• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok guldum dulci yaa süslü ha:1: alısveriş benım hayatımın bır parcasıdır.:60: oyle cok da suslu degılımdır aslında ama hergun okula gıdıyoruz sureklı dısardasın farklılık arıyor ınsan.

tavsiyelerin ıcın tesekkurler bugunde arkadas bana kahvaltıya geldı hıc anlatmıyayım neler yaptıgımızı ve ardından yedıgımızı. sporada yenı basladım bakalım ne kadar azımlı olacagım yaa canım bırde garıp bir durum var benım ıkı haftadır vucudumda şişlik var nedeni ne bılmıyorum hava degısımı olsa ıkı hafta olmaz heralde neyse sabırla o suyu atmayı beklıyorum

canım hastalıgın en sevdıgım yonu kılo verdırmesı:1: ne guzel eskı kılona donmussun kendıne ve kılona dıkkat et

Süslüsün işte yani :9: Ben de genelde evde olduğum için iyice koyverdim valla watercım :27:

Kahvaltıda serbest herşey, afiyet olsun. Dönem dönem şişlik oluyor. Beslenmeyle de alakalı olabilir. Yeşil çay içiyor musun? Ben bayadır onu bile içmiyorum yahu...

Oooooooo aldım bile verdiğimi :86:

Süslüsün işte yani :9: Ben de genelde evde olduğum için iyice koyverdim valla watercım :27:

Kahvaltıda serbest herşey, afiyet olsun. Dönem dönem şişlik oluyor. Beslenmeyle de alakalı olabilir. Yeşil çay içiyor musun? Ben bayadır onu bile içmiyorum yahu...

hemen dıkkat etde kılolar yerlesmeden ver canım hazır vermısken bunu degerlendır. ıyı yaa sen suslu dıyorsan oyle olayım :) yok ıcmıyorum yesıl cay ben bıtkı caylarını zorla ıcerım bu sabah bende dusundum hıc yesıl cay ıcmıyorum dıye ıcmeye baslasak mı acaba hıc cazıp gelmıyor bana

hemen dıkkat etde kılolar yerlesmeden ver canım hazır vermısken bunu degerlendır. ıyı yaa sen suslu dıyorsan oyle olayım :) yok ıcmıyorum yesıl cay ben bıtkı caylarını zorla ıcerım bu sabah bende dusundum hıc yesıl cay ıcmıyorum dıye ıcmeye baslasak mı acaba hıc cazıp gelmıyor bana

selam kızlar herkese cuma günleri nedense takıntımın had safhada olduğu gün oluyor dün bir de bugün 1 kasecik :26: puding yedim yani sonuçta sütlü tatlı ve hergün yemiycem ki ama bunu hemen takıntı yapıyorum oysa çevremdeki insanlar hiiiç umursamadan neler yiyor ne güzel ama ben hemen takıyorum aslında çevremde sağlıklı beslenenler ya da bunun için çabalayanlar olsa bende daha fazla gaza gelicem ama işte ve ben hafta sonları hiç kaçamak yap(a)mıyorum zaten h.sonları (biliyorum kötü ama) sadece kahvaltıyla duruyorum ne öğle ne akşam ne ara olmuyor 2 gün boyunca o zaman yiyeceğimi h.içi yemiş oldum bende :25:
kiloya gelinceee sabah unutmuşum tartılmayı evden çıkmadan tartılayım dedim gerçi üstüm giyinikti su içmiştim birde ama olsun 46 küsür çıkmıştı ama hatırlayamadım gramı bir kaç ay önce 48 falandım ama kendimi böyle şiş ve kötü hissetmiyordum 3 aydır regl olmuyorum ondan mı bilmem karnım bacaklarım feci şekilde şiş öyle kötü görünüyor ki moralim çok bozuk :25:

Niye bu kadar çok sıkıyorsun ki kendini... Neticede burda herkes normal kiloda, ayrıntılarla uğraşıyoruz sadece. Ayrıca kilon zaten çok az. Boyun kaç?

Watercım ben aylardır 54 lü kilolarda geziniyorum, yani çoktaan yerleşti. Çok problem yapmıyorum ama kiloyu. Kararsızım hala versem mi versem mi... hangisi yakışır emin değilim.

Tarçın ve karanfilli içelim bence :7: hem senin şişkinliğe de çok iyi gelir.

Watercım ben aylardır 54 lü kilolarda geziniyorum, yani çoktaan yerleşti. Çok problem yapmıyorum ama kiloyu. Kararsızım hala versem mi versem mi... hangisi yakışır emin değilim.

