya gelinceee sabah unutmuşum tartılmayı evden çıkmadan tartılayım dedim gerçi üstüm giyinikti su içmiştim birde ama olsun 46 küsür çıkmıştı ama hatırlayamadım gramı bir kaç ay önce 48 falandım ama kendimi böyle şiş ve kötü hissetmiyordum 3 aydır regl olmuyorum ondan mı bilmem karnım bacaklarım feci şekilde şiş öyle kötü görünüyor ki moralim çok bozuk![]()
hemen dıkkat etde kılolar yerlesmeden ver canım hazır vermısken bunu degerlendır. ıyı yaa sen suslu dıyorsan oyle olayım :) yok ıcmıyorum yesıl cay ben bıtkı caylarını zorla ıcerım bu sabah bende dusundum hıc yesıl cay ıcmıyorum dıye ıcmeye baslasak mı acaba hıc cazıp gelmıyor bana
Watercım ben aylardır 54 lü kilolarda geziniyorum, yani çoktaan yerleşti. Çok problem yapmıyorum ama kiloyu. Kararsızım hala versem mi versem mi... hangisi yakışır emin değilim.
Tarçın ve karanfilli içelim bencehem senin şişkinliğe de çok iyi gelir.
Kızlar ben gezmeye gideceğim, hazırlanayım yavaştan :86: Sonra görüşürük![]()
Ben de haftaya spor yapacağım çok gaza geldim.ne yapacaksın sen canım yarışalım mı?geçeceğim seni.
netteki videolara bakacagim canim. cardio zumba. pilates topum da var...
bu sabah reglim basladi, demin eve girdim 100 gr.lik milkanin yarisi duruyordu aldim önüme yaninda da m.suyu... ama bu sayfayi acinca vazgectm hemen :)) dayanacagm kocum...
bugunku menum
sabah
m.suyu
peynir
2 dilim kepek ekmegi
biras sarelle
ara
elma
ögle
tonbalikli makarna bol yogurt
ara
elma
1-2 yudum m.suyu
1 minik karecik cikolata
aksam
ton balikli makarnamdan 2-3 catallik bisi kaldi. balik miktari fazlaca...
yaninda yogurt
doymazsam son arada 1 dilim kepek ekmegi peynir yerim ya da m.suyu
Koçum Cuma menüm:
Sabah:yarım dilim kepek ekmeği,bi kk peynir,bi ceviz,az tereyağ,2 közlenmiş biber(tost
makinasında)bi bardak çay,2 kaşık yoğurt
Ara:bi simit,biraz sarelle ile(sabah çok az yemiştim)
Öğle:bi tabak mercimek çorbası,bi top kepek ekmeği,bi kase yoğurt
Ara:15-20 antep,saymadım valla
Akşam yemeğim kesin değil,belki dışarda yicez bilemiyorum,yarın (işte olursam)ya da pazartesi
yazarım üzgünüm...
Spor:35 dk. leslie ve fitness yaptım,2 lt.su içerim...
herkese iyi akşamlar kızlar...![]()
selammm .nasılsınız ? bu hafta da çok çabuk geçti.güzel günler ,sağlıklı günler olsun hepimiz için.
bugünkü menüm:
sabah: 2 kuru kayısı
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk dil peyniri
elmalı yeşil çay
ara: 1 galeta,çay
öğle: 2 dilim çavdar ekmeği ile dil peynirli yağsız tost
çay
ara: burda ne olduysa oldu, coştum.
1 minicik amasya elma
1 minicik yerli muz
1 tane mandalina
yarım saat sonra:
1 sb yy süt
1 tane portakal
akşam: 1 kase tarhana çorbası
1 büyük kase salata
2dilim ekmek
ara: çay içerim sanırım.çok acıkırsam biraz beyaz leblebi yerimm.
Niye bu kadar çok sıkıyorsun ki kendini... Neticede burda herkes normal kiloda, ayrıntılarla uğraşıyoruz sadece. Ayrıca kilon zaten çok az. Boyun kaç?