Tarçın ve karanfilli içelim bence :7: hem senin şişkinliğe de çok iyi gelir.

o zaman tarcınlı yesil cay ıcelım hatta sabah erkenden tarcından yesıl cay ıcelım kı sekerımızı kontrol altına alalım ebru hep dıyordu tarcınlı cay ıcın ve sekerınızı duzenleyın cıkolata yemezsınız dıye ınanmıyordum ama denemek lazım heralde

Ben de haftaya spor yapacağım çok gaza geldim.ne yapacaksın sen canım yarışalım mı?geçeceğim seni.

netteki videolara bakacagim canim. cardio zumba. pilates topum da var...

bu sabah reglim basladi, demin eve girdim 100 gr.lik milkanin yarisi duruyordu aldim önüme yaninda da m.suyu... ama bu sayfayi acinca vazgectm hemen :)) dayanacagm kocum...

bugunku menum

sabah

m.suyu
peynir
2 dilim kepek ekmegi
biras sarelle

ara

elma

ögle

tonbalikli makarna bol yogurt

ara

elma
1-2 yudum m.suyu
1 minik karecik cikolata

aksam

ton balikli makarnamdan 2-3 catallik bisi kaldi. balik miktari fazlaca...
yaninda yogurt

doymazsam son arada 1 dilim kepek ekmegi peynir yerim ya da m.suyu

Koçum Cuma menüm:

Sabah:yarım dilim kepek ekmeği,bi kk peynir,bi ceviz,az tereyağ,2 közlenmiş biber(tost
makinasında)bi bardak çay,2 kaşık yoğurt

Ara:bi simit,biraz sarelle ile(sabah çok az yemiştim)

Öğle:bi tabak mercimek çorbası,bi top kepek ekmeği,bi kase yoğurt

Ara:15-20 antep,saymadım valla

Akşam yemeğim kesin değil,belki dışarda yicez bilemiyorum,yarın (işte olursam)ya da pazartesi

yazarım üzgünüm...

Spor:35 dk. leslie ve fitness yaptım,2 lt.su içerim...

herkese iyi akşamlar kızlar...:3:

Valla o haftasonları yok mu... İnsan kıtlıktan çıkmış gibi yiyor :27:

Spor listesi nasıl gidiyor?

spor listesinde çok fazla katılım yok 5-6 kişiye yapıyoruz......

netteki videolara bakacagim canim. cardio zumba. pilates topum da var...

bu sabah reglim basladi, demin eve girdim 100 gr.lik milkanin yarisi duruyordu aldim önüme yaninda da m.suyu... ama bu sayfayi acinca vazgectm hemen :)) dayanacagm kocum...

bugunku menum

sabah

m.suyu
peynir
2 dilim kepek ekmegi
biras sarelle

ara

elma

ögle

tonbalikli makarna bol yogurt

ara

elma
1-2 yudum m.suyu
1 minik karecik cikolata

aksam

ton balikli makarnamdan 2-3 catallik bisi kaldi. balik miktari fazlaca...
yaninda yogurt

doymazsam son arada 1 dilim kepek ekmegi peynir yerim ya da m.suyu

iradene hayran kaldım aferin......bu arada menün çokgüzel herzamnki gbi 10 puan

Koçum Cuma menüm:

Sabah:yarım dilim kepek ekmeği,bi kk peynir,bi ceviz,az tereyağ,2 közlenmiş biber(tost
makinasında)bi bardak çay,2 kaşık yoğurt

Ara:bi simit,biraz sarelle ile(sabah çok az yemiştim)

Öğle:bi tabak mercimek çorbası,bi top kepek ekmeği,bi kase yoğurt

Ara:15-20 antep,saymadım valla

Akşam yemeğim kesin değil,belki dışarda yicez bilemiyorum,yarın (işte olursam)ya da pazartesi

yazarım üzgünüm...

Spor:35 dk. leslie ve fitness yaptım,2 lt.su içerim...

herkese iyi akşamlar kızlar...:3:

senin menünüde akşam yediklerini belrtince puanlayalm ozaman

kızlar tencere kekini denedim çok güzel oldu tavsye ederim......

Son düzenleme:
selammm .nasılsınız ? bu hafta da çok çabuk geçti.güzel günler ,sağlıklı günler olsun hepimiz için.

bugünkü menüm:

sabah: 2 kuru kayısı
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk dil peyniri
elmalı yeşil çay

ara: 1 galeta,çay

öğle: 2 dilim çavdar ekmeği ile dil peynirli yağsız tost
çay

ara: burda ne olduysa oldu, coştum.

1 minicik amasya elma
1 minicik yerli muz
1 tane mandalina

yarım saat sonra:
1 sb yy süt
1 tane portakal

akşam: 1 kase tarhana çorbası
1 büyük kase salata
2dilim ekmek

ara: çay içerim sanırım.çok acıkırsam biraz beyaz leblebi yerimm.

selammm .nasılsınız ? bu hafta da çok çabuk geçti.güzel günler ,sağlıklı günler olsun hepimiz için.

bugünkü menüm:

sabah: 2 kuru kayısı
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk dil peyniri
elmalı yeşil çay

ara: 1 galeta,çay

öğle: 2 dilim çavdar ekmeği ile dil peynirli yağsız tost
çay

ara: burda ne olduysa oldu, coştum.

1 minicik amasya elma
1 minicik yerli muz
1 tane mandalina

yarım saat sonra:
1 sb yy süt
1 tane portakal

akşam: 1 kase tarhana çorbası
1 büyük kase salata
2dilim ekmek

ara: çay içerim sanırım.çok acıkırsam biraz beyaz leblebi yerimm.

akşm yemeğin çok az olmuş....çorba saltata ekmeği kabul etmiyoruz puan kırdım ordan..birde akşamki aray yiyip yemedğini nerden bilecem ben nasıl puan verecem şimdi???

Back
